Kulíšku, že ti vyšla práce je fajn, ale je mi líto, že ti to nejspíš změní plány na příští víkend. Zrovna dneska jsme na tebe vzpomínaly se Zvěřincem při odlovu pár keší u nás na jihu. Obě jsme se těšily, že přijedeš.
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 09 srpen 2015 - 6:02
Ahoj,
Kulíšku, v jakém obchodě budeš pracovat? Tak třeba směny ještě klapnou
Jinak musím veřejně pochválit Zvědavku jako hostitelku, díky!
Publikováno 09 srpen 2015 - 7:59
Kulíšku, že ti vyšla práce je fajn, ale je mi líto, že ti to nejspíš změní plány na příští víkend. Zrovna dneska jsme na tebe vzpomínaly se Zvěřincem při odlovu pár keší u nás na jihu. Obě jsme se těšily, že přijedeš.
Uvidím v pondělí, možná náhodou schytám den volna na sobotu, ale je mi celkem jasné, že šance jsou minimální. Kamarád tam pracuje od začátku srpna a jediný den volna měl v pátek. Ale naděje umírá poslední!
Ahoj,
Kulíšku, v jakém obchodě budeš pracovat? Tak třeba směny ještě klapnou
Budu pracovat v elektru a to zhruba do půlky září, kdy se budu postupně stěhovat do Prahé kvůli škole. Jak už jsem napsal výše, třeba mi to náhodou vyjde a pokud ano, cesta směr jih je jistá.
P.S. teď mě tak napadá, na co jste v souvislosti se mnou vzpomínali?
Publikováno 09 srpen 2015 - 8:33
kdy se budu postupně stěhovat do Prahé kvůli škole.
Tak tomu říkám světlé geoperspektivy, mít pět let na vylovení Prahy, to se budou body jenom hrnout .
Publikováno 09 srpen 2015 - 8:56
Tak tomu říkám světlé geoperspektivy, mít pět let na vylovení Prahy, to se budou body jenom hrnout .
Při pohledu na mapu se spíše uluštím k smrti.
Publikováno 09 srpen 2015 - 10:03
P.S. teď mě tak napadá, na co jste v souvislosti se mnou vzpomínali?
Jednak jsme se obě těšily, že přijedeš a vzpomínaly, kde jsme se s tebou viděly a jednak jsme tě chválily ( snad se nebudeš červenat ), že jsi na svůj věk rozumný kluk. Já si loni myslela, že už jsi na VŠ, netušila jsem, že teprve letos na jaře maturuješ - na věci mimo gc se nevyptávám a stejně co kdo řekne sám obvykle rychle zapomínám.
Včera jsme se shodly, že vzhledem k předpovědi počasí by snad nejlepší bylo přesunout modrý event na opakovaně zmiňované pískovny - jen by to muselo být o nějakou pláž vedle než jsme byly včera, to by se Sopdetovi asi nelíbilo.
Ale vážně, vědět, že bude tak stálé počasí, tak bych opravdu event udělala u vody.
Publikováno 09 srpen 2015 - 20:06
Tak tak...
Pár měsíců jsme doma bez domácího mazlíčka a odolávám škemrání dětí (křeček, osmák, králíček, kočička) i přáním svým (pes) a tak - asi abych dostála svému nicku - si další zvěřinec pořídil do práce šéf. Máme 5 agam... Moc se nepřipravoval, takže když je chovatel v pátek přivezl, zjistili jsme např., že se mláďata musí krmit denně (kdopak pojede do práce v so a neděli? Anebo taky, že na celém Kladně nemají cvrčky? No, cvrčky a příručku chovatele jsem sehnala v pátek já, v sobotu jsem zaúkolovala šéfa, jak má nakrmit a vyčistit a dnes jsem se zastavila v práci s dětičkama... Poznatek, i cvrčci docela smrdí, když si je skladujete v tomto vedru... A taky jsou pěkně žraví, vůbec se nedivím, že hejno sarančat dokáže sežvýkat úrodu během chvilenky. Jako, agamy jsou pěkné, ale na mazlení to moc není, uvidíme, jestli si víc zvyknout, zatím nevypadaly nadšené, když jsme je měli na ruce... Zato pozorovat je je prima uklidňující...
Publikováno 09 srpen 2015 - 20:47
Před chvílí jsem mluvil s kamarádem a podle jeho slov mám směny zítra, v úterý a snad i ve středu. Víc mi bohužel nebyl schopný sdělit, takže verdikt nad mou účastí bude vynesen až zítra ráno...
Jinak, dopoledne jsem byl na průzkumu jedné lokality, která mi připadala vhodná pro noční multinku, avšak v prostřední části plánovaného okruhu chybí cesta (i za dne je docela o hubu se tam vydávat) a i přes hodinu a půl prolézání všech směrů jsem nenašel jedinou vhodnou spojku, která by se dala využít... Je to vážně škoda, jelikož jinak by to byla přímo ukázová lokalita v příjemném prostředí.
Nu což, tak jsem si alespoň trochu vylepšil zakladatelskou náladu odpoledne, kdy po více jak roce a půl došlo na umístění stagí a chránky na finálku v lokalitě jiné. Teď nechám přípravy chvíli u ledu, ale jak to tak vypadá, konečně dokončím další dlouhodobý projekt.
Publikováno 09 srpen 2015 - 22:46
Já se dnes vrátil z Brd. Plánovali jsme přechod, ovšem většina studánek je v lesích zcela bez vody, takže jsme to v těch krásných přívětivých teplotách (změřeno 37 ve stínu a až 48 na slunku) nakonec zabalili, protože nám došla voda. Takže jsem sice v geodepresi, že jsem to kousek před cílem musel zabalit, ale na druhou stranu spokojenej protože pobyt v těch lesích je parádní relaxace...
Až nebudou tyhle hice, dám si to holt znovu
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 09 srpen 2015 - 22:46
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 10 srpen 2015 - 14:26
Keš Přechod Brd mám také na watchlistu, ale jestli na ni někdy dojde, těžko říct
Publikováno 10 srpen 2015 - 17:06
Keš Přechod Brd mám také na watchlistu, ale jestli na ni někdy dojde, těžko říct
No, já to chci dát. Je to výzva.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 10 srpen 2015 - 19:46
Já mám takových kešek vyhlédnuto víc, ale s patnáctiměsíčním prckem to jde blbě. :-( Četl jsem ten blog, jak šla s malým dítětem, ale ten můj už běhá. Omezovat se nenechá a samozřejmě běhá vždycky někam jinam. :-) Ale věřím tomu, že tam na mě počká, až povyroste.
Publikováno 11 srpen 2015 - 6:28
Já mám takových kešek vyhlédnuto víc, ale s patnáctiměsíčním prckem to jde blbě. :-( Četl jsem ten blog, jak šla s malým dítětem, ale ten můj už běhá. Omezovat se nenechá a samozřejmě běhá vždycky někam jinam. :-) Ale věřím tomu, že tam na mě počká, až povyroste.
Mám zkušenost přesně opačnou, dokud byli malí, nechali se rádi nosit (šátek, nosítko) nebo vozit (vozík za kolo) a já mohla jet v podstatě kamkoliv (na co mi síly stačily. Taky jsem tenkrát ale asi měla slušnou fyzičku ). Co musí po svých, tak nechtějí a jednak je nedokážu namotivovat tak, aby šli (všichni) dobrovolně a druhak mne věčné dohadování tak znechutilo, že radši vyrážím bez nich ...
Publikováno 11 srpen 2015 - 7:25
Mám zkušenost přesně opačnou, dokud byli malí, nechali se rádi nosit (šátek, nosítko) nebo vozit (vozík za kolo) a já mohla jet v podstatě kamkoliv (na co mi síly stačily. Taky jsem tenkrát ale asi měla slušnou fyzičku ). Co musí po svých, tak nechtějí a jednak je nedokážu namotivovat tak, aby šli (všichni) dobrovolně a druhak mne věčné dohadování tak znechutilo, že radši vyrážím bez nich ...
Mám naprosto stejnou zkušenost jako Zvěřinec. Nejhorší období byla puberta, to bylo "keců" .
Našla jsem skvělé řešení - pořídila jsem si psa (čubičku) a vyrážím s ní. Je šťastná, že může jít se mnou a větu "kdy už tam budem" nezná . Vodu po cestě dostane zdarma a je jí úplně jedno kolik km půjde, ujde to, co já.
Publikováno 12 srpen 2015 - 1:58
Zvědavko a spol, na víkend mám po oba dva dny celodenní směny, jak jsem tak trochu očekával. Bohužel, tohle setkání nevyjde...
Publikováno 12 srpen 2015 - 6:33
Nestrašte, já doufám, že ten náš bude jako já, když jsem byl malý... Jezdili jsme s tátou na výlety a já po 20-ti km v autobuse chtěl jít dál :-). A to mi zůstalo až do dospělosti...
I když vím, že je to spíše zbožné přání...
Ovšem zatím ten kočárek dost limituje... A v těchto vedrech se fakt moc na výlety nedá... Dokonce jsme zrušili dovolenou a místo toho udělali jen jeden výlet do Krkonoš - stejně byl odpoledne pěkně protivný, když jsme přišli do 800 metrů a tam bylo 32°C :-(
Publikováno 12 srpen 2015 - 7:06
Nestrašte, já doufám, že ten náš bude jako já, když jsem byl malý... Jezdili jsme s tátou na výlety a já po 20-ti km v autobuse chtěl jít dál :-). A to mi zůstalo až do dospělosti...
I když vím, že je to spíše zbožné přání...
Ovšem zatím ten kočárek dost limituje... A v těchto vedrech se fakt moc na výlety nedá... Dokonce jsme zrušili dovolenou a místo toho udělali jen jeden výlet do Krkonoš - stejně byl odpoledne pěkně protivný, když jsme přišli do 800 metrů a tam bylo 32°C :-(
Ale jo, jsou i výjimky... To byly časy (večer odkaz smáznu)
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 13 srpen 2015 - 6:11
Publikováno 12 srpen 2015 - 7:42
Parádní fotka. To je všechno tvoje?Ale jo, jsou i výjimky... To byly časy (večer odkaz smáznu)
(odkaz smazán hned )
Publikováno 12 srpen 2015 - 7:49
Jen některé , ale věkově by se to stihlo, mezi těmi malými jsou cca roční odstupy...
Publikováno 12 srpen 2015 - 10:31
Tedy, to je školka!
Dej mi pokoj, stačí mi zatím jedno... A to plánujeme časem druhé. Jen nevím, jak to bude vypadat ve čtyřech :-). Už takhle stíháme sotva půlku toho co většinou naplánuji i s ohledem na malého :-)
Asi za pár let budu vypadat jako Zličíňák v Ten Kdo Si Hraje :-)
Na druhou stranu doufám, že vhodná motivace pomůže v tom, aby děcka chodila s námi:-).
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů