Skoda, hned bych se pridal
Bezva , až budu fit, uvařím a napíšu ...
Publikováno 29 září 2015 - 20:08
Skoda, hned bych se pridal
Publikováno 29 září 2015 - 20:16
Asi nebudeš zítra na "nepohodém předpracovním" eventu, což?
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 29 září 2015 - 20:25
Asi nebudeš zítra na "nepohodém předpracovním" eventu, což?
Chtěla jsem, ale v tuto hodinu nějak nemám vycházky a ani (zdravotně) nemůžu moc nikam courat ...
Publikováno 29 září 2015 - 20:50
Aby ti to nepřišlo tak líto, včera jsem sletěl ze schodů, levou nohu mám jak konev, celý den jen sedím, ležím nebo se belhám po bytě. Ani koloběžka nebyla potřeba. A to jsem nevypil ani kapku!
To určitě ten krvavý měsíc
Publikováno 30 září 2015 - 5:22
Taky jsem si přivstal a bylo to moc hezké, stejně jako na tvé fotce.
Já měl smůlu, velká oblačnost a nic nebylo vidět :-(
Publikováno 30 září 2015 - 6:38
Aby ti to nepřišlo tak líto, včera jsem sletěl ze schodů, levou nohu mám jak konev, celý den jen sedím, ležím nebo se belhám po bytě. Ani koloběžka nebyla potřeba. A to jsem nevypil ani kapku!
To určitě ten krvavý měsíc
To je teda smůla , přeji ať noha brzo splaskne...
Publikováno 01 říjen 2015 - 8:03
Zvěřincová,Zvěřincová co jsi vyváděla?? Koukám jako blázen!!! Tak se zřídit. Přeji brzké uzdravení a mnoho dalších kilometrů na kolobrndě!
Pepo doufám,že tvá noha neovlivní přesnost střelby na kozla
Publikováno 01 říjen 2015 - 8:13
Zvěřincová,Zvěřincová co jsi vyváděla?? Koukám jako blázen!!! Tak se zřídit. Přeji brzké uzdravení a mnoho dalších kilometrů na kolobrndě!
Pepo doufám,že tvá noha neovlivní přesnost střelby na kozla
Tys viděl někde fotku?
Publikováno 01 říjen 2015 - 18:12
Oběma marodům pokud možno brzké uzdravení. Doufám, že nebude nikdo další "do třetice".
Fotku jsme neviděli nikdo, ale kdo sleduje koloběžkové eventy, tak měl o Zvěřince obavy.
Publikováno 02 říjen 2015 - 7:41
Tak to mne moc těší, že na mne myslíte . Díky.
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 02 říjen 2015 - 7:41
Publikováno 02 říjen 2015 - 13:18
Publikováno 02 říjen 2015 - 20:31
Bohudík. Kdepak, fotka je nezveřejnitelná, ti nejbližší mne viděli in natura a pak taky v práci, po 2 dnech. Zpětně jsem se dozvěděla, že jedné kolegyni se při tom pohledu chtělo brečet a mladšímu skladníkovi se dělalo šoufl od žaludku ... To mne celkem pobavilo...
Publikováno 03 říjen 2015 - 17:57
Cos vyváděla, Zvěřincová? Měla jsem teďko jiný záležitosti, tak jsem to tu moc nesledovala. Jestli jsi to už psala, tak mi to nějak uniklo. Ale 3 stránky zpátky jsem to nenašla. Možná mi DrVota dá odkaz .
Publikováno 04 říjen 2015 - 6:40
Taková malá nehoda, při sjezdu jsem přelítla přes řidítka, na asfalt a rovnou na hlavu/obličej. Let dlouhý, dopad tvrdý. Naštěstí se mi nic moc nestalo (helma), odnesl to nos a přední zuby - jeden uražený, druhý vpáčený. Silniční lišej jsem měla přes celý obličej, nos - kořen, špička, horní ret (+ prokousnutí), dolní ret, brada, plus hnutá krční páteř; no a dokážeš si představit, když je to v obličeji, jak pěkně to nateče. Průběžně jsem se tak pak vybarvovala - od nosu se mi udělala taková ta typická podlitina - monokl. Teď už vypadám takřka normálně...
Publikováno 04 říjen 2015 - 6:56
Jo, já měl z letošní cyklo-dovolený silniční lišej jen na ruce teda, ale tatík padnul rovnou na čumák a postupně se pak pár dní vybarvoval. Nakonec chvíli vypadal jak Festr z Adams Family. Udělaly se mu pěkně kruhy kolem očí a navíc měl odřenej frňák.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 05 říjen 2015 - 22:45
To je teda nemilé, co tady všichni vyvádíte. Tak ať se to brzy zahojí.
Přijde mi skoro drzost se v této situaci pochválit, že se mi povedlo (poprvé opět po nějakých 20 letech) překonat 100km hranici na kole.
Publikováno 05 říjen 2015 - 22:56
Přijde mi skoro drzost se v této situaci pochválit, že se mi povedlo (poprvé opět po nějakých 20 letech) překonat 100km hranici na kole.
Simtě, kolik ti je, dědo, že se tváříš jako zaloužilej důchodce?
Publikováno 06 říjen 2015 - 6:05
Publikováno 06 říjen 2015 - 6:26
Gratuluji! 100 km v kuse jsem ještě nikdy neujela. A teda ani na to neaspiruji ...
Publikováno 06 říjen 2015 - 12:53
Zvěřincová, budeš se divit, ale pokud někdy jezdíš 40 a víc, tak už to pak neni zas takovej rozdíl, těch 100 ujet. Jen na to potřebuješ celej den a né jen odpoledne po kávičce. Ono hlavně záleží na kopcích, terénu, větru, otravujících bruslařích a hustotě babek se psem na cyklostezce a podobně. A rovněž tak i v neposlední řadě na hustotě keší po cestě, samozřejmě .
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů