Trochu mne s těmi zážitky děsíte, věčně někam chodím/lezu sama . Asi 2x už jsem měla velmi nepříjemný pocit, ale nic takového, co popisujete, naštěstí ne. Ovšem dnes setkání s rotvajlerem také nebylo nic moc, fakt jsem si myslela, že mne rafne, vrčel a zastavil se až o mne. Naštěstí to dobře dopadlo...
Vláčku, . Já se zatím držím. Ale rok teprve začal, že... Mmch (i pro ostatní v dosahu), byl publikován další turistický event (Křivoklátsko...)
Na lovu mám většinou klid, jen jednou mě poměrně dost vyděsila srnka (takové blízké setkání). Ale ani se nedivím, mně se vyhýbají i revizoři (doposud jsem potkal jenom jednoho, nicméně kamarády zastavují skoro pravidělně - že by se mě snad báli?). Co se vyplňování kalendáře týče...no, se svými třemy nálezy od konce loňského roku...škoda slov...
A ten Křivoklát...zrovna na počátku zkouškového. Takže ač relativně blízko, určitě nebude čas.
Zítra - 14. 2. - bych rád připomněl výročí narození krále a císaře Zikmunda Lucemburského.
Liška ryšavá, na něj se z hodin dějepisu zapomenout nedá. Nicméně, že výročí jeho narození připadá zrovna na tento den, to jsem nevěděl. A díky za historické okénko!
EDIT: Tak jsem zjistil, že tohle je můj tisícátý příspěvek na GC.cz.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 15 February 2016 - 18:07