( už mi přišel i jeden nevlídný mail, "že mám rozlítáno" - nechápu, co je komu do toho, kde jsem byla o víkendu )
A že tušim, kdo ti ho poslal jelikož "co se škádlívá..." hm?
Publikováno 28 únor 2016 - 22:24
( už mi přišel i jeden nevlídný mail, "že mám rozlítáno" - nechápu, co je komu do toho, kde jsem byla o víkendu )
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 28 únor 2016 - 22:27
Zítra jenom za event.
Za jakoukoliv keš byl suvenýr tento víkend.
Ten druhý je za jakoukoliv keš (mimo event) 27.-29.2., tj. zítra je ještě šance.
Publikováno 28 únor 2016 - 22:32
Tentokrát vedle jak ta jedle - to by přece nebyl "nevlídný mail".
Publikováno 28 únor 2016 - 22:32
Zítra jenom za event.
Díky za upozornění, už ho tam mám za včerejšek .
Publikováno 28 únor 2016 - 23:05
Také jsem se podívala na svůj profil a mám radost! Moc hezký suvenýr, jeden z nejhezčích z mé cca padesátky, GS hodně mile překvapil.
Nezdá se vám, že jsou mezi suvenýry po stránce designu víc než značné výkyvy? Některé jsou moc pěkné a jiné jako kdyby je kreslilo dítě ( nebo já, která v kreslení zrovna nevyniká, když to řeknu hodně opisem ). Nechápu, proč nedrží nějaký jeden systém a styl.
Publikováno 29 únor 2016 - 3:45
Publikováno 29 únor 2016 - 7:36
Publikováno 29 únor 2016 - 7:46
Estli máš zájem o kolečko, tak jsem ti ho podržel (ale pšššt! ).
Co se cesty do školy týče, čekal jsem na kladenskou výpravu, ale těsně před šestou už jsem musel vyrazit na svůj event, takže jsme se bohužel nepotkali...
Publikováno 29 únor 2016 - 11:51
Estli máš zájem o kolečko, tak jsem ti ho podržel (ale pšššt! ).
Co se cesty do školy týče, čekal jsem na kladenskou výpravu, ale těsně před šestou už jsem musel vyrazit na svůj event, takže jsme se bohužel nepotkali...
Ahoj, prosím tě. Kladenská výprava si přivstala pouze o 15 minut s tím, že nebude snídat, takže vyrazí v 5:30. Nicméně kladenská výprava zapomněla na to, že sice nesnídá, ale zato chystá svačiny do školy pro 3 děti a nějak to nestihla . Přijela jsem asi v 6:10...
Potkal ses s Raraku?
Publikováno 29 únor 2016 - 13:27
Abych řekl pravdu, při dnešních nočních eventech jsem nějak vůbec neměl tušení koho potkávám. Takže, možná ano, možná ne...?
Publikováno 29 únor 2016 - 13:50
Moc hezký suvenýr, jeden z nejhezčích z mé cca padesátky, GS hodně mile překvapil.
Hezký, ale poněkud vadný. Přestupný den nakreslili mezi vodáře a ryby, což není pravda.
Mimochodem, víte, proč je přestupný den takhle divně uprostřed roku? Souvisí to s tím, že názvy september, october, novmeber, december neodpovídají pořadí v roce.
Publikováno 29 únor 2016 - 19:43
Čtyři a půl hodiny spánku (odpoledne jsem si musel na hodinku a něco lehnout, už měl jsem nějak dost). Pět eventů z toho tři před svítáním. Dvě kešky odlovené "při cestě".
Ještě, že teď si můžem všichni dát čtyři roky pauzu.
Mimochodem, víte, proč je přestupný den takhle divně uprostřed roku? Souvisí to s tím, že názvy september, october, novmeber, december neodpovídají pořadí v roce.
Na tohle téma jsem v rámci příprav svého eventu přečetl několik článků. Vývoj počítání dní a kalendáře je docela zajímavé téma.
Publikováno 29 únor 2016 - 19:56
Zítra jenom za event.
No to si děláš srandu! A já se dnes v tom hnusnym dešti hnal pro keš do bahna, celej promoklej a ještě mi ujel vlak! To se sem si mohl o víkendu udělat delší procházku v klidu... Ach jo.
Publikováno 29 únor 2016 - 21:10
No to si děláš srandu! A já se dnes v tom hnusnym dešti hnal pro keš do bahna, celej promoklej a ještě mi ujel vlak! To se sem si mohl o víkendu udělat delší procházku v klidu... Ach jo.
Jsou 2 suvenýry - jeden za jakoukoliv keš kromě eventu odlovenou 27.-29.2. - tak jak psal Vláček; druhý suvenýr za event 29.2.
Publikováno 29 únor 2016 - 21:40
Jsou 2 suvenýry - jeden za jakoukoliv keš kromě eventu odlovenou 27.-29.2. - tak jak psal Vláček; druhý suvenýr za event 29.2.
No já myslel, že oba se dají získat jen dnes...
Publikováno 29 únor 2016 - 22:36
Ještě než půjdu spát jsem provedl sčítání zápisů v logbooku z dnešního rána a zapsáno jest 158 nicků!
Publikováno 01 březen 2016 - 1:44
0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů