Až jsme si říkaly, že jí v noci trošku za trest vylepšíme obličej fixou...
Evidentně je to jak psal phrkt s tím Vaším věkem
Publikováno 24 April 2016 - 23:56
Až jsme si říkaly, že jí v noci trošku za trest vylepšíme obličej fixou...
Evidentně je to jak psal phrkt s tím Vaším věkem
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 25 April 2016 - 12:34
Pánové, phrkt a mr3ska
koukám,koukám vy asi máte nějaký průšvih,nebo ne? Pepa má brýle,tam to je jasný ale u Toma myslím zrak ještě slouží To,to zase schytám
Tento příspěvek byl upraven od CCI4695: 25 April 2016 - 12:35
Publikováno 25 April 2016 - 14:31
Pánové, phrkt a mr3ska
koukám,koukám vy asi máte nějaký průšvih,nebo ne? Pepa má brýle,tam to je jasný ale u Toma myslím zrak ještě slouží To,to zase schytám
Si piš!
Publikováno 25 April 2016 - 16:45
Pánové, phrkt a mr3ska.........
.........To,to zase schytám
Přesně tak - varování už kdysi proběhlo, takže následuje druhý krok. Mno, jestli nás někde potkáš obě najednou, skoro bych se na tvém místě bála. Kam že se to Petro už tak dlouho chystáme? Vlastně do jejich kraje, že? Ovšem kdy......
Publikováno 25 April 2016 - 17:00
Publikováno 25 April 2016 - 17:19
Tento příspěvek byl upraven od CCI4695: 25 April 2016 - 17:23
Publikováno 25 April 2016 - 18:17
Publikováno 26 April 2016 - 6:03
Přesně tak - varování už kdysi proběhlo, takže následuje druhý krok. Mno, jestli nás někde potkáš obě najednou, skoro bych se na tvém místě bála. Kam že se to Petro už tak dlouho chystáme? Vlastně do jejich kraje, že? Ovšem kdy......
obávám se, že může být CCI ještě dlouho v klidu, než se domluvíme ...
Publikováno 26 April 2016 - 9:41
obávám se, že může být CCI ještě dlouho v klidu, než se domluvíme ...
Ha ha ha, vy dvě než se dohodnete tak já budu mít fousy až na zem a vy si nebudete pamatovat co jste to vlastně chtěli
Publikováno 27 April 2016 - 17:30
Tak co říkáte dubnovému počasí? Věříte na Alladina nebo na Nory? Mně se zdá nepřesnější model "naši předkové". Jiří a Marek (24. a 25. 4.) mrazem nás zalek'. (To vyšlo letos skoro na den). A pršelo-li před sv. Jiřím, bude po něm ještě více pršet . A Ať si duben sebehezčí bývá, Šamanu se kolo přec jen zasněžívá. Ale i sv. Florián (4. 5.) si ještě může nasadit sněhový klobouk. Pak už bude líp: Před Servácem (13. 5.) není léta, po Serváci s mrazy veta. Pak je tu 8. 6. sv Medard, svatá Tonička (12. 6.) mívá uplakaná očíčka, ale Na svatého Aloise (21. 6.) vypusť Fridex, neboj se!
Schválně, jestli to vyjde! .
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 27 April 2016 - 17:30
Publikováno 01 May 2016 - 7:10
Dubnové počasí mi přišlo fajn , já tedy předpovědi moc nesleduji, ráno kouknu z okna
Publikováno 08 May 2016 - 20:18
Jste všichni na keškách?
Dnes jsem zjistila, že při frekvenci mých návštěv naší zahrady bude asi nejefektivnější pěstovat jetel... Roste krásně, sám a všude...
Publikováno 08 May 2016 - 20:24
Dnes jsem zjistila, že při frekvenci mých návštěv naší zahrady bude asi nejefektivnější pěstovat jetel... Roste krásně, sám a všude...
To je jenom první fáze. V dalších následuje svízel, pcháč, sladké lupení a v lepším případě nevymýtitelný křen .
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 08 May 2016 - 20:24
Publikováno 08 May 2016 - 23:04
To je jenom první fáze. V dalších následuje svízel, pcháč, sladké lupení a v lepším případě nevymýtitelný křen .
U nás je už třetí fáze, podstatná část zahrady zarostlá husí nohou nebo jak se ta příšernost jmenuje. Bohužel zatím vítězí, také se na zahradě vyskytuji skoro jako paní Colombová - ideální by bylo CITO s porovnáním, kdo "sklidí" nejvíc.
Pepo, pokud jde o přidávání mašlí ke keším, tak včera večer se mi k Trhanovské aleji sice přičetla, ale dneska už tam nebyla a měla jsem ji zpátky jako nasyslenou k udělení. Podívej se zítra, jestli tvá udělená u keše zůstala.
Publikováno 09 May 2016 - 7:47
Jste všichni na keškách?
Jo, ten je pro parkovou úpravu nejlepší. Doporučuji místy přiozdobit nějakou tou pampeliškou.
Publikováno 09 May 2016 - 8:20
Jo, kdyby na keškách... Rekonstruujeme barák. Sobota - 12 hod. čisté práce na baráku (bez přestávek na jídlo), neděle - 14 hodin práce na baráku. A venku tak nádherně na výlet.
Záviděl jsem všem, co můžou ven...
Vlastně venku jsem byl taky:-) Dělal jsem v tom vedru a větru na střeše, v tričku, jsem z toho spálený a mám z toho rýmu...
Publikováno 09 May 2016 - 8:23
Konečně jsem nasel mrkev a nasadil brambory aby mi tam ten plevel nerostl, ale to bylo asi tím počasím tady u nás na Vysočině. :-)Jste všichni na keškách?
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 09 May 2016 - 10:46
Jo, kdyby na keškách... Rekonstruujeme barák. Sobota - 12 hod. čisté práce na baráku (bez přestávek na jídlo), neděle - 14 hodin práce na baráku. A venku tak nádherně na výlet.
Záviděl jsem všem, co můžou ven...
Vlastně venku jsem byl taky:-) Dělal jsem v tom vedru a větru na střeše, v tričku, jsem z toho spálený a mám z toho rýmu...
Ale budeš to mít doma zase krásné...
Jacko, pampelišky mi v trávě nevadí. Jen bych na trvalkovém záhoně chtěla mít kytky a ne jetel a spol. Ani vyplít to nejde ...
Publikováno 09 May 2016 - 10:52
Já už léta prozíravě (a podloudně) sázím trvalky přímo do trávníku . Je to ostatně i hezčí, když ty sněženky, tulipány a narcisy nebo pak pivoňky a floxy koukají ze zelenýho. Ale uznávám, že sestra, co má tu zahradu na starosti, je kapku jinýho názoru .
Publikováno 09 May 2016 - 11:00
Taky se mi moc líbí, když sněženky, bledule nebo narcisky kvetou přímo v trávníku :-)
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů