Zvědavka: buď vypadáš velice francouzsky a nebo šel prostě po čuchu !
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 28 červen 2015 - 13:26
Včera jsem spíš i bez maskování vypadala jak místní strašidlo. Francouzsky ani náhodou a coby řidič jsem stále na limčách.
Sice jsem sebou měla i dlouhé maskáčové šaty, že při cestě domů zpestřím coby strašidlo po dohodě s ownerem odlov jedné noční keše u Zvíkova absolventům výjezdního zasedání pivní akademie, ale vzhledem k dešti se změnily plány jak jim tak mně. Keš má dobrý listing a má připomínat putování místních strejců z hospody domů - v lese prý vidívali cestou kdeco. Mno, tentokrát by se kačerům místo bílých myšek zjevilo skutečné strašidlo, po pár hodinách běhání po Brdech bych se ani nemusela maskovat.
PS: Nad zanedbaným pitím se budu muset vážně zamyslet. Pít všichni tak jako já, asi by pivovary a lihovary hromadně krachovaly a průměrná česká spotřeba alkoholu byla na úplně jiných hodnotách.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 28 červen 2015 - 13:45
Publikováno 28 červen 2015 - 17:59
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 28 červen 2015 - 18:00
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 28 červen 2015 - 20:11
Ani já se nestydím, ale abstinent rozhodně nejsem - před chvilkou jsem si namíchala "bavoráka" protože jsem na něj dostala chuť. Kdybyste se mě ovšem zeptali, kdy jsem ho měla naposledy, tak bych asi hodně dlouho vzpomínala.
PS: Na zmíněné koňaky moc nejsem, mám ráda jednou za čas hořké pití nebo whisku popřípadě portské.
Že by další téma na odlehčení bylo, co si kdo po náročném víkendu s gc nalije? Přiznáte se?
Publikováno 28 červen 2015 - 21:01
Dnes nic ... obecně moc nepiju, ale když už, jsem na sladké (třeba Baileys)... Jinak pití typu Radler také neurazí...
Publikováno 28 červen 2015 - 21:39
Já si z vás snad pudu dát panáka, když vás tu tak čtu !
Publikováno 28 červen 2015 - 22:45
Včera jsem řídil, před chvílí jsem se vrátil z nového nočního letterboxu na Klenové (sešlo se tam asi 20 lidí) a sotva jsem otevřel a vypil prvního lahváče za víkend, píply v Janovicích tři nové tradičky. A ti kanci owneři mlčeli jako hrob .
Publikováno 29 červen 2015 - 9:04
Pokud moje keškování končí v Lysý, rád navštívím zahrádku pizzerie Matylda, kde zkonzumuji 1-2 nefiltrované gambáče. Jinak lovy s alkoholem nespojuji, anžto i tak dost mizerná vrozená koncentrace by šla ještě více dolů. Pro mě je nejlepší "panák" po keškolovech zalogování keší a znovuprožití lovného příběhu.
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 03 červenec 2015 - 9:19
Zvědavko, už je venku ten tvuj pestrobarevnej event? Začíná to vypadat, že v tu sobotu se mi zkrátí povinnosti v Praze, takže bych se tam možná i mohla dostat, pokud teda pojede v sobotu dost pozdě odpoledne z Prahy někdo, ke komu bych se vnutila do auta, a na event se dostaví třeba někdo z Klatováků kdo by mě pak popovezl v noci směr jihozápad. Každopádně ta šance stojí za prozkoumání.
Publikováno 03 červenec 2015 - 21:00
Publikováno 03 červenec 2015 - 21:59
Hezky popořadě:
- ve středu jsem znovu byla na místě doladit detaily, ověřit možnosti parkování na několika místech a hlavně se domluvit, aby nedošlo nealko pivo
- event proběhne v době 15 -18 hodin, v místě je otevřeno do 20 hod
- bude vyhlášena jedna barva, žádná pestrobarevnost ani maskáčovina tentokrát ne ( to prý bude pořádat nějaký Mr. )
Jacko, jestli stihneš přijet, bude to fajn.
Publikováno 03 červenec 2015 - 22:04
Hm, tak brzo nevím, nevím, ještě se uvidí, jaký bude v sobotu na semináři program, ale na třetí je to dost brzo. Každopádně v neděli mám být na Šumavě, takže pokud na Event pojede někdo po obědě z Prahy a pak večer z eventu někdo směr Sušice a Klatovy, dalo by se to logisticky pořešit. Barva bude oznámena kdy?
Publikováno 03 červenec 2015 - 22:28
Barvu si přečteš včas, přehlídka modelů je naplánovaná na 16.hodinu. Jen doufám, že tam nebudu strašit sama - i když jsem při revizi šatníku zjistila, že bych mohla začít od plavek a paera a přes různá trika, sukně a kalhoty skončit u zimní bundy, dala bych dohromady poměrně dost modelů. Od verze do terénu po společenskou. To jsem snad napověděla dost? Ale pozor, černá to není.
Publikováno 03 červenec 2015 - 23:49
- event proběhne v době 15 -18 hodin, v místě je otevřeno do 20 hod
- bude vyhlášena jedna barva, žádná pestrobarevnost ani maskáčovina tentokrát ne ( to prý bude pořádat nějaký Mr. )
Hezky popořadě a já furt nevim jaká barva a ani jaký datum. A ne, event zatím pořádat nebudu neb se na to necejtim.
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů