Tyhle cyklobotky můžu na zimu vřele doporučit
To už můžu jet rovnou taxíkem.
Publikováno 04 January 2016 - 14:13
Tyhle cyklobotky můžu na zimu vřele doporučit
To už můžu jet rovnou taxíkem.
Publikováno 04 January 2016 - 19:24
Jste tu všichni ňáký zhejčkaný... tak holt jezděte v pohorách, no Neopren se nosí do lodě - když to je nezbytně nutný. Jsem jela Sázavu při -2 v sandálech a taky jsem přežila.
Se za to nestydím .
Publikováno 08 January 2016 - 15:43
Koho potkám na eventu?
16.1. Novoroční bowling | 14.2. Konec světa bude na svatého Valentýna | 29.2. Devětadvacáté svítání
Publikováno 08 January 2016 - 19:46
Koho potkám na eventu?
16.1. Novoroční bowling | 14.2. Konec světa bude na svatého Valentýna | 29.2. Devětadvacáté svítání
Doufám, že mne na svítání. Ovšem budu si muset vyjednat pozdní příchod do práce, snad to klapne... Jak je to tam s parkováním, netušíš, jsou tam modré zóny nebo jde jen o to najít místo?
Publikováno 08 January 2016 - 19:54
Nedaleko je možné zaparkovat u McDonald's (u stadionu). Mají tam sice napsáno, že parkoviště je jen pro zákazníky, ale nikdy nikoho nekontrolovali, co vím. Ale až budu příští týden v Praze, tak se kouknu po okolí - doposud jsme modré zóny moc neřešili, spoléháme na MHD.
Publikováno 09 January 2016 - 7:54
Nedaleko je možné zaparkovat u McDonald's (u stadionu). Mají tam sice napsáno, že parkoviště je jen pro zákazníky, ale nikdy nikoho nekontrolovali, co vím. Ale až budu příští týden v Praze, tak se kouknu po okolí - doposud jsme modré zóny moc neřešili, spoléháme na MHD.
Díky moc. To já po Praze také jezdím MHD, jenže to bych se pak do práce dostala tak na oběd
Publikováno 13 January 2016 - 18:08
A ještě mne tak napadlo, že bych si mohla vyplnit tabulku nálezů pro všechny dny v roce, ale asi to bude dost těžké, jen na leden tam mám 5 děr .
Zdravím. Tak na milou tabulku jsem se málem vykašlala už dnes - a to je první "díra". Ale pár keší jsem si neplánovaně užila včera a dnes se mi už nikam nechtělo, natož když tak lilo. Nakonec jsem ji teda vzala skoro drive-in při cestě na nákup, no...
Publikováno 13 January 2016 - 20:53
Zdravím. Tak na milou tabulku jsem se málem vykašlala už dnes - a to je první "díra". Ale pár keší jsem si neplánovaně užila včera a dnes se mi už nikam nechtělo, natož když tak lilo. Nakonec jsem ji teda vzala skoro drive-in při cestě na nákup, no...
Gratuluji! Já už jsem stihl nechat 4 volná políčka na příští rok, a to máme teprve 13.!
Publikováno 13 January 2016 - 21:05
Gratuluji! Já už jsem stihl nechat 4 volná políčka na příští rok, a to máme teprve 13.!
Evidentně nemáš správnou motivaci!
Publikováno 13 January 2016 - 21:30
Čekal jsem od Tebe spíš příspěvek, že mám vyběhnout ven, že mám novou kešku skoro pod oknem. Takže jenom tři.
Publikováno 13 January 2016 - 21:55
Čekal jsem od Tebe spíš příspěvek, že mám vyběhnout ven, že mám novou kešku skoro pod oknem. Takže jenom tři.
To bych si v životě nedovolila - ale odlovil sis tu samou, co já (právě loguju)...
Publikováno 17 January 2016 - 13:00
Zkusím oprášit akci Šárecké wherigo.
Chtělo by to co nejdříve, dokud se brzy stmívá a jako ideální mi vychází sobota s tím, že se dá udělat nějaký výlet v okolí před tím za světla.
Takže - chtěl by se někdo připojit v sobotu 30.1. nebo 6.2., začátek někdy před pátou?
Publikováno 19 January 2016 - 1:01
Pokud byste něco domluvili, přidal bych se jako poslední, jelikož nevím, jak budu v Prahé.
Jo, Jacko, ráno se za mě tam nahoře prosím přimluv...díky...
Publikováno 19 January 2016 - 7:44
Jo, Jacko, ráno se za mě tam nahoře prosím přimluv...díky...
Provedu! Máš zkoušku nebo co?
Publikováno 19 January 2016 - 10:57
Teď mi volal nějaký pán, že jsem získal titul "Firma roku". A za pouhých 950 Kč mi na to pošlou certifikát.
Publikováno 19 January 2016 - 13:01
Teď mi volal nějaký pán, že jsem získal titul "Firma roku". A za pouhých 950 Kč mi na to pošlou certifikát.
Já ti pošlu certifikát za dvě piva
Publikováno 19 January 2016 - 13:38
Zdravím, nevím jestli se tady do té debaty cca 4-5 lidí vůbec můžu přimíchat :-)
Můj letošní cíl je stejný- dobarvit 366 dnů. Nic jiného si za cíl nedávám, raději míň kešek, ale těch 29 dnů musím mít.
K 1. 1. 2016 mi chybělo pouze 29 dnů.
Tři už jsem odmazal, zítra, v pátek a v pondělí odmažu další 3 a 1/5 je už hotová :-)
Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 19 January 2016 - 13:39
Publikováno 19 January 2016 - 14:19
Zdravím, nevím jestli se tady do té debaty cca 4-5 lidí vůbec můžu přimíchat :-)
Můj letošní cíl je stejný- dobarvit 366 dnů. Nic jiného si za cíl nedávám, raději míň kešek, ale těch 29 dnů musím mít.
K 1. 1. 2016 mi chybělo pouze 29 dnů.
Tři už jsem odmazal, zítra, v pátek a v pondělí odmažu další 3 a 1/5 je už hotová :-)
Naopak, vítáme každého nově příchozího
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů