Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2541 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 15:19

Tak to je vtipné, protože já tvoji přezdívku čtu automaticky jako "Mrška" - místo "š" je na klávesnici "3"...

• 0

#2542 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 16:37

Tak to je vtipné, protože já tvoji přezdívku čtu automaticky jako "Mrška" - místo "š" je na klávesnici "3"...

A nejsi ani náhodou první ;)

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 19 červenec 2015 - 16:38

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#2543 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 20:26

Co třeba rozhledna-na-signalu GC57R54?

Nebo rozkosny-vyhled GC4N2V5.

Jé, tak tvůj příspěvek jsem úplně přehlédla... Ale budu mít inspiraci i pro příště. Dnes odloveny dva zmiňované restíky, jen Obora zbyla na příště...

• 0

#2544 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2015 - 10:22

To se prostě podařilo....v poslední době kešuju míň než dřív, už jen příležitostně. Náhodou jsem narazila na TB a rozhodla jsem se ho přece jen posunout dál, s tím, že ho snad nebudu moc zdržovat. Doma jsem mrkla na jeho cíle a k jeho úkolům patřilo potkávat olympijské sportovce - no a u nás v domě bydlí českej olympijskej plavec (kterej sice příležitostně, ale taky občas lehce keškuje, takže ví). Dnes se mi povedlo udělat společnou fotku a pokud se zadaří, v týdnu posunu TB do Banátu. Mít možnost se fakt podílet na (celkem složitým) úkolu TBčka mě udělalo radost :) A možná zas trochu nakoplo do dalšího hledání :)

Jé to jsem nevěděl, že Martin není mudla ;-)
Také jsem kdysi vypustil jeden TB, který měl za úkol se fotit s olympijskýma plavcama, ale bohužel se ztratil než dorazil do cíle na OH v Londýně :-(

• 0
www.povetrnik.cz

#2545 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2015 - 15:40

Ve vlákně k novému slovenskému časopisu se začal řešit Kolombův plakát pro Jacku a případný event. Už dlouho jsme tu neměli žádnou vtipnou anketu nebo nové vlákno a je v podstatě "okurková sezona", tak si říkám, což zkusit debatu čí kačerskou fotku byste byli schopni si z recese pověsit na zeď doma nebo v práci. Osobně bych si přála Š3 nebo jaký že měl naposledy nick. :D Sky jistě pochopí a promine. B) Š3 je pro mě něco jako paní Colombová a jako pravá zvědavka bych ho chtěla poznat. Ostatní kačery věřím, že někde na eventu potkám a popovídáme, ale Š3, to je výzva.

• 0

#2546 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2015 - 16:08

Š3 je stydlivka, ten se fotit nedá ;)! Jednou jsme ho předjížděli na powertrailu a on když viděl, že jsme u keše, radši skočil i s kolem do lesa a počkal, až odjedeme ;)!
  • 0

#2547 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2015 - 20:38

Tak diskusi ohledně časopisu jsem nezaregistrovala, zato jsem ale zahlédla v geodepresivním koutku, že Zvědavku už deprese z počasí přešla :). Já teda i v tom vedru lehce kešovala, protože rodina byla 3 dny pryč a toho se musí využít :), ale nebylo to nic moc. No a jednou jsem si takhle při kešování ve vedru i při pitném režimu a držení se ve stínu přivodila úžeh :). No a dítko si v rámci prázdnin prohlédlo zevnitř nemocnici v Náchodě...

• 0

#2548 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2015 - 21:22

Potvrzuji, že po tomhle víkendu mám náladičku víc než růžovou - jak byla předpověď počasí na sobotu všelijaká, tak bylo téměř ideálně. Navíc jsem překvapila sama sebe, rozhodně jsem nečekala, že projdu bosa všechny úseky=celou trasu eventu Bosou nohou na Netřeb. :D Víkend byl hodně bohatý na zážitky  :wub:, střídaly se bezbodové s bodíkovými, nejde říct, co bylo nejlepší, protože všechno bylo moc fajn. Stručně: realita značně předčila očekávání. :) Kdybych měla všechno sepsat, byla by to tak stostránková knížka poměrně vyšperkovaná různými hláškami, některé perličky se povedly jako obvykle i mně. ;)

Díky tedy všem kačerům, s kterými jsem se tenhle víkend potkala, speciální dík ownerovi ewentu ( už teď se těším na další ročník ) a navštívených keší ( tak trochu jsme si vyzobali díky doporučením a nedostatku času jen pár podle našich kritérií nejzábavnějších ), ale především užší sestavě. I když....ona ta užší sestava byla početnější než leckterý event! :D

• 1

#2549 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2015 - 14:29

To by jeden nevymyslel. Na začátku června jsem v jedné keši u Frýdlantu našel německé TBčko, které chtělo cestovat jen po Německu. Ozval jsem se ownerovi, že v srpnu pojedu do Drážďan, tak jestli si ho mám nechat a pak ho tam odvézt. Byl nadšený, že se mu vrátí ke svému úkolu... Tak jsem ho vozil v batohu, až jsem šel na event v Praze, který pořádal Polák. TBčko jsem tam dal Američanovi, který jel do Německa. Provezl ho Rakouskem a pak dal do keše v Německu. Tam ho našel Čech a dal do keše u Frýdlantu, kde ta anabáze začala....  :rolleyes:

• 5

#2550 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2015 - 19:11

To by jeden nevymyslel. Na začátku června jsem v jedné keši u Frýdlantu našel německé TBčko, které chtělo cestovat jen po Německu. Ozval jsem se ownerovi, že v srpnu pojedu do Drážďan, tak jestli si ho mám nechat a pak ho tam odvézt. Byl nadšený, že se mu vrátí ke svému úkolu... Tak jsem ho vozil v batohu, až jsem šel na event v Praze, který pořádal Polák. TBčko jsem tam dal Američanovi, který jel do Německa. Provezl ho Rakouskem a pak dal do keše v Německu. Tam ho našel Čech a dal do keše u Frýdlantu, kde ta anabáze začala....  :rolleyes:

:-) Hurá do druhého kola :)

• 0

#2551 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2015 - 19:12

Já už tam pro něj nepojedu :-)

• 0

#2552 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2015 - 21:13

To by jeden nevymyslel. ....  :rolleyes:

No neco podobneho se mi stalo pred lety. Nasel jsem nekde u Kladna TB ktere chtelo cestovat po Nemecku a tak jsem ho nalozil do batohu a vlackem vyrazil do Decina a pak do Hrenska a pekne za hranice kde jsem ho v bezpecne vzdalenosti 1km od hranic ulozil. Pro sichr jsem k nemu pripich velkou cedulku psanou nemecky a cesky, ze nechce do Cech. No co si myslite ze jsem si precetl, kdyz jsem se vecer vratil domu a chtel ho zalogovat. Kaceri se hrozne omlouvali, ze si cedulky nevsimli a ze ho omylem odvezli ke Kladnu :blink:. No vzal jsem si jednu spejli a chvili ji lamal na male kousicky.

• 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2553 milan.k

milan.k

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 10:56

Mně se teď nedávno stalo něco podobného.

Ve Švédsku jsem našel dánský TB vypuštěný ve Varšavě, který chtěl docestovat do Kodaně.

Protože jsem tam zrovna jel, tak jsem jej vzal s sebou a měl jsem docela problém najít dostatečně velkou keš, kam jej strčit (holt velkoměsto). Ale podařilo se.

No a ještě ten samý den ho sebral nějaký Němec a odvezl jej do Německa ...

• 0

#2554 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 091 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 12:14

Mně se teď nedávno stalo něco podobného.......

Ten problém je v tom, že když jedu lovit tak si připravuji jen keše.

Vůbec se nedívám jestli v nich jsou TB nebo GC.

A protože nemám internet při lovu, tak nemám jak zjistit jaký má TB úkol.

Takže si ho z kešky vezmu a zjistím to až doma při logování.

Nebo mi poradíte, jak se tento problém dá vyřešit při domácí přípravě?
Ne rozklikávat každou keš a poté každé TB v keši nebudu, to je trochu moc :-)

• 0

#2555 milan.k

milan.k

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 12:42

Ten problém je v tom, že když jedu lovit tak si připravuji jen keše.

Vůbec se nedívám jestli v nich jsou TB nebo GC.

A protože nemám internet při lovu, tak nemám jak zjistit jaký má TB úkol.

Takže si ho z kešky vezmu a zjistím to až doma při logování.

Nebo mi poradíte, jak se tento problém dá vyřešit při domácí přípravě?

Ten TB, o kterém jsem psal, tak na sobě měl přicvaknutou laminovanou cedulku, kam chce.

Tohle je dost běžné, když má TB nějaký konkrétní cíl.

Pokud nic takového nemá, tak bych to neřešil, holt ne pokaždé se člověku podaří pomoci.

• 0

#2556 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 12:44

A přesně tohle já dělám, protože si třeba vybírám kešky, kde je nějaký cestovatel se zajímavým úkolem. A taky si musím ověřit jestli tam vůbec je, jestli už není ukradený.

• 0

#2557 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 091 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 12:50

Ten TB, o kterém jsem psal, tak na sobě měl přicvaknutou laminovanou cedulku, kam chce.

Tohle je dost běžné, když má TB nějaký konkrétní cíl.

Pokud nic takového nemá, tak bych to neřešil, holt ne pokaždé se člověku podaří pomoci.

To je naprosto jasné- v tom případě není omluva.

A přesně tohle já dělám, protože si třeba vybírám kešky, kde je nějaký cestovatel se zajímavým úkolem. A taky si musím ověřit jestli tam vůbec je, jestli už není ukradený.

Tak to klobouk dolů.

Nejhorší je, že si najdeš keš s 5 cestovateli a pak tam není ani jeden. Ale to už je jiná písnička.

• 0

#2558 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 13:01

Nejhorší je, že si najdeš keš s 5 cestovateli a pak tam není ani jeden. Ale to už je jiná písnička.

Přesně tak. Buď ho někdo vyzvedl těsně přede mnou, a ještě nezalogoval, nebo ukradl. Málokdo totiž loguje, že cestovatel v kešce už není.

V sobotu jsme byli v okolí Žďáru nad Sázavou a našli přes 50 kešek (žádný PWT). Aspoň v 10 z nich měl nějaký cestovatel být, ale našli jsem jen 2, což považuji za velký úspěch.

• 0

#2559 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2015 - 21:04

Za soumraku jsme se vydali po stopách jedné noční keše a já si při zpáteční cestě zpomněl na jednu nočku určenou pro odlov autem, na kterou jsem narazil asi před rokem. Nevíte náhodou někdo, oč jde? :)

• 0

#2560 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2015 - 21:52

Po delší době se ozývám a cituji dotaz jedné mé spolupracovnice. Kdo jste z Liberce, Jablonce a okolí, nevíte o tom něco? Třeba tam bude i keš.

Děkuji za zprávu nebo odkaz.  Našel jsem tohle:

http://www.rozhlas.c...lavy--1475820 ,

ale nechce se mi to hodinu poslouchat.

L.A.

Z dotazu paní M. D.:

Dále Vás prosím o radu: píši baladu o dráteníčkovi z Jablonného V Podještědí, ( nevím zda dokončím, zda se povede),asi 12r starého chlapce tam r. 1820 omylem zavřeli v podzemí baziliky, je kolem toho celá historie, dvě verze zpráv. Nic se ale přesně neví. Našli ho tam bu´d po roce nebo až za 10r. Od místního historika, jsem se ale dozvěděla závažnou věc, o které se nikde nepíše - na kostře chlapce, konkrétně na kostech dol. končetin, našli známky hojících se fraktur. Opět se neví, zda chlapec už měl tento stav před vstupem do podzemí nebo až v něm. (...) V podzemí je hluboká jáma - šachta- tam mám ofocenou před lety jeho rakvičku, je to asi cca10- 15m hluboké, tam ho zřejmě našli, musím ještě zjištovat, mám domluveno znovu tam jet. Při jedné z mnoha verzí, že tam prolézal a ve tmě spadl - ta nejhorší varianta - zlámal si při pádu nohy - potom ve tmě a zimě - je tam i při vedrech stále 10st.C, pomalu umíral hladem a žízní, což mohlo trvat i 14dní? Vodu tak rychle neztrácel... 

Osud tohoto chlapce mne hluboce zaujal, je to něco hrozného v tak krásném prostředí.

S pozdravem a přáním hodně nálezů kešů.

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama