Díky za přehled, právě jsem si říkala, na kolik hodin si mám nařídit budíka. Jsem příjemně "vyvenčená" z 1.Quetellentova eventu a pár keší, tak snad vstanu. Konečně jsem se vzpamatovala z lehčí přecházené nemoci a kratšího pobytu v nemocnici a opět vyrazila do terénu - jak jsem nebyla fit, nějak nebyla ani nálada, absťák se kupodivu nedostavil. Snad dnes stihnu i odpovědět na maily a neusnu u noťase. Přecpala jsem se totiž po návratu domů novým salátem, když už se tu pár debat o jídle objevilo, přidám recept na VRSTVENÝ SALÁT. Zdánlivě podivné kombinace, ale je to opravdu žravé, jak konstatovala známá, od které jsem recept dostala. Budete potřebovat::
1 sklenici sterilovaného celeru - sceďte
200 g šunky - nakrájejte na nudličky
1 malou konzervu kukuřice - sceďte
1/2 menšího pórku - nakrájejte na půlkolečka
1 malou konzervu ananasu - také sceďte
1/2 sklenice majonézy
200 g goudy - nakrájejte na nudličky
Všechno navrstvíme počínaje celerem v daném pořadí do mísy - množství je tak akorát do největší z trojice hlubších z Tupperware - necháme odležet 24 hodin v lednici, promícháme a můžeme servírovat. Osobně mi chutnal jak samotný tak se studeným pečeným masem.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 27 September 2015 - 20:10