Zařídíla... hm... no... tak tedy, prozradím ti toveliké tajemství: Zařídila jsem to tak, že jsem vzala s sebou ten deštník !
Ano, přesně tak, jakmile má člověk deštník, tak většinou neprší a když ho jednou nechá doma, leje jako z konve.
Ono to ostatně platí o čemkoliv dalším - kdo mě potkáváte, víte, jak mívám auto ověšené ramínky s rezervním oblečením nebo dejme tomu oblečením pro návrat mezi mudly. Mno a zrovna když jsem jela předminulý týden na event na letecké záchrance v ČB, tak jsem si do auta nehodila ani rifle, ani tmavší bundu a vyrazila s plánem následných nákupů hezky v širších černých, téměř společenských kalhotách a smetanové bundičce. Samozřejmě místo nákupů jsem se nechala ukecat " na pár keší" a nezbylo mi než jen vyměnit vždypřítomné trekovky za lodičky a vyrazit, jak jsem byla - pohled jak takhle oblečená lezu všudemožně i kousek hopsám potůčkem asi stál za to. ale co, společnost byla fajn a keše super.
Jo a k dešti, zrovna nedávno jsem přemýšlela, že vždycky prší, když se vypravuji na keše do Plzeňského kraje na dva dny - jen za letošní podzim se mi stalo hned 3x, že vždycky pršelo až lilo v době, kdy jsem nakládala auto. Než jsem do něj natahala všechno od jídla přes elektroniku až po hadry, pokaždé jsem vyjížděla jak vodník - pršelo cestou a na místě už bylo buď bez deště nebo dokonce sluníčko. To mi někdo vysvětlete.
PS: Jsem zvědavá, jak to bude při cestě na Čerchov v únoru.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 19 December 2015 - 10:19