Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3541 SagaNoren

SagaNoren

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 19:51

Dodržování pravidel není, žádné práskání.  A vůbec. Proč nepíšeš pod původním nickem? Dám ti na výběr. Který chceš zabanovat? Tenhle nebo ten druhý? Máš týden na rozhodnutí.

Tak teď jsi mě docela pobavit. Za co ban? To je trestné založit si jiný nick? To tu asi ještě nikdo nidky neudělal.  Co jsem provedla tak hrozného? Prosím vysvětlit.

No a co, klidně, pokud ti to udělá radost, tak tedy zablokuj ten původní, tento bych si z dovolením nechala.

• -5

#3542 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 20:05

Tak teď jsi mě docela pobavit. Za co ban? To je trestné založit si jiný nick? To tu asi ještě nikdo nidky neudělal.  Co jsem provedla tak hrozného? Prosím vysvětlit.

No a co, klidně, pokud ti to udělá radost, tak tedy zablokuj ten původní, tento bych si z dovolením nechala.

Jsem rád, že jsi se zasmála. Nikde není žádoucí, aby jeden člověk měl na stejné stránce více nicků. Někdy to spěje i k tomu, že dochází k samomluvě. Tudíž jeden člověk, si odpovídá pod více nicky sám sobě. I to už jsem viděl. Ale nejvíc mě zaráží, že pokud si stojíš za tím co jsi napsala, tak proč to nepíšeš pod původním nickem. Blokuji tedy původní nick.

• 0

#3543 SagaNoren

SagaNoren

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 20:17

Jsem rád, že jsi se zasmála. Nikde není žádoucí, aby jeden člověk měl na stejné stránce více nicků. Někdy to spěje i k tomu, že dochází k samomluvě. Tudíž jeden člověk, si odpovídá pod více nicky sám sobě. I to už jsem viděl. Ale nejvíc mě zaráží, že pokud si stojíš za tím co jsi napsala, tak proč to nepíšeš pod původním nickem. Blokuji tedy původní nick.

Samomluvou netrpím:) pouze mluvím ze spaní:)

Pokud je to někde v pravidlech fóra, která jsem nečetla, jsem s tím v pohodě.

Za tím, co jsem napsala, si pevně stojím, jen nechci, aby mi někdo třeba objel auto korunou...

• 0

#3544 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 20:26

No... Já doufám, že většina lidí tak nějak odlišuje skutečný svět od tohoto virtuálního. Bát se sem napsat svůj názor pod skutečným nickem, kvůli tomu, že by ti někdo objel auto korunou, je doufám jen tvá domněnka.

• 1

#3545 SagaNoren

SagaNoren

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 20:42

Pochopitelně si nemyslím, že by to někdo udělal, je to pouhá doměnka. Na Slovensku mi jednou někdo auto posprejoval, asi kvůli české SPZce.

Jo, prosím, ještě mi sem zkopíruj nějaký výňatek z pravidel, že nesmím používat více nicků. Chci si to přečíst, abych se poučila.

Tento příspěvek byl upraven od SagaNoren: 16 červenec 2016 - 20:43

• 0

#3546 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 21:10

Nezkopíruji, zeptej se na jakémkoliv fóru co dělají s lidmi, co mají více nicků. Tohle se prostě nedělá. Je to prostě nepsané pravidlo.

A nebo se můžu řídit podle tohoto pravidla:

Pokud dojde na serveru k aktivitě, která sice neporušuje předem daná pravidla, ale administrátor nebo moderátor dojde k názoru, že server nebo uživatele poškozují, je oprávněn použít opatření jako v případě porušení pravidel.

• 0

#3547 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 21:23

Jejdanyny....fakt jsem na Pohodovém plkacím vláknu?
  • 0

Co nevidím, nahmatám . . .

#3548 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2016 - 21:50

Jejdanyny....fakt jsem na Pohodovém plkacím vláknu?

Asi jsme zrovna narazili na nějaký vyblitý odstín růžové...

• 6

#3549 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2016 - 7:02

I normálně je divné, že si člověk udělá nový nick kvůli vložení nějakého názoru. Ovšem ten dotyčný příspěvek SoryNorgen už byl hodně urážlivý, takže se Tomymu vůbec nedivím.

Zrovna nedávno mi přišlo divné, když kvůli WriteNote na jednom eventu, který byl rozumný a bránil autora před štvavými výlevy některých lidí si někdo založil účelový nick.

Nejspíše si nechtěl rozhněvat autora těch urážlivých WN a styděl se za "normální názor".

• 0

#3550 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2016 - 12:07

I normálně je divné, že si člověk udělá nový nick kvůli vložení nějakého názoru. Ovšem ten dotyčný příspěvek SoryNorgen už byl hodně urážlivý, takže se Tomymu vůbec nedivím.

Zrovna nedávno mi přišlo divné, když kvůli WriteNote na jednom eventu, který byl rozumný a bránil autora před štvavými výlevy některých lidí si někdo založil účelový nick.

Nejspíše si nechtěl rozhněvat autora těch urážlivých WN a styděl se za "normální názor".

No, on i Tomy (opět) trošku moc vypěnil ... eskaloval a eskaloval. :/ Ale rozumím a chápu, ten příspěvek SoryNorgen byl dost za čárou.

• 0
:)

#3551 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2016 - 12:40

Ubezpečuji tě, že jsem nevypěnil ani na chvilku. ;-) To co se stalo se stává na plno jiných stránkách a řešení je všude stejné. Dělat si z tohoto hlavu, mám už  pronajatý patro v Bohnicích.

Ale nechme to už být. Dnes jsem viděl kluka, co hrál ty pokémony, nebo jak se to jmenuje a myslím si že "nenápadnost" v hledání keší je na daleko lepší úrovni, než u těch pokémonů. Ten kluk co je hledal, řekl bych tak desetiletý, byl dá se říci, úplně mimo realitu. Vůbec nevnímal okolí. Při hledání nekoukal na cestu, nevnímal že mu lidi uhýbají, přecházel z chodníku na trávník, zakopl o obrubník o rozplácl se jak dlouhej, tak širokej. Jestli pokémona našel nebo ne, nevím.

• 2

#3552 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2016 - 14:05

Jedna bývalá spolužačka z paralelky si kvůli tomu koupila i nový telefon. Jenom kvůli tomu.
  • 2

#3553 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2016 - 14:31

Jedna bývalá spolužačka z paralelky si kvůli tomu koupila i nový telefon. Jenom kvůli tomu.

To nic není. To já znám jednoho, co si koupil navigaci, se kterou se ani telefonovat nedá, aby s ní hledal v lese schované bezcenné plastové krabičky s kouskem plesnivého papíru. Jenom kvůli tomu. :D

Mimochodem, jestli se ta hra Pokémon Go rozjede jak třeba onlajnovky na PC či konzolích, a budou tam doplněny funkce pro kšeftování (výměna mezi hráči), vedle současného sbírání, výcviku a soubojů, tak by to mohl být dobrý džob. Povolání - lovec Pokémonů. Za kešku máš jen bodík, ale za takového Mewtwo ...

• 6

#3554 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2016 - 15:22

To nic není. To já znám jednoho, co si koupil navigaci, se kterou se ani telefonovat nedá, aby s ní hledal v lese schované bezcenné plastové krabičky s kouskem plesnivého papíru. Jenom kvůli tomu. :D

Ti lidé jsou ale divní... :D
  • 3

#3555 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2016 - 15:42

....

Kecáš...to by přece nikdo normální neudělal

• 3

#3556 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2016 - 10:54

Kdo mě dneska spatří? :)
Dnes v Praze, aktuálně ulice Milady Horákové.

Edit: Nečekal jsem, že někdo bude brejlit na ten (ne)čitelný druhý kód. Tak tedy pokus číslo dva...

kód... :PKód_pc.png

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 19 červenec 2016 - 11:36

• 0

#3557 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2016 - 10:58

Kód viděn, i když jen virtuálně ;-)

Dej si pozor, co dáváš za obrázky na web.

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 19 červenec 2016 - 10:58

• 2

#3558 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2016 - 11:34

No, to jste se teda předvedli, pánové. :D Ale přiznávám, moje chyba. Na telefonu se mi to jevilo méně čitelné, než evidentně bylo... :P
  • 1

#3559 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2016 - 16:02

No, to jste se teda předvedli, pánové. :D Ale přiznávám, moje chyba. Na telefonu se mi to jevilo méně čitelné, než evidentně bylo... :P

???

No a pro nás méně chápavé, co se stalo? :)

• 0

#3560 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2016 - 18:01

???

No a pro nás méně chápavé, co se stalo? :)

Odhaduju, že Kulíšek sem hodil fotku i s trackovacím číslem, který považoval na mobilu za nečitelný, ale ono tak nečitelný zas nebylo :D. A někdo mu to ze srandy lognul.

• 0

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama