Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2741 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 11:53

Ty jsi ale rejpal :D

Mno, spíš má obavy, jak to bude dál fungovat při občasných společných výpravách, když budu zapomínat i já - často mám pocit, že jsem taková externí paměť. :D

PS: Když bude rejpat moc, bude v terénu bez svačiny. ;)  Kdybys slyšel minule ty komentáře k obsahu košíku v autě  :rolleyes: , ale díky němu jsme mohli zůstat venku celý den a nezdržovat se hospodou. 

Nejhorší je, že jak vypadá CCI4695 seriozně, tak vždycky při osobních setkáních a na eventech pár lidí dokonale zmate svými řečmi - ale známí už vědí, co od něj mohou čekat. B)

• 1

#2742 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 12:22

Nejhorší je, že jak vypadá CCI4695 seriozně, tak vždycky při osobních setkáních a na eventech pár lidí dokonale zmate svými řečmi - ale známí už vědí, co od něj mohou čekat. B)

Nemá to snad něco společnýho s tou jeho ikonkou? :D

• 0

#2743 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 12:55

Reklamní akce v elektru bývají docela dobré dny v práci. :D
DSC_0438.JPG
  • 2

#2744 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 13:05

Kulíšku, to u vás probíhá právě teď? Kde pracuješ? :D :D :D

• 0

#2745 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 13:18

Jojo, právě teď a právě tady. :D A kde je to tady? Elektro v Lounech.
  • 1

#2746 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 15:16

Hm... já se tak těšila na večeři zdarma... a vono zas nichts :D !

• 0

#2747 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 15:47

Jsem nějak tušil, že tě zklamu. :( :D
  • 0

#2748 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 19:09

Jojo, právě teď a právě tady. :D A kde je to tady? Elektro v Lounech.

Jsi od Žatce, studuješ a bydliš v Praze ale pracuješ v Lounech? Nejseš ty nějak moc rozlítanej? :D

• 2

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#2749 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 19:50

Jsi od Žatce, studuješ a bydliš v Praze ale pracuješ v Lounech? Nejseš ty nějak moc rozlítanej? :D

Ještě jedno město ti chybí, ale budiž, poslední dobou na něj nemám tolika času. :D Tentokrát byla výjimka, co se práce týče, jelikož byla dlouho domluvená akce. Jinak se v Lounech nepohybuji. :)

• 0

#2750 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 20:38

Tedy kačerstvo, to je mi ale pořádek! Nádherný podzimní den, poslední, kdy byla odpoledne hodina k dobru a oni tady plkají na webu!

Tušíte vůbec, jak krásně bylo venku a na Šumavě obzvlášť?

• 0

#2751 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 20:48

A to mě prosím ještě Jacka naváděla v sousedním vláknu o revírnických geocoinech, abych na svého dělala oči!

1) Svého revírníka bych nikdy takhle neděsila :D  + asi od něj ještě budu potřebovat nějakou tu publikaci eventu, když se nikdo nemáte k uspořádání dalšího barevného. Ale pššt, třeba se ještě někdo najde a nebudu opět příští rok blbnout já.

2) To neumím a na stará kolena se to učit nebudu. :rolleyes:

• 0

#2752 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 20:49

Jo, s vodou je sranda. Jednou jsme kosili kolem potoka, voda došla, tak se kamarád šel zeptat do nejbližší chalupy. Prosím vás, není tady někde pumpa? A oni se zeptali. Benzínová?

Ale jinak o vodu si prosíme často a vždycky jsme ji dostali. Dokonce několikrát balenou, když nám u chat řekli, že tam pitná není.

• 0

#2753 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 20:50

Tedy kačerstvo, to je mi ale pořádek! Nádherný podzimní den, poslední, kdy byla odpoledne hodina k dobru a oni tady plkají na webu!

Pche, jak praví Písmo, je třeba toto činiti a tamto nezanedbávati. Ne že bych měla čas strávit den venku, prom ě sobota je normální pracovní den, ale těch svejch 20km jsem si na tom kole v odpolední pauzičce dala.

• 0

#2754 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 20:51

Reklamní akce v elektru bývají docela dobré dny v práci. :D
attachicon.gifDSC_0438.JPG

Kulíšku, ty máš štěstí, že Louny jsou daleko, jinak bych tam spolu s Jackou otestovala, jestli zákazníkům nepodáváte něco škodlivého. :D

• 1

#2755 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 21:06

Nádherný pozdimní den? Evidentně jsi dneska nebyl u nás, na krutém severozápadě... Mlha po celý den, lezavá zima,...brrr, nebylo oč stát a navíc, já byl v práci. :P

Kulíšku, ty máš štěstí, že Louny jsou daleko, jinak bych tam spolu s Jackou otestovala, jestli zákazníkům nepodáváte něco škodlivého. :D

Nic škodlivého jsme nepodávali, my testovali všichni v obchodě v průběhu celého dne. :D

• 0

#2756 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 21:22

Mám prosbu na kohokoliv právě přítomného u počítače o vložení PrSc hlavičky keše GC3YHR2 Recakova toaleta jak sem, tak do vlákna o ní tak, aby byla vidět řádka s textem o ownerovi. Na můj příspěvek v tamním vlákně mi přišel značně podivný mail a tak bych byla ráda, aby někdo nezávislý potvrdil moje tvrzení, že chybí v hlavičce zmínka o původním ownerovi. Předem díky.

• 0

#2757 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 21:23

Nádherný pozdimní den? Evidentně jsi dneska nebyl u nás, na krutém severozápadě... Mlha po celý den, lezavá zima,...brrr, nebylo oč stát a navíc, já byl v práci. :P

V Klatovech byla po ránu taky inverze, ale stačilo popojet pár kilometrů a pár desítek výškových metrů a sundavaly se bundy a svetry. U chaty Rovina nad Hartmanicemi bylo jak na Riviéře.

• 0

#2758 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 21:25

Pche, jak praví Písmo, je třeba toto činiti a tamto nezanedbávati. Ne že bych měla čas strávit den venku, prom ě sobota je normální pracovní den, ale těch svejch 20km jsem si na tom kole v odpolední pauzičce dala.

Sobota normální pracovní den? Že vy jste si v klášteře ještě nezaložili odbory :) ?

• 0

#2759 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 21:29

No... Šumava :) :) :)

Já byla v Praze na srazu a stihla jsem i pár keší mezi Horoměřicemi a Nebušicemi. Mlha byla jen místy...

• 1

#2760 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 21:33

Mám prosbu na kohokoliv právě přítomného u počítače o vložení PrSc hlavičky keše GC3YHR2 Recakova toaleta jak sem, tak do vlákna o ní tak, aby byla vidět řádka s textem o ownerovi. Na můj příspěvek v tamním vlákně mi přišel značně podivný mail a tak bych byla ráda, aby někdo nezávislý potvrdil moje tvrzení, že chybí v hlavičce zmínka o původním ownerovi. Předem díky.

Hmm. Nevím, jak ho vložit :rolleyes:

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama