Měli byste, pánové, urychleně, pokud tedy ještě nemáte, tak pořídit poslední vůli a vydat pokyny k pohřebnímu eventu. Modrák: mohu si vzít nastarosti řeč nad tvou rakví? Můžeš mi za to třeba odkázat ňáký cajky nebo lano. Případně databázi vyluštěných D5ek ve střední Evropě.
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 08 říjen 2016 - 18:01
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 08 říjen 2016 - 22:02
Měli byste, pánové, urychleně, pokud tedy ještě nemáte, tak pořídit poslední vůli a vydat pokyny k pohřebnímu eventu.
Byla by to zajímavá "pohřební série", nazvaná např. Hřbitovní kvítí.
Tady jednu nabízím:
https://coord.info/GC57Z99 (Quo usque tandem)...
a ještě jednu na konec:
https://coord.info/GC3P733 (Jdeme se utopit)
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 08 říjen 2016 - 22:04
Publikováno 08 říjen 2016 - 22:39
Pánové, brzděte prosím s rýmičkou - nevím, komu vyrábět věnec dřív. Jaké že je pořadí? Vím jen, že se zatím hlásí Mr3ska, Kulíšek a Modrák. Skoro by se nabízelo téma na event, nějaká ta přednáška "za jakých okolností a péče má chlap šanci přežít nebezpečnou rýmu" , věřím, že Láďa by vtipnou přednášku náležitě připravil a přednesl. Vždyť je žák Svěráka.
Mno a když jsme u eventů, tak dneska jsem si užila mj. krkavce , hezky mi přistál na ruce a dostal ode mě jako odměnu nějaký ten pařátek nebo co to bylo. Po sově v záchranné stanici Makov další prima zážitek. Sokolník měl dravce skvěle připravené, jednu chvíli na nás pořádal s jedním ze svých svěřenců dobré nálety, má to dobře nacvičené. Jen z orla jsem měla fakt respekt a budu doufat, že se nepřimotám při lovu keší nikam, kde právě on loví něco živého.....
Publikováno 08 říjen 2016 - 22:47
Měli byste, pánové, urychleně, pokud tedy ještě nemáte, tak pořídit poslední vůli a vydat pokyny k pohřebnímu eventu. Modrák: mohu si vzít nastarosti řeč nad tvou rakví? Můžeš mi za to třeba odkázat ňáký cajky nebo lano. Případně databázi vyluštěných D5ek ve střední Evropě.
Fuj Jacko, místo pochopení a soucitu zištnost? No to tedy nevím, nevím, jak si před svým "šéfem" zodpovíš a odčiníš.
Osobně bych navrhovala zřídit putovní výstavu oblíbených předmětů, které dotyční při gc používali a jen opravdu vyjímečně, např. v den narozenin některý jimi oblíbený exponát použít, např.Modrákovo lano na zácvik nováčků.
Publikováno 09 říjen 2016 - 0:16
Mno a když jsme u eventů, tak dneska jsem si užila mj. krkavce , hezky mi přistál na ruce a dostal ode mě jako odměnu nějaký ten pařátek nebo co to bylo. Po sově v záchranné stanici Makov další prima zážitek. Sokolník měl dravce skvěle připravené, jednu chvíli na nás pořádal s jedním ze svých svěřenců dobré nálety, má to dobře nacvičené. Jen z orla jsem měla fakt respekt a budu doufat, že se nepřimotám při lovu keší nikam, kde právě on loví něco živého.....
Neco podobneho jsme zažili se Zverincem tuším vloni na podzim také na eventu v záchranné stanici. Mám jeji fotku se supem někde.
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 09 říjen 2016 - 0:17
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 09 říjen 2016 - 5:56
No jo, ale jak se to sem vkládá?
Muž už se mnou nemluví, chrchlám celé noci a jedu se podívat do Klobuk na Slaňáky na event GC6PFZC (vezu snídaňové šnečky)... Tak veřejně slibuji, že si zítra/příští týden zajdu k dr. a nechám si aspoň ty průdušky poslechnout...
Publikováno 10 říjen 2016 - 10:21
Tak je mi lito, asi nekterym nedockavcum co uz si rozebirali moje veci zkazim radost, ale stal se zazrak a zrejme jsem rymicku prezil. Takze se omlouvam, koukejte mi to zas vsechno vratit a nezbyva nez doufat ze to vyjde priste
Publikováno 10 říjen 2016 - 12:20
Tak je mi lito, asi nekterym nedockavcum co uz si rozebirali moje veci zkazim radost, ale stal se zazrak a zrejme jsem rymicku prezil. Takze se omlouvam, koukejte mi to zas vsechno vratit a nezbyva nez doufat ze to vyjde priste
A do pr... a já už si tu sepsala takovou dojemnou krasořeč... A to lano si kup nový!
Publikováno 10 říjen 2016 - 18:30
A do pr... a já už si tu sepsala takovou dojemnou krasořeč... A to lano si kup nový!
Něco takového?
Odešel nám Modrák,
to vám byl ale dobrák.
Odkázal mi svoje lano,
po němž se leze samo.
Publikováno 10 říjen 2016 - 18:32
No, samo se v žádným případě neleze, musim se namáhat já. Nějak nám ty owneři zapomínaj na ty zdviže.
Publikováno 15 říjen 2016 - 18:31
Publikováno 15 říjen 2016 - 19:41
Myslíš, že na ME ve s někým stihneš potkat? Leda se domluvit předem, že půjdete na event spolu. :-).
Publikováno 15 říjen 2016 - 19:49
Publikováno 15 říjen 2016 - 20:17
Já vím, je to ME, ale už poněkud velký na tak malý prostor.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 15 říjen 2016 - 20:18
Publikováno 15 říjen 2016 - 20:56
Též nejsem nějaký veliký fanda ME, avšak v týdnu jsem byl ukecán, takže z "možná se zastavím" se u Cimrmana stalo "určitě přijdu". A právě proto jsem se začal zajímat o to, s kým dalším bych se třeba mohl potkat, když už se tam vypravím.
Publikováno 16 říjen 2016 - 10:48
Pár dní už tu zase nepřibyl žádný příspěvek, tak mne napadlo to tu trochu oživit. Nuže, trochu v předstihu, ale s kým se potkám na nadcházejících dvou ME v Praze (Cimrman a Skořápky)?
Notifikace Skořápek mi nějak unikla... Ale tam chodím tradičně, tradičně ale s dětmi, případně s výběrem z dětí , a tam je teda možnost konverzace trochu omezená (aneb nejdřív je musím zabavit, aby mne nechaly konverzovat).
Na Cimrmana jsem přihlášená, jak, kdy a s kým tam půjdu netuším... Dala bych vědět...
Publikováno 16 říjen 2016 - 10:50
Ještě budu na Vánocích na Horce, tradiční kladenská akce, kdybyste se někdo chtěl přijít podívat
Publikováno 27 říjen 2016 - 6:51
Ahoj,
přemýšlela jsem, jestli do georadostného, ale tady je to pro mne víc domácí, takže georadost mi minulý týden udělala industriální procházka GC2C0WR, viz log.
Děti mají prázdniny, já dnes dovolenou a taky 15. výročí svatby , takže dieta-nedieta, padla čtvrtka dortu... Doufám, že i nějaké keše se o víkendu zadaří...
22 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 22 návštěvníků 0 anonymních uživatelů