Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3621 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 04 August 2016 - 6:24

Jacko, ta je (byla) moc pěkná, byla jsem tam tenkrát s dětmi a vozíkem za kolo, určitě nám to trvalo trochu déle než půl hodiny, ale finálka není zas tak daleko, tipuji nějakých 300 m?

Kdy se chystáš na Kladno?

Jak jinak užíváte prázdnin, dovolených a tak?

• 0

#3622 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1787 příspěvků(y)

Publikováno 04 August 2016 - 10:41

O víkendu vyrážím na kolo do česko-moravských jižních končin, samozřejmě si to zpestřm nějakými těmi krabičkami při cestě, konkrétně, pokud to půjde podle plánu, si vybarvím jeden nový stát, tři nové okresy, a v soukromé výzvě 14 krajů každý rok přidám letos desátý.

• 1

#3623 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 04 August 2016 - 11:01

Dokončuju různé záležitosti, abych měla čistý stůl, až vyrazím od příštího víkendu na týden do jižních Čech.

• 0

#3624 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 04 August 2016 - 20:51

Jacko, ta je (byla) moc pěkná, byla jsem tam tenkrát s dětmi a vozíkem za kolo, určitě nám to trvalo trochu déle než půl hodiny, ale finálka není zas tak daleko, tipuji nějakých 300 m?

Kdy se chystáš na Kladno?

Na Kladně jsem byla dneska, respektive "kolem kladna", objela jsem ho dokola po stezkách, ale dovnitř jsem nezajela. Tu mysterkomultinu jsem si vytáhla stage "k obědu", seděla jsem nad ní asi 10 minut a žvejkala chleba s klobásou, a pak jsem to zas zabalila, neb jsem usoudila, že nestíhám - měla jsem na závěr projížďky domluvenej sraz na jednu skalní slaňovačku.

Prázdnin jsem už měla 6 dní na kole (Praha - Plzen  - Cheb - Chomutov - Děčín - Liberec - Praha), a ještě mě čekají 2 tejdny se synovcema u rodičů na horách. Takže celkově pohoda, užívám si to. Nejvíc mě potěšily Krušný hory s krásným zeleným smíšeným lesem. Jako malá tam pamatuju smrky, kde každej druhej byl mrtvej kvůlivá kyselejm dešťům. Je skvělý, že to ozdravělo.

• 0

#3625 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 5:59

Mně by se hodily tak 2 roky prázdnin, ale i dovolené :), nějak to moc rychle letí a jak říkají moje děti "mně se nechce do školy!!!". Ono ta pohoda nemuset je tahat ráno zpruzelé z postele, nemuset dělat svačiny a kontrolovat úkoly, je úžasná :)

• 0

#3626 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 8:22

Malý zatím do školy nechodí, tak mně by stačily ty dva roky dovolené :-)

• 1

#3627 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 11:16

Malý zatím do školy nechodí, tak mně by stačily ty dva roky dovolené :-)

No jo, to já vlastně měla mnohem víc než 2 roky dovolené. Mateřské :)

• 0

#3628 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 11:34

To moc za dovolenou nepočítám :-)

• 0

#3629 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2745 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 11:46

Tady v Klatovech jsou asi tři takové kačerky a uteče jim málokteré FTF :D .

• 1

#3630 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 12:11

Tady v Klatovech jsou asi tři takové kačerky a uteče jim málokteré FTF :D .

A pak že se mateřství nedá sloučit s profesní kariérou :D !

• 0

#3631 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 13:09

To ráda slyším! :)

• 0

#3632 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 13:23

Já teď přemýšlím, kam na keše vyrazit zítra, vezu děti vlakem do Prahy k autobusu a budu mít tudíž volné odpoledne - tipy na keše na půlden, přírodní, s dobrou dopravní dostupností mhd vítány :).

Zatím pokukuji po Dívčích hradech.

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 05 August 2016 - 13:23

• 0

#3633 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 20:58

Já teď přemýšlím, kam na keše vyrazit zítra, vezu děti vlakem do Prahy k autobusu a budu mít tudíž volné odpoledne - tipy na keše na půlden, přírodní, s dobrou dopravní dostupností mhd vítány :).
Zatím pokukuji po Dívčích hradech.

Tam je krasne wherigo. Když člověk nezakufruje, je tak na 2,5 hodiny a cestou lze odlovit asi 3-5 dalších krabiček
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3634 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 22:00

Tam je krasne wherigo. Když člověk nezakufruje, je tak na 2,5 hodiny a cestou lze odlovit asi 3-5 dalších krabiček

Po wherigo pokukuji už dlouho, ale nedokážu se se známými domluvit; už 2x jsme akci na poslední chvíli odvolávali :(. Ale to sama lovit nebudu, navíc, když hraji wherigo, nevidím ostatní krabičky (Oregon).

• 0

#3635 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2016 - 22:05

Jsou ty Dívčí hrady sjízdné na koloběžce?

• 0

#3636 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2016 - 8:00

Teda Zvěřinec, hrát wigo sama ne, ale jet na koloběžce ano?  :o Nemělo by to být obráceně? Já už ti párkrát říkala i psala, že jsi kaskadérka a ty si nedáš pokoj, ach jo. Kdo ti případně poskytne první pomoc?

Dneska se chystám na odložené pečení dobroty, co jsi měla na Netřebu - chci mít natrénováno a když se povede, upeču znovu v pátek a povezu ji na stejné místo na snídani. Je to fakt žravé. :wub:

• -1

#3637 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2016 - 10:31

Teda Zvěřinec, hrát wigo sama ne, ale jet na koloběžce ano?  :o Nemělo by to být obráceně? Já už ti párkrát říkala i psala, že jsi kaskadérka a ty si nedáš pokoj, ach jo. Kdo ti případně poskytne první pomoc?

Naopak, Zvědavko: když spadneš na koloběžce, posbírá tě i mudla. Když ti spadne wigo  a jsi tam bez kumpánů, nepomůže nikdo a nic.

• 0

#3638 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2016 - 18:07

Dneska se chystám na odložené pečení dobroty, co jsi měla na Netřebu - chci mít natrénováno a když se povede, upeču znovu v pátek a povezu ji na stejné místo na snídani. Je to fakt žravé. :wub:

Koloběžka zůstala doma, stačilo mi, že jsem "vlekla" vlakem s přestupem 2 děti a 2 kufry :). Copak o nehodu, ale v některých divných částech P-5 jsem si spíš říkala, jestli není kaskadérství chodit sama... Na Děvíně už byly takřka davy, ale třeba v tom divném parku nad tunelem Mrázovkou...

Taky budu péct to samé, na pondělí na cestu.

• 0

#3639 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2016 - 18:43

...  ale v některých divných částech P-5 jsem si spíš říkala, jestli není kaskadérství chodit sama... 

A proto všude s sebou "vláčím" psa (resp. čubičku).

Minulou sobotu jsem byla nucena přejít ve 22:00 Schewoodský park (pro neznalce - park v Praze u Hlavního nádraží) a byla jsem za psí doprovod opravdu vděčná. Naštěstí nikdo netušil, jak milé zvíře to je, Zvěřinec může potvrdit  :)

• 0

#3640 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2016 - 20:40

Taky budu péct to samé, na pondělí na cestu.

To jsem zvědavá, jak dlouho vám vydrží. :D  Já se nejdřív lekla, kolik toho po upečení je, ale je to tak žravé....máš mě na svědomí, chodím stále kontrolovat. :wub: Mňam.

Skoro si říkám, že jestli budu i letos pořádat event na Silvestra, upeču ji pro kačery. Loni byla výměna jednohubek, tak letos by mohla být změna. I když tedy tajně doufám, že event uspořádá někdo další a já se jen zúčastním. B)

• -1

23 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 23 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka