Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3501 Irenda

Irenda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 02 June 2016 - 22:40

Jak jsem si tady četla o nových pravidlech ohledně megaeventů, tak si myslím, že největší problém budou mít různé eventy před Vánoci, kdy jsou (jestli tedy letos budou zase) Geoskořápky. Pokud si dobře vzpomínám, tak loni bylo ve stejný den Geoskořápkami plno dalších eventů, které se vztahovali v Vánocům a těžko se přesouvají na jiný termín.

Jinak tím nechci říct, že by se neměli Geoskořápky rušit, vloni po návštěvě Staromáku s miliardou předražených stánků mi přišli jako oáza klidu a nekomerce.

• 3

#3502 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 14:49

Haló, haló, žijete nebo jste pomřeli vedrem? :)

• 0

#3503 Petrtra

Petrtra

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 18:38

Nemám k tomu daleko. Myslel jsem, že keš uprostřed lesa bude příjemná procházka, ale nebylo tomu tak.

• 0

#3504 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 18:53

Manželka mi z kumbálku sebrala větrák, možná je to poslední věta, kterou píšu.

• 1

#3505 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 19:19

Naštěstí je dneska slavnost, a já pomním, abych dne svátečního světila, takže jsem na kolo mohla už ráno, kdy normálně ve všední den pracuju. V Šárce to kolem desátý dopoledne docela šlo.Teď je u mě ale na infarkt, neb okno mám na západ. Ale to je dobrý, za hodinu to přejde. BTW, dočetla jsem se, že odolnosti proti vedru se dá dosáhnout otužováním, a že kdo se naučí zvládat zimu (myslí se taškařice typu novoroční plavání ve Vltavě, nikoliv 17°namísto 25° :D), ten pak líp snáší i ty horka.

• -1

#3506 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 19:27

Dneska k tomu nemám daleko, ale přiznám se, že ještě předevčírem jsem byla takový šílenec, že jsem místo relaxu na některé keši jela k Bechyni nasbírat borůvky.  Našla jsem místo, kde nezmrzly, ale mám obavy, jestli nezaschnou jako loni. Skoro jsem v pokušení speciálně pro Šolima přidat souřadnice jako to dělá on v mém oblíbeném vlákně o medvědím česneku. :)

Zítra jsem chtěla překvapit kamarády z loňského týmu na eventu v Brdech ( letos jsem se nehlásila, měl být PP07 u nás, ale ownerka ho proti původnímu plánu o týden posunula a tak mám "eventové volno" ), nečekaně za nimi přijet s něčím dobrým v košíku, možná i borůvkovým koláčem, ovšem pravděpodobně zbaběle prchnu na pískovny :wub: nebo se při nelepšícím se stavu budu léčit doma....

• -1

#3507 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 20:25

Naštěstí je dneska slavnost, a já pomním, abych dne svátečního světila, takže jsem na kolo mohla už ráno, kdy normálně ve všední den pracuju. V Šárce to kolem desátý dopoledne docela šlo.Teď je u mě ale na infarkt, neb okno mám na západ. Ale to je dobrý, za hodinu to přejde. BTW, dočetla jsem se, že odolnosti proti vedru se dá dosáhnout otužováním, a že kdo se naučí zvládat zimu (myslí se taškařice typu novoroční plavání ve Vltavě, nikoliv 17°namísto 25° :D), ten pak líp snáší i ty horka.

Tak to máš výhled do sousedního baráku, ne? Takže žádná hrůza, ten snad stíní. A jestli ne, můžete si dát brigádu a postavit mu ještě pár pater. :-)

• 0

#3508 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 21:00

nee, od 12 mam výhled na sluníčko :D

• 0

#3509 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 21:45

Tak na pískovny jsem dnes usilovně myslela půl dne :)... V práci máme na padnutí...

My se dnes při plnění prázdného kalendářního políčka napásli na výborných třešničkách...

• 0

#3510 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 21:51

nee, od 12 mam výhled na sluníčko :D

Ve dvanáct je ale sluníčko na jihu... Alespoň na slušných planetách to tak bývá zvykem. :-)

• 0

#3511 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2016 - 22:04

Ve dvanáct je ale sluníčko na jihu... Alespoň na slušných planetách to tak bývá zvykem.

Však právě tam přeskočí roh baráku a zlotřile se začne prodírat ke mně do vokna. A nepřestane, a nedá pokoj, dokud někdy po osmý večer nezaleze za skálu na SZ :D.

• 0

#3512 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2016 - 6:43

Jsou planety i neslušné, tam je Hvězda na jihu třeba v 13 hodin kvůli letnímu času. To s tim taky neplatí pro půlku slušné i neslušné planety ;-)
  • 1

#3513 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2016 - 16:04

Něco se chystá...

Bez názvu.jpg

• 0

#3514 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2016 - 19:41

Něco se chystá...

attachicon.gifBez názvu.jpg

Jsem zvědavá, jestli tě zítra potkáme?

• 0

#3515 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2016 - 20:45

Měla bys. :)
  • 0

#3516 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 29 June 2016 - 12:48

Pro milovníky vláčků - vcelku pěkná trasa  :)

http://www.kzc.cz/vl...ovnicky-rychlik

• 0

#3517 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2016 - 17:28

Řeknu vám, to byl blbej nápad vyrazit v dnešním počasí na kolo...

• 0

#3518 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2016 - 18:18

Nejsi ty masochista? :P

Byla i nějaká keš? Já se opakovaně jezdím koupat na místo, kde je poblíž keš, ale nejsem schopná se tam pouhého půl kiláčku v horku doplazit - jak zblejsknu čisťounkou vodu, je jasno, co dostane přednost. :wub: 

Zvěřinec se asi nakazila, loni zareagovala stejně. :D Njn, honibodi z nás dvou nebudou.

• 1

#3519 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2016 - 20:07

Kulisek: pán bude asi požitkář, co? Já v tom dnešním hicu dojel pouze s kolama do servisu (silnička i horský) a tím to zhaslo. A došel jsem si pro jednu tradičku. ;)
  • 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3520 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2016 - 20:20

Nejsi ty masochista? :P

Byla i nějaká keš? Já se opakovaně jezdím koupat na místo, kde je poblíž keš, ale nejsem schopná se tam pouhého půl kiláčku v horku doplazit - jak zblejsknu čisťounkou vodu, je jasno, co dostane přednost. :wub:
Zvěřinec se asi nakazila, loni zareagovala stejně. :D Njn, honibodi z nás dvou nebudou.

Masochista nejsem, jen někdy i mne samotného překvapí, co vymyslím a k čemu se přemluvím. :lol: A ano, keška byla...no, spíše kešky, jinak bych se k té dnešní magořině jistě nepřemluvil. :)

Kulisek: pán bude asi požitkář, co? Já v tom dnešním hicu dojel pouze s kolama do servisu (silnička i horský) a tím to zhaslo. A došel jsem si pro jednu tradičku. ;)

Tos vystihl, požitkáž! B) :D Můžu ti říci, že co jsem se vrátil, mám změněnou tapetu na ploše na arktické ledovce, puštěný větrák, studenou vodu stále při ruce a stále je mi vedro... Jak už jsem napsal výše, někdy sám žasnu, co vymyslím a k čemu se přemluvím. :lol:

• 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama