Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2681 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2015 - 22:51

Kdyby měl někdo zájem a čas :)
https://e2.cvrez.cz/dod2015/
  • 1

#2682 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 6:18

...Ono hlavně záleží na kopcích, terénu, větru, otravujících bruslařích...

a na motivaci :)

• 0

#2683 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 7:21

Byly časy, kdy jsem ujel 100km za den i několik dní po sobě. Jenomže to bylo v době, kdy jsem měl na to čas, např. o dovolené na Lednicku, takže na to byl i terén. Poslední dva roky je to bída, ujedu pár stovek kilometrů za rok.

• 0

#2684 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 7:24

No nevim kam to napsat, ale stala se mi takova popodivna vec na kterou musim stale myslet a nevim co si o ni mam myslet.

Stojim si takhle v lese koukajic do mobilniho telefonu a usilovne premyslim kudy dal a tu si najednou uvedomim, ze u nohy je nejaky pohyb. A tak jsem zkrz ten mobilni telefon preostril k noham a on zajic. Koukal jsem na nej jako na zjeveni, no on se tam tak nejak taky objevil, ale to co delal to mne dostalo. On mne ocuchaval nohu. Uz jsem jen cekal, ze zvedne nozicku a oznackuje mne. Ale to on ne, jen cmuchal a posleze pomalu odhopkal a ztratil se nekde v lesich. Ja tam jeste chvili zustal nechapave stat jak parez.

To ze ke mne zajic prihopkal na cca 2 metry a pak zas odhapkal to jsem uz zazil mnohokrat, ale toto jeste ne.

Zacinam tak nejak premyslet zda nahodou neobrustam mechem a lisejnikem.

Stalo se to v lesich u Bouzova, kam krome kaceru moc lidi nezabloudi, a tech kaceru taky moc neni.

Stalo se neco podobneho i nekomu z vas?

• 2

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2685 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 7:43

No jo, po těch letech kešování už splýváš s přírodou :) .

• 1

#2686 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 8:13

No nevim ....

Určitě měl vzteklinu a ty ses nakazil!!! Až se zas na někoho šíleně naštveš, tak bude jasný, čím to je a kdo za to může :D.

• 0

#2687 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 9:15

To je teda nemilé, co tady všichni vyvádíte. Tak ať se to brzy zahojí.

Přijde mi skoro drzost se v této situaci pochválit, že se mi povedlo (poprvé opět po nějakých 20 letech) překonat 100km hranici na kole.

No, tak to máš můj obdiv, jestli jsi při tom keškoval... Naposledy jsem asi před 3 lety ujel asi 90 km. Přitom jsem kdysi ujel i 200 za jeden den (i když jen jednou v životě :-) ). A byly doby, kdy jsme s tátou blbli a za 10 dní jsme jezdili 1000 km po vlastech českých...

Jenže... To ještě nebyl GEOKEŠING! To jsem jezdil převážně po cestách, nezastavoval se u každé zajímavosti, nejezdil spoustu kilometrů nesjízdným terénem, nezdržoval se hledáním kešek spousty drahocených minut atp.

Letos jsme díky přírůstku do rodiny na kole vlastně nebyli nikde. Ale loni jsem byl rád, když jsme ujeli za den 60-70 km. Ale na druhou stranu většinou to pak byly pěkné výlety plné spousty pěkných zážitků a po krásných koutech naší republiky, tak jsem neměl ani tolik potřebu hltat kilometry :-). Už se mi stýská a těším se, až příští rok budeme moct jezdit s malým...

• 1

#2688 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 18:15

Tak to nestalo, ale jednou jsem potkala kance pěkně zblízka (4 nohého :)) a moc nadšená jsem z toho nebyla :)

Dnes mne zpražila puberťačka, když jsem se jí ptala, kdy si zase někam geo-vyrazíme, tak mne usadila, že prý, až mi doroste zub :ph34r: ... Ta dnešní mládež...

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 09 říjen 2015 - 18:18

• 4

#2689 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 7:41

Zvěřincová, budeš se divit, ale pokud někdy jezdíš 40 a víc, tak už to pak neni zas takovej rozdíl, těch 100 ujet. Jen na to potřebuješ celej den a né jen odpoledne po kávičce. Ono hlavně záleží na kopcích, terénu, větru, otravujících bruslařích a hustotě babek se psem na cyklostezce a podobně. A rovněž tak i v neposlední řadě na hustotě keší po cestě, samozřejmě :D.

Můžu potvrdit. Velká část uvedených podmínek se dá eliminovat správnou partou. A ani není nutných těch 40 km. Důkazem může být moje účast na eventech Geo Cyklo Morava 2014 a Geo Cyklo Perníkové srdce Čech 2014. ;)
  • 1

#2690 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 17:28

Nebyla Jacka na lovu u Hradce? Dneska jsme s kolegou jeli lovit do Doudleb nad Orlicí a za Hradcem u Koliby se vyloupla řádová sestra s navigací v ruce u lesa...

• 0

Taddeo.png

#2691 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 17:51

Nee. Ale ve Dvoře Králové je malá komunita sester, který taky občas choděj na keše, zvlášť teda jedna z nich.

• 0

#2692 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 19:22

Zrovna jsem chtěl napsat, že to nejspíše bude jiná sestra od nás ze Dvora...

Ale předpokládám, že podle logu si to snadno najdeš...

• 0

#2693 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2015 - 21:58

Ahoj dnes mam radost podařilo se mi vypnout lano na chození ne jen geocachingem je člověk živ

• 0

#2694 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2015 - 16:13

Ahoj dnes mam radost podařilo se mi vypnout lano na chození ne jen geocachingem je člověk živ

Foto? :)

• 0

#2695 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2015 - 20:42

Foto? :)

Muž na laně? :D

petit1974.jpg

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 12 říjen 2015 - 20:43

• 0

#2696 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2015 - 21:00

Doufám, že na konci je keška. Jinak nechápu, proč tam leze :-).
  • 5
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2697 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2015 - 12:11

Projel jsem listingy všech keší utopených v přehradách na Vltavě, zda náhodou už voda neklesla do dostatečné níže... A vypadá to, že by to chtělo ještě jednou tolik. :-)

• 1

#2698 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2015 - 15:53

Také míváte někdy tvůrčí krizi? Aneb keška je už v terénu, ale listing zatím nikde...
  • 1

#2699 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2015 - 17:39

Jasně. :-) Trvá mi to i několik měsíců. A znám takové, kterým i několik let. :-)

• 0

#2700 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2015 - 19:42

Také míváte někdy tvůrčí krizi? Aneb keška je už v terénu, ale listing zatím nikde...

Mám opačný problém. Listing, nápad, kam dát keš by byly hned... Ale mám problém s tím, jak vyrobit schránku.

A dávat jen lock&lock krabičku se mi už nechce.

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama