Tady je ještě jeden kousek,který je také z válečného období GC5CMPQ
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 18 květen 2016 - 15:27
Asi nemám na to luštit podobné mysterky... Přijít jako kačer tak to beru jako normální keš u jezu...
A i se zdejšími narážkami to nějak moc nechápu.
Určite špičkování případě sem tam nějaké to píchnutí si v některých lozích, případně i v listinzích je bohužel docela běžné. Zvlášť pokud se nebojíš říct svůj názor.
Publikováno 18 květen 2016 - 20:57
Publikováno 18 květen 2016 - 21:10
Kulíšku? Ty nemůžeš v noci spát anebo se v "tu" dobu teprve vracíš domů?
Podobný event jsem měl loni v říjnu při změně času - začínal v 02:30 a přišlo mi tam 70 lidí....
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 19 květen 2016 - 18:52
Kulíšku? Ty nemůžeš v noci spát anebo se v "tu" dobu teprve vracíš domů?
Kulíšku, cos to vyváděl? Event je retraknutý? Už se mi nic nezobrazuje, ani jsem si nepočetla, jakou další kulišárnu chystáš - přes tvůj profil jsem našla jen Lojzu.
Publikováno 19 květen 2016 - 22:02
Kulíšku, cos to vyváděl? Event je retraknutý? Už se mi nic nezobrazuje, ani jsem si nepočetla, jakou další kulišárnu chystáš - přes tvůj profil jsem našla jen Lojzu.
Taky na to koukam!
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 19 květen 2016 - 22:21
Počítám, že to tu brzy vysvětlí. On nebo Rico .
Publikováno 20 květen 2016 - 8:01
Tak tohle mě dost pobavilo. Zaměřte pozornost na nick lovce
- Logged by: sexualni.kacer
- Log Type: Found it
- Date: 5/19/2016
- Type: Traditional Cache
Log:
První keška, díky za ní.
Ale okolo moc lidí na můj vkus.
Publikováno 20 květen 2016 - 10:07
Tak tohle mě dost pobavilo. Zaměřte pozornost na nick lovce
- Logged by: sexualni.kacer
- Log Type: Found it
- Date: 5/19/2016
- Type: Traditional Cache
Log:
První keška, díky za ní.
Ale okolo moc lidí na můj vkus.
No, to by mne zajímalo, co ten dotyčný vlastně ulovil
EDIT, teď jsem koukla na profil a to foto je teda děsné...
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 20 květen 2016 - 10:07
Publikováno 20 květen 2016 - 10:52
No, to by mne zajímalo, co ten dotyčný vlastně ulovil
EDIT, teď jsem koukla na profil a to foto je teda děsné...
Když použiju trošku drsnější humor, tak v jeho případě dostává termín honibod jiný kontext.
Publikováno 20 květen 2016 - 11:07
Koukám, že o současné eventové dění v Praze je nějaký zájem.
Inu, díky zveřejnění mého eventu ve skupině na Facebooku1) a jednomu následnému komentáři o konání ME v ten samý den mi Rico stáhl event. Přišel jsem na to asi hodinu poté a napsal ke svému, v té chvíli již retractovanému eventu RN s tím, že nemám problém datum změnit (ono je ve výsledku jedno, jdu budu tahat lidi z postele), nicméně jak já chápu pravidlo o eventech v době konání ME, tak před i po ME se eventy snad konat mohou. Zároveň jsem dopsal, že jsem letmo prošel komentovaná pravidla na webu RW, neoficiální překlad na GeoWiki2) i oficiální pravidla na webu GC.com a zjistil, že vlastně o tomto pravidle nikde není zmínka (též jsem ale dodal, že jsem se mohl překouknout, anebo jen neumím číst). Pokračoval jsem, že pokud je tedy pravidlo takové, že v den ME se jiné eventy konat nemohou ani před či po ME samotném, pak nechápu, proč byly již publikovány dva eventy a to blíže (jak časově, tak vzdálenostně) ME. A ať mi to tedy prosím vysvětlí, že tomu nerozumím.
Oněch dvou retractovaných eventů je mi líto, upozornění na ně nebylo myšleno ve zlém, ale jen ze zájmu...
Než jsem dosmolil odpověď pro mr3sku a příspěvek právě sem na fórum, dostalo se mi prostřednictvím RN u mého eventového listingu odpovědi od Rica. Snad Ricovi nebude vadit, když tu jeho vyjádření zveřejním:
EDIT: Viz níže, nepřeji si, abych mě špatné vstahy s vedením. (to nemyslím nijak ironicky, jen mi nepřišlo, že by Ricovo vyjádření větší důvěrný charakter)
V kostce hlavní část sdělení: Podle nařízení od GS se eventy nesmí konat v den ME, den před ani den po do vzdálenosti cca 30 km. Výjimka pro eventy nesouvisející a nenarušující program ME může být udělena na základě souhlasů organizátorů ME, GS a místních Reviewerů.
Vyjádření Rica chápu, koná jen svou práci a nic proti tomu nemám a nezlobím se.
Jen si myslím, že by stálo za to, doplnit tyto informace třeba na GeoWiki, aby se do budoucna podobným událostem předešlo.
Toliko asi vše k současnému dění.
Pozn.:
1) Odkaz na event jsem zveřejnil sám
2) Přímo na stránku o eventech na GeoWiki jsem nekoukal, to je pravda
3) Jak už jsem napsal, upozornil jsem na ně, avšak z důvodu, že jsem plně nechápal retract, ne, že bych chtěl ownery obou eventů nějak poškodit
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 20 květen 2016 - 11:39
Publikováno 20 květen 2016 - 11:20
Jak psala Jacka ve vedlejším vlákně - docela hrozí zaříznutí eventu _domluveného_ třeba víc než půl roku dopředu jenom proto, že si někdo potom vzpomene udělat megaevent ve vedlejším kraji. To je dost blbá představa a vzhledem k velikosti naší republiky se pravděpodobně naplní spíše dříve, než později.
Hlavně, že existují skrytá pravidla a ještě skrytější výklady těch pravidel. Z GS se stávají největší mysterkáři. :-(
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 20 květen 2016 - 11:23
Co se týče souhlasu organizátorů, přinejmenším dva eventy ze tří - CWG šmelení a ta ranní šílenost (nic ve zlém, Kulíšku, ale moje Attended bys Ti určitě nepřišlo ) - nám naprosto nevadí - ten třetí event nevím, který byl, a teď už to nedohledám.
Radek, organizátor CWG šmelení, se nás dokonce přímo ptal, jestli nám to nevadí, a dal jsem mu svolení včetně možnosti se na mě odvolat, kdyby někde "nahoře" nastal problém.
Takže u nás svítí zelená, držíme palce.
Publikováno 20 květen 2016 - 11:25
Publikováno 20 květen 2016 - 11:26
Jak psala Jacka ve vedlejším vlákně - docela hrozí zaříznutí eventu _domluveného_ třeba víc než půl roku dopředu jenom proto, že si někdo potom vzpomene udělat megaevent ve vedlejším kraji. To je dost blbá představa a vzhledem k velikosti naší republiky se pravděpodobně naplní spíše dříve, než později.
Hlavně, že existují skrytá pravidla a ještě skrytější výklady těch pravidel. Z GS se stávají největší mysterkáři. :-(
Tvrdím to už dlouho, že tajná pravidla jsou jen ke škodě celého geocachingu. V tomto případě je to celé ještě absurdní.
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 20 květen 2016 - 11:33
Podle Altarie máte souhlas ownera mega, takže napiste na GS žádost a třeba půjdou eventy zase ven.
Publikováno 20 květen 2016 - 11:37
že se to má vztahovat na eventy ve vzdálenosti až 30 mil a +/-2 dny kolem Mega/Giga
Jsou věci, které mi hlava nebere...
Publikováno 20 květen 2016 - 11:39
Ještě jedna situace bude zajímavá k řešení:
1.5. bude publikován event A na 1.7.
10.5. bude publikován event B na 1.7. v "kolizní" vzdálenosti.
Z eventu B se stane díky přidělování ikonek na základě WA logů megaevent.
Co se stane s eventem A, který náhle přestane splňovat pravidla? Bude muset owner řešit situaci, kterou nezavinil?
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 20 květen 2016 - 11:42
že se to má vztahovat na eventy ve vzdálenosti až 30 mil a +/-2 dny kolem Mega/Giga
Jsou věci, které mi hlava nebere...
Přece aby ses nerozpyloval od nákupu vstupného, upomínkových předmětů, trackables a jiných nezbytností na e-shopu... ;-)
16 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů