Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3561 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2016 - 19:14

Jacka: Bingo! :D Mám tam kód dvakrát a ten menší se mi jevil nečitelný. No, jak už je psáno výše, evidentně zase tak nečitelný nebyl...

• 0

#3562 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2016 - 21:33

Kulíšku, ty jezdíš s takovouhle popelnicí? :D

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3563 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2016 - 5:25

Darovanému koni na zuby nehleď. :D
  • 4

#3564 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2016 - 21:34

Odhaduju, že Kulíšek sem hodil fotku i s trackovacím číslem, který považoval na mobilu za nečitelný, ale ono tak nečitelný zas nebylo :D. A někdo mu to ze srandy lognul.

Tak pokud mu auto Roman rovnou negrabnul ..... :D Mně to kdysi vyvedli jedni z prvních logujících, sotva jsem darovanou podložku na předchozí auto dala.  Proškolila jsem je mailem, jak logovat auta a grabla si ho s dovolením  zpátky. :)

Jinak jak se tu objevilo o "objíždění aut korunou",  pokud někdo trpí komplexy, které si chce "léčit" poškozováním cizích aut, měl by si uvědomit, že je plno kamer, které ho mohou usvědčit - jak městských, tak soukromých šikovně umístěných ( minimálně jedno vlákno ke kamerám do aut tu je  :wub: ) a pokud škoda přesáhne pět tisíc, jedná se o úmyslný trestný čin s odpovídajícími následky. Škoda  přesáhne uvedenou částku lehce -  v lednu mi NEÚMYSLNĚ poškodili vedle parkující JEDNY  dveře, cena opravy bez pár korun deset tisíc.

To je jen malé upozornění, že kdo úmyslně někomu poškodí auto, může si vyrobit průšvih, který bude nejen chvíli splácet.   ;)

• -1

#3565 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2745 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 7:00

Tak pokud mu auto Roman rovnou negrabnul ..... :D Mně to kdysi vyvedli jedni z prvních logujících, sotva jsem darovanou podložku na předchozí auto dala.  Proškolila jsem je mailem, jak logovat auta a grabla si ho s dovolením  zpátky. :)

Dokud je někdo negrabne fyzicky, tak se nic neděje  :)  .

BTW: Už jsi zase OK ?

• 1

#3566 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 7:53

Celkem už to jde, začínám pomalu zkoušet návrat k běžnému jídlu - vždyť mě znáš, suché rohlíky sice nějaký den přežiju, ale jím ráda.

Do soboty budu snad úplně fit, věřím tomu a podle toho i chystám košík. :wub: 

Spíš je otázka na tebe, který ze dvou eventů sis vybral a kam  zamíříš? Tedˇ potvrzovala účast Zvěřinec s částí rodiny.  :) Uvidíme, jestli klapne i následný bazén.

• -1

#3567 Keres

Keres

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 9:33

Dnes jsem viděl kluka, co hrál ty pokémony, nebo jak se to jmenuje a myslím si že "nenápadnost" v hledání keší je na daleko lepší úrovni, než u těch pokémonů. Ten kluk co je hledal, řekl bych tak desetiletý, byl dá se říci, úplně mimo realitu. Vůbec nevnímal okolí. Při hledání nekoukal na cestu, nevnímal že mu lidi uhýbají, přecházel z chodníku na trávník, zakopl o obrubník o rozplácl se jak dlouhej, tak širokej. Jestli pokémona našel nebo ne, nevím.

To já před pár dny v Praze sbíral hrníčky ve vodnickém wherigu a od stojící skupinky jsem slyšel poznámku - další co hraje pokémony. A já jen jsem v parčíku koukal při cestě do telefonu, hledal zónu.

• 0

#3568 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 9:39

Na jednu stranu lepší, když si kolemjdoucí myslí, že hledáme pokémony, alespoň si nevšimnou té kešky tahané z poza rohu :-).

Ale ono s tím hledáním zóny to občas asi vypadá úplně stejně, zvlášť když mobil má mizernou přesnost a zóna je malá..

PS.: Ani by mi nevadilo, kdyby se část nováčků v GC místo GC věnovala pokémonům :-).

• 9

#3569 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 21:24

PS.: Ani by mi nevadilo, kdyby se část nováčků v GC místo GC věnovala pokémonům :-).

Takovejch nás asi bude víc. I když jo, nehraju to taky nijak zvlášť dlouho. ;)

• 0

#3570 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 21:27

To já před pár dny v Praze sbíral hrníčky ve vodnickém wherigu a od stojící skupinky jsem slyšel poznámku - další co hraje pokémony. A já jen jsem v parčíku koukal při cestě do telefonu, hledal zónu.

Tak to mi připomnělo historku s dětmi, jedeme autem, mluvím o Pokémonech, vysvětluji, o čem zhruba je a říkám, že mi to přijde stupidní a dítko (10 let) kontruje větou ve stylu - jo, to mi připomíná, jak jsme my chodili v Praze a sbírali ty vodníky! Naprosto přesné :)

• 1

#3571 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 21:29

Celkem už to jde, začínám pomalu zkoušet návrat k běžnému jídlu - vždyť mě znáš, suché rohlíky sice nějaký den přežiju, ale jím ráda.

Do soboty budu snad úplně fit, věřím tomu a podle toho i chystám košík. :wub:

Spíš je otázka na tebe, který ze dvou eventů sis vybral a kam  zamíříš? Tedˇ potvrzovala účast Zvěřinec s částí rodiny.  :) Uvidíme, jestli klapne i následný bazén.

Co chystáš do košíčku? Také plánuji něco upéct, asi tvarohovou štolu, mňam... dnes jsem neodolala nekoupit kandované ovoce.

Nechce ještě někdo s námi na Netřeb? Mr3sko, Kulíšku? Máme v autě cca 1, max. 2 místa volná... Ještě tedy poznamenám, že jeden (dětský) člen posádky bude asi trochu otrávený :)

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 21 July 2016 - 21:30

• 0

#3572 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 21:33

Co chystáš do košíčku? Také plánuji něco upéct, asi tvarohovou štolu, mňam... dnes jsem neodolala nekoupit kandované ovoce.

Nechce ještě někdo s námi na Netřeb? Mr3sko, Kulíšku? Máme v autě cca 1, max. 2 místa volná... Ještě tedy poznamenám, že jeden (dětský) člen posádky bude asi trochu otrávený :)

A kdyžeto? 

• 0

#3573 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 21:44

A kdyžeto? 

Tuto sobotu, https://coord.info/GC6GJEE

• 0

#3574 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 21 July 2016 - 21:47

Tak to jsem ztracen neboť táta má narozeniny a máme  tak rodinné posezení  ;)

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 21 July 2016 - 21:47

• 0

#3575 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2016 - 5:08

Bohužel, v sobotu jsem v práci...
  • 0

#3576 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2016 - 18:08

Škoda, bylo to fajn. Došlo i na výměnu receptů, někdy dost netradičních :) :ph34r: .

Už nějaký čas pokukuji po deníčku nebo cestovatelském deníčku. Pořídila jsem retro s tužkou, ale celkem neúspěšně jsem hledala náhradu stejného formátu bez linek, nenašla, koupila si stejný a dnes jediným kliknutím objevila cestovní deník, který by se mi líbil - až na tu příšernou cenu. I když, řekla bych, že je to jen o obalu a někdo šikovný by ho dokázal hravě ušít...

• 0

#3577 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2016 - 19:25

Škoda, bylo to fajn. Došlo i na výměnu receptů, někdy dost netradičních :) :ph34r: .

Už nějaký čas pokukuji po deníčku nebo cestovatelském deníčku. Pořídila jsem retro s tužkou, ale celkem neúspěšně jsem hledala náhradu stejného formátu bez linek, nenašla, koupila si stejný a dnes jediným kliknutím objevila cestovní deník, který by se mi líbil - až na tu příšernou cenu. I když, řekla bych, že je to jen o obalu a někdo šikovný by ho dokázal hravě ušít...

Prosim tě, taková kravina za takovou cenu... řekni si, jakej chceš sešit dovnitř, a já ti to klidně obalim i do ručně tkaný látky nebo do kůže.

obalykoz.jpg

obalytka.jpg

• 5

#3578 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10138 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2016 - 20:30

Jacko, pekny! 

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#3579 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2016 - 21:30

Hmm, že bych si nechal obalit nějaký skripta? :D

• 0

#3580 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2016 - 21:31

Obaly z kůže jsou úžasné. :)

Chtěla jsem Petře nabídnout, že jí při dalším setkání přivezu malý černý lakovaný obal, co vypadá jako  minipsaníčko - minikabelka a vevnitř je část na karty + malý bloček + adresář + úchyt na propisku. Ovšem proti těmhle obalům je to čajíček a navíc dost malé. Ale co je nejpodstatnější, není to její styl - kůže mi k ní naopak sedí.  ;)

• -1

25 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 25 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama