Naopak, vítáme každého nově příchozího
Protože tady to tak vypadá- pořád stejné nicky.
Až se divím, že tady píšete pořád :-)
Publikováno 19 January 2016 - 14:21
Naopak, vítáme každého nově příchozího
Publikováno 19 January 2016 - 14:27
Zkusím oprášit akci Šárecké wherigo.
Chtělo by to co nejdříve, dokud se brzy stmívá a jako ideální mi vychází sobota s tím, že se dá udělat nějaký výlet v okolí před tím za světla.
Takže - chtěl by se někdo připojit v sobotu 30.1. nebo 6.2., začátek někdy před pátou?
Já se nehlásím, neb asi v tyto termíny nemůžu...
Publikováno 19 January 2016 - 14:29
Tomu nerozumím?
Publikováno 19 January 2016 - 14:48
Že to vypadá, jako by jste psali do tohoto vlákna 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu :-)
Ale moc krásně se to čte, a je tady velmi veselo.
Publikováno 19 January 2016 - 14:50
Že to vypadá, jako by jste psali do tohoto vlákna 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu :-)
Ale moc krásně se to čte, a je tady velmi veselo.
do roztrhání klávesnice
A ráda si něco veselého taky přečtu
Publikováno 19 January 2016 - 15:19
davidb11: To víš, tady se sešli ti, koho z jiných vláken vykázali pro neustálé OT nejapné vtipkování . Ba ani geodeprese nám nebyla svatá, jen samý srandičky .
Publikováno 19 January 2016 - 15:53
Tu jsou samí vytrvalí psavci, které jinde nechtěli.
Publikováno 19 January 2016 - 19:04
Já vím, že jste tady psaví.Jjá to vlákno sleduji celkem pravidelně.
Ale někdy když se rozjedete, tak mám dost co dočítat :-)
Publikováno 20 January 2016 - 7:24
Ahoj, narazila jsem na stránky Mega eventu ve Walesu, coiny nijak zvlášť nesbírám, ale myslím, že tento megaeventový coin "musím mít" .
Publikováno 20 January 2016 - 9:54
Teď mi volal nějaký pán, že jsem získal titul "Firma roku". A za pouhých 950 Kč mi na to pošlou certifikát.
Tyhle otravný nabízecí telefonáty upřímně nesnáším a tak hledám způsob jak se jich nejlépe a rychle zbavit aniž bych byl sprostej, páč nejsem žádnej vidlák, ale slušnej občan.
Průběžně řešíme tento problém s kolegy a navzájem si říkáme jak se jich elegantně zbavujeme. Tak například kolega dělá padajícího pokrejvače. Hned v úvodu řekne: "Prosím stručně, jsem zrovna na střeše, děláme novou krytinu. Chvíli je nechá kecat a pak: "ÁÁÁÁÁááááááááá..., nečím zašramotí do mikrofonu a ticho! Pak už jen potichu čeká na reakci co uslyší. "Haló pane jste tam?"
Jinak já mám vyzkoušeno se zapírat. To vám daj pokoj hned. Reklamní telefonáty většinou už poznáte hned na začátku když se představěj. To je samej korporejšn, capital, business apod. a do toho ještě slyšíte jak v pozadí mele dalších padesát lidí, ale to všichni znáte. Takže stačí se jen při zvednutí telefonátu nepředstavovat jménem a když se vás zeptaj, jestli jste to vy, tak říct NE, to máte asi špatný číslo.
Publikováno 20 January 2016 - 10:02
To s tím pokrývačem je dobrý...
Nás otravují taky neustále... Z jedné banky, že nabízejí půjčku na refinancování půjčky, z druhé banky že nabízejí skvělé financování... Hrůza. Že to ty firmy ještě baví...
Publikováno 20 January 2016 - 10:06
Já dost často položím telefon a nechám je se vykecávat a vůbec je neposlouchám a čekám, že je to přestane bavit a pak sami zavěsí - tím jim ubírám čas, který by jinak měli na otravování někoho dalšího.
Publikováno 20 January 2016 - 10:19
Nebo je dobrý do toho jejich kecání začít říkat: halo, halo, HALOOOOOOOOO! a pak to uzavřít posmutnělým "to je škoda, že nás přerušili!. Poté doporučuji na nějakou chvíli vypnout zvonění .
Zajímavý bylo, když jsme jako komunita před pár lety se sestrama přešly pod celkem výhodnou hromadnou smlouvu ČBK, což obnášelo m.j. změnu operátora. Během dalších 2 tejdnů jsem měla snad 10 telefonátů, kdy mi několikanásobně nabízeli jiný smlouvy od všech dalších operátorů včetně toho "opuštěnýho".
Publikováno 20 January 2016 - 13:13
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 20 January 2016 - 13:21
Tohle řeším jednoduše. Ihned po jejich představení a sdělení že jde o průzkum, nabídku, atd, zavěsím. Beze slova. A nikdy nevolají znovu. Asi je to běžné.
Publikováno 20 January 2016 - 13:44
Tak to ja se vetsinou zeptam jestli muzeme mluvit anglicky (bydlim v Bavorsku) a oni se rozlouci a polozi sami. A nejvetsi otravy blokuju rovnou na routeru - vyhoda VOIP.
Publikováno 20 January 2016 - 13:48
Možná by to chtělo být při používání cizích termitů opatrnější, aby se to někoho nedotklo.
Publikováno 20 January 2016 - 13:59
Možná by to chtělo být při používání cizích termitů opatrnější, aby se to někoho nedotklo.
Publikováno 20 January 2016 - 14:37
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 20 January 2016 - 14:39
Ty budeš asi nějakej suvenýr ne
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů