Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3641 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2016 - 21:18

Sníme v autě :)

Jo, jo, canis-terapie je super. Já taky vybírala, ale pes asi nedopadne. Ani kočka ani křeček ani morče :)

Dnes jsem se zaradovala, že jsem našla před barákem volně pobíhajícího, jistě ztraceného (a bez známky) jorkšíra a ono nic :) :) :)

• 0

#3642 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2016 - 12:28

Todle mi fakt pobavilo :D

13891899_1154320264628394_18911124558745

• 2

#3643 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2016 - 12:34

No, já zase asi budu potřebovat hodně drog, než se odvážím pověsit se někde na lano :)

• 3

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#3644 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 12:59

Jdu si zalogovat pár krabek z úterý, otevřu listing, klikám na Log your visit a v okénku pro text je napsáno: Share your story with the geocache owner and community. Try not to leave any spoilers!

V úterý tam nic takového nestálo, takže nějaná novinka z poslednch dní. Ještě nejaké novinky se objevily, neví někdo?

• 0

#3645 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 13:09

Jak vidím Kulíška, tak mne napadla Dočesná... Bohužel letos asi budeme jen v sobotu, takže se na žádný výlet kolem Žatce nedostanu... :(

• 0

#3646 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 13:17

V pohodě, já asi letos nebudu v tu dobu vůbec v Žatci. Program letošního ročníku mne tolik neoslovil a navíc by se ten víkend docela hodil na jiné věci.

• 0

#3647 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 18:49

Jacko, nevíš, jak to vypadá s kvalitou vody na Džbánu? Díky...

• 0

#3648 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 18:53

Oficiálně nejcistsi voda v Praze. Jinak tam ale prej uz od cervence jsou nejaky potvory a nrsmi se tam koupat (ale mam to z druhy ruky).
  • 0

#3649 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 20:25

Jacko, nevíš, jak to vypadá s kvalitou vody na Džbánu? Díky...

Nevím, já se dneska máchala ve Vydře.

• 0

#3650 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 21:39

Díky. Nepotěšili jste mne :). Koupila jsem (dětem) velkého nafukovacího krokodýla a hledám náhradní řešení, pokud nás s ním nepustí na koupaliště...

• 0

#3651 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 12:10

Prosim tě, já bych tam klíďo vlezla a na ňáký údajný potvory bych se vůbec neohlížela. Lidi jsou dneska děsně cimprlich. Jako malí jsme se cárali v kdejakým bahňáku, kolikrát úplně zeleným od řas nebo plným žabince, a nikdy nám nic nebylo. Podle mě je to stokrát zdravější než dneska ta chlórovaná voda ve všech blbejch drahejch akvaparcích.

• -1

#3652 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 12:39

To máš možná štěstí, ale mně se v zelené vodě fakt koupat nechce.

• 0

#3653 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 12:42

Tam zaručeně zelená nebude, maximálně trošku zkalená. Kdybych byla v Praze, šla bych ti jí otestovat :D.

• 0

#3654 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 18:06

Odloveno v ramci dovolene v Krkonoších
Kes jsem lustil dvakrat. Prvne nekdy kdysi, ale souradnice jsem ztratil, tak jsem si to dal vcera podruhe. Lusteni v pohode. Stejne tak to bylo v pohode v terenu. Aspon pokud jde o nalez a dostani se do kese - zamek chybi a je potreba udrzba i kvuli plnemu logbooku. Pri zapisovani se do logbooku prijel postarsi cyklista, postavil si vedle kolo a povida: "Muzu?" Rikam, ze jasne, jen si vyfotim logbook, protože tu pred mesicem byla kamaradka. Neco zamumlal, dosel si pro zmrzlinu, hned se vratil, tak mu podavam logbook, ze se muze zapsat. Odpovedi mi bylo, ze se nikam zapisovat nechce, ze nevi, co je to tu za akci, ze si tu jrn chtel oprit kolo. Rekl jsem mu, ze je to kes, on zhruba vedel, o co jde, vratil jsem ji a vyparil se. No, holt to vypadalo na kacera. Jeste jsem mu tykal, to se asi musel divit. No ale kesi nebezpečí myslim nehrozi. Jinak pekne provedeni. Dik za kes!

Aneb muj dnesni log. Stane se, no...
  • 0

#3655 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 18:22

Není to pecka celoročka? Tu jsem odlovil začátkem srpna a je opravdu hezká.

• 0

#3656 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 21:03

Jo, je :-D
  • 0

#3657 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 21:41

To máš možná štěstí, ale mně se v zelené vodě fakt koupat nechce.

Kdybys viděla vodu na pískovnách - tak průzračná a čistá proti loňsku, letošní občasné deště a nižší teploty ji svědčí. Přiznám se, že jsem si vzala ještě dva dny dovolené a neodlovila ani jednu keš - jen se cachtám. Dětí tam řádilo plno, ale pro vás je to značně z ruky....Bylo tam veselo i jinak, to mailem, ale neslibuji, že dneska.

• -1

#3658 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2016 - 6:49

Kdybys viděla vodu na pískovnách - tak průzračná a čistá proti loňsku, letošní občasné deště a nižší teploty ji svědčí. Přiznám se, že jsem si vzala ještě dva dny dovolené a neodlovila ani jednu keš - jen se cachtám. Dětí tam řádilo plno, ale pro vás je to značně z ruky....Bylo tam veselo i jinak, to mailem, ale neslibuji, že dneska.

To bych ráda viděla...

Já váhala nad Lhotou nebo Kamenčákem nebo Mšenem, vše je cca 70 km cesta autem a za to mi to nestojí... Nakonec jsme šli až odpoledne na koupaliště, do dětského bazénu (25 m) si ho mohli brát, takže děti byly spokojené a já taky. Jen jsem si moc nezaplavala (no, stejně neplavu moc ráda), jednak mi teklo pod Káčiny plavecké brýle, pak se mi začal odlepovat tejp a po pár bazénech mne začala chytat křeč do klenby a bylo... Ležela jsem ve stínu a četla si, když děti náhodou vylezly, hráli jsme karty a šli k bufíku a tak.

• 0

#3659 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2016 - 7:34

Tak se mi zdá, že někde mezi nafukovacími hračkami máme jak kosatku, tak krokodýla.  :)

Už jsme měly být s juniorkou na cestě k Taxoftovi na event Setkání se železnicí, plánovala jsem jet před osmou. Jenže proti pátku, kdy mě  dcera přesvědčila k WA, změnila názor, mžourla na mě jedním okem a dál sladce spí. No, je pravda, že při současných teplotách trávit něco kolem 3,5 - 4 hodin v autě, byť s klimčou, jet cca 300 km ....Už jsem se omluvila, že nepřijedeme.

• -1

#3660 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2016 - 9:43

My si dali včera streleckej event od DPMANA, vzhledem k chystané změně zákona o zbraních zřejmě poslední. Ale bylo to super. Nejvíc mě bavily AK-47, sniper Mosin a Winchesterovka. Dneska to vzhledem k hicu vidim na flakani :D
  • 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

17 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 17 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama