Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2301 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2015 - 17:41

Jacko, vida, nevšimla jsem si, četla jsem jen zběžně. Jak dopadla velikonoční koupel?

Celkem dobře, nakonec jsme byli milosrdní a ten logbook dali trochu blíž ke břehu - tak 20m. Asi 15 lidí to plavalo ručně, zbytek využil nějakých plavidel. Přiznám, že v chumelenici jsem se koupala prvně v životě :D!

• -1

#2302 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2015 - 20:40

Tobě se blíží celkem rychle :).

Je pravda, že nevím kdy, špatně se to odhaduje, každopádně předpokládám, že budu někde v dosahu domova :), takže okouknu něco dosažitelného a tam si dojedu. Najít volný termín bude druhá věc...

Ještě asi tak dva měsíce...

S celodenními multinami je potíž, že cestou musíš odlovit přesně daný počet jiných kešek.

Takže to vidím např. na Bikerskou, kde mám všechny indicie a zbývá finálka nebo např. Pohodovou cyklokeš z Žehrovic, kde kešky okolo víceméně mám. Možná zbytek Lánského kola. Taky mám rozdělanou jednu pěknou multimysterku, ale to budu muset najít vytištěný listing s poznámkami. Taky Cyklohráček by byl docela tématický.

Výběr docela je, ale budu to řešit až skóre výrazně překročí rok narození. :)

• 0

#2303 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2015 - 6:31

...S celodenními multinami je potíž, že cestou musíš odlovit přesně daný počet jiných kešek...

Tak nad tím jsem už taky samozřejmě uvažovala :), ale v podstatě jsou dvě řešení - buď si počet odhadnout třeba podle logů těch, co to šli před tebou nebo dotazem na ownera a případné přebytečné tam nechat anebo prostě tu dotyčnou celodenní multinu zalogovat jako první a zbytek potom, já bych to zkousla :D .

• 0

#2304 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 12:10

Dnes jsem po čase opět zavítal do městské knihovny a zkusil se podívat, jestli by nebyla k zapůjčení nedávno vydaná knížka Pět (detektivka a Geocaching). Bohužel, odešel jsem sice s jedenácti publikacemi, ale zrovna tahle jediná byla zapůjčena a navíc rezervována...
  • 0

#2305 Oddnyx

Oddnyx

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 12:18

Dnes jsem po čase opět zavítal do městské knihovny a zkusil se podívat, jestli by nebyla k zapůjčení nedávno vydaná knížka Pět (detektivka a Geocaching). Bohužel, odešel jsem sice s jedenácti publikacemi, ale zrovna tahle jediná byla zapůjčena a navíc rezervována...

No  já jí dostala k narozeninám a že by mě nějak uchvátila, to se říct nedá ... tak do půlky to jde a pak taky, ale z kopce. Mohu zapůjčit zcela bezplatně, klidně zašlu poštou.

• 0

#2306 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 18:15

Když už je o knížce opakovaně zmínka jak tady tak na regionálním webu, nedalo mi to a při předvelikonoční návštěvě knihovny v Písku jsem se na ni zeptala. Knihovnice se přiznala, že tahle "novinka" jí nějak záhadně unikla a netušila ani, jestli ji mají. Ale našla, že enjen mají, ale že by dokonce měla být k dispozici už snad tenhle týden - to jsem rozhodně nečekala, obvykle na knížky čekám v řádu několika měsíců, pokud se tedy nerozhodnu poohlídnout se po e-verzi. Čtečka je sice šikovná věcička třeba do čekárny u lékaře a na to, kolik knížek můžu mít sebou, ale doma dávám stále přednost klasickým knížkám.

• 0

#2307 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 19:58

Nebýt na obalu znak geocachingu, nikdo by si ji nevšiml. Souhlasím s kolegou, žádný zázrak to není.

• 1

#2308 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 19:59

Já občas čtu z tabletu, ale kniha je kniha. Prostě papír má svoje kouzlo obzvlášť ty starý knihy.

Papír je papír :)

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 09 duben 2015 - 19:59

• 6

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#2309 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2015 - 9:46

http://www.novinky.c...astni-stat.html

Tak kdopak založí první kešku v novém evropském státě? Zatím tam žádná není.

https://www.geocachi...6,18.87897&z=13

• 5

#2310 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2015 - 14:33

Když stojíte na keši a nemůžete pro ni... :P
DSC_9656.JPG
  • 1

#2311 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 12:13

Když stojíte na keši a nemůžete pro ni... :P
attachicon.gifDSC_9656.JPG

To znám ve variantě "strom" - když stojíte pod keší a nemůžete pro ni :)

• 1

#2312 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 16:50

Nenašel jsem, ale našel. :ph34r: Snad se jen uklikl a není to úmyslné...

FI log.PNG

• 0

#2313 Korismata

Korismata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 18:44

Tak mě dnes při sledování Událostí na ČT napadla otázka... Kdopak bude první kačer s TB na SPZce? ;)

• 0

#2314 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 19:12

Já určitě ne, mně přidělili moc hezkou!  :)

A opravdu bez toho, že bych měla na registru někoho známého. Prostě stačil dotaz, jestli by neměli něco, co by si mohla zapamatovat i pravá blondýna a navíc už výběhový typ. :D Já si totiž obvykle pamatuji SPZ všech okolo, ale svou ne - když ji po mně někde chtějí, sahám po malém techničáku.  Úředník se na mě soucitně podíval a vybral mi ze skříně krááásnou. :wub:  

Když jsem mu zdvořile poděkovala, tak konstatoval, že se těší, až přijdu ještě jednou přehlašovat staré auto, že moc zábavy u nich obvykle není.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 04 květen 2015 - 19:13

• 0

#2315 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 20:20

Já určitě ne, mně přidělili moc hezkou!  :)

A opravdu bez toho, že bych měla na registru někoho známého. Prostě stačil dotaz, jestli by neměli něco, co by si mohla zapamatovat i pravá blondýna a navíc už výběhový typ. :D Já si totiž obvykle pamatuji SPZ všech okolo, ale svou ne - když ji po mně někde chtějí, sahám po malém techničáku.  Úředník se na mě soucitně podíval a vybral mi ze skříně krááásnou. :wub:  

Když jsem mu zdvořile poděkovala, tak konstatoval, že se těší, až přijdu ještě jednou přehlašovat staré auto, že moc zábavy u nich obvykle není.

Z toho si nic nedelej, kdyz jsem byl jednou na technicke a chteli po mne cislo auta, tak jsem pristoupil k oknu a zacal hledat sve auto. Tak se mne urednik zeptal zda to je me auto. Nejak jsem si v tu chvili nevzpomel, ze mam to cislo v malem technicaku :wacko: . Asi tam nemaji moc lidi, co nepamatujou cislo sveho auta.

• 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2316 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 20:45

No, před pár lety na dovolené při ubytovávání jediný, kdo věděl z hlavy SPZ našeho auta byl 5 letý synek :) .

• 2

#2317 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 20:56

No jo, Zvědavko, ty postupy, co tu popisuješ, fungují tak u tebe, u mne nějak ne :)...

A češtinářská otázka, co myslíte, jaký slovní druh je "jako"...?

• 0

#2318 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 22:02

No, před pár lety na dovolené při ubytovávání jediný, kdo věděl z hlavy SPZ našeho auta byl 5 letý synek :) .

Děti mají obecně skvělou paměť viz. hry typu Pexesa. Zrovna v sobotu na eventu jsem se bavila se známou, jak ji dostal jejich předškolák, když si po eventu na hvězdárně k výročí Hubblova dalekohledu pamatoval název kdejaké mlhoviny. My dospěláci  jsme si samozřejmě nepamatovali ani jedinou.

Mno, postupy, já už se s přibývajícím věkem proti dřívějšku snažím s každým prohodit větu o tom, co ho zajímá a pak to dopadá tak, že jdu s nákupem k autu a na půl hodiny se zakecám s technikem STK o tom, jak nesmyslně se dneska vyrábí auta....A to se mně původně jen zeptal, kdy k nim opět přijedu. Asi jim tam moc ženských nejezdí, takže si nás, bílé vrány pamatují. Ale zase jsem se dost dozvěděla a zjistila, že některé věci nepřijdou divné jen mně.

"Jako" ti neurčím, asi bych se sekla a juniorka nadupaná ke zkouškám už spí.

• 0

#2319 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 22:40

Jako je obvykle spojka, podle okolností to může být i částice.

A co do SPZ, nejen, že si nepamatuju ani tu naši (s tím autem jezdím léta :D - jestli mi ho někdy ukradnou, nevim, co řeknu policajtům), ani žádnou jinou, ale nepamatuju si taky ani vlastní, ani žádný jiný číslo mobilu.

• -1

#2320 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 5:09

Jako je obvykle spojka, podle okolností to může být i částice.

Přesně to jsem vygooglila. Před tím jsem to tipovala na příslovce, protože tam strkám vše, o čem netuším, co je :ph34r: ...

Čísla si nepamatujeme, protože nepoužíváme. Takže si pamatuji svůj mobil a číslo k našim na pevnou. Ale třeba DIN výrobků, které máme v sortimentu v práci, už si celkem pamatuji :)

• 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka