Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3741 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2016 - 17:48

Měli byste, pánové, urychleně, pokud tedy ještě nemáte, tak pořídit poslední vůli a vydat pokyny k pohřebnímu eventu. Modrák: mohu si vzít nastarosti řeč nad tvou rakví? Můžeš mi za to třeba odkázat ňáký cajky nebo lano. Případně databázi vyluštěných D5ek ve střední Evropě.

• 0

#3742 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2016 - 18:01

Chtělo by to asi založit černohumorný koutek, jak tak koukám ;)
  • 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3743 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2016 - 22:02

Měli byste, pánové, urychleně, pokud tedy ještě nemáte, tak pořídit poslední vůli a vydat pokyny k pohřebnímu eventu.

Byla by to zajímavá "pohřební série", nazvaná např. Hřbitovní kvítí.

Tady jednu nabízím:

https://coord.info/GC57Z99 (Quo usque tandem)...

a ještě jednu na konec:

https://coord.info/GC3P733 (Jdeme se utopit)

Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 08 říjen 2016 - 22:04

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#3744 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2016 - 22:39

Pánové, brzděte prosím s rýmičkou   - nevím, komu vyrábět věnec dřív. Jaké že je pořadí? Vím jen, že se zatím hlásí Mr3ska, Kulíšek a Modrák. Skoro by se nabízelo téma na event, nějaká ta přednáška "za jakých okolností a péče má chlap šanci přežít nebezpečnou rýmu" :D , věřím, že Láďa by vtipnou přednášku náležitě připravil a přednesl. Vždyť je žák Svěráka. :)

Mno a když jsme u eventů, tak dneska jsem si užila mj. krkavce  :wub: , hezky mi přistál na ruce a dostal ode mě jako odměnu nějaký ten pařátek nebo co to bylo. Po sově v záchranné stanici Makov další prima zážitek. Sokolník měl dravce skvěle připravené, jednu chvíli na nás pořádal s jedním ze svých svěřenců dobré nálety, má to dobře nacvičené. Jen z orla jsem měla fakt respekt a budu doufat, že se nepřimotám při lovu keší nikam, kde právě on loví něco živého.....

• -1

#3745 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2016 - 22:47

Měli byste, pánové, urychleně, pokud tedy ještě nemáte, tak pořídit poslední vůli a vydat pokyny k pohřebnímu eventu. Modrák: mohu si vzít nastarosti řeč nad tvou rakví? Můžeš mi za to třeba odkázat ňáký cajky nebo lano. Případně databázi vyluštěných D5ek ve střední Evropě.

Fuj Jacko, místo pochopení a soucitu zištnost? No to tedy nevím, nevím, jak si před svým "šéfem" zodpovíš a odčiníš. :(  

Osobně bych navrhovala zřídit putovní výstavu oblíbených předmětů, které dotyční při gc používali a jen opravdu vyjímečně, např. v den narozenin některý jimi oblíbený exponát použít, např.Modrákovo lano na zácvik nováčků.

• -1

#3746 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2016 - 0:16

Mno a když jsme u eventů, tak dneska jsem si užila mj. krkavce :wub: , hezky mi přistál na ruce a dostal ode mě jako odměnu nějaký ten pařátek nebo co to bylo. Po sově v záchranné stanici Makov další prima zážitek. Sokolník měl dravce skvěle připravené, jednu chvíli na nás pořádal s jedním ze svých svěřenců dobré nálety, má to dobře nacvičené. Jen z orla jsem měla fakt respekt a budu doufat, že se nepřimotám při lovu keší nikam, kde právě on loví něco živého.....

Neco podobneho jsme zažili se Zverincem tuším vloni na podzim také na eventu v záchranné stanici. Mám jeji fotku se supem někde. ;)

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 09 říjen 2016 - 0:17

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3747 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2016 - 5:56

No jo, ale jak se to sem vkládá? :)

12191873_523564701131507_829270110561015

Muž už se mnou nemluví, chrchlám celé noci a jedu se podívat do Klobuk na Slaňáky na event GC6PFZC (vezu snídaňové šnečky)... Tak veřejně slibuji, že si zítra/příští týden zajdu k dr. a nechám si aspoň ty průdušky poslechnout...

• 0

#3748 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2016 - 10:21

Tak je mi lito, asi nekterym nedockavcum co uz si rozebirali moje veci zkazim radost, ale stal se zazrak a zrejme jsem rymicku prezil. Takze se omlouvam, koukejte mi to zas vsechno vratit a nezbyva nez doufat ze to vyjde priste ;)

• 2

#3749 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2016 - 12:20

Tak je mi lito, asi nekterym nedockavcum co uz si rozebirali moje veci zkazim radost, ale stal se zazrak a zrejme jsem rymicku prezil. Takze se omlouvam, koukejte mi to zas vsechno vratit a nezbyva nez doufat ze to vyjde priste ;)

A do pr... a já už si tu sepsala takovou dojemnou krasořeč... A to lano si kup nový!

• 0

#3750 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2016 - 18:30

A do pr... a já už si tu sepsala takovou dojemnou krasořeč... A to lano si kup nový!

Něco takového? :D

Odešel nám Modrák,

to vám byl ale dobrák.

Odkázal mi svoje lano,

po němž se leze samo.

• 5

#3751 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2016 - 18:32

No, samo se v žádným případě neleze, musim se namáhat já. Nějak nám ty owneři zapomínaj na ty zdviže.

• 1

#3752 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2016 - 18:31

Pár dní už tu zase nepřibyl žádný příspěvek, tak mne napadlo to tu trochu oživit. Nuže, trochu v předstihu, ale s kým se potkám na nadcházejících dvou ME v Praze (Cimrman a Skořápky)? :)
  • 0

#3753 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2016 - 19:41

Myslíš, že na ME ve s někým stihneš potkat? Leda se domluvit předem, že půjdete na event spolu. :-).

• 2

#3754 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2016 - 19:49

Právě proto se ptám takhle dopředu, s kým bych se, krom již domluvených tváří, mohl vidět. :)
  • 0

#3755 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2016 - 20:17

Na první z ME jsem přihlášená, ale když sleduji další a další přihlášky, tak váhám. Znáš mě, radši půjdu sama ( nebo třeba se Zvěřincem ) někam do lesa než mezi dav.
Já vím, je to ME, ale už poněkud velký na tak malý prostor.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 15 říjen 2016 - 20:18

• 1

#3756 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2016 - 20:56

Též nejsem nějaký veliký fanda ME, avšak v týdnu jsem byl ukecán, takže z "možná se zastavím" se u Cimrmana stalo "určitě přijdu". A právě proto jsem se začal zajímat o to, s kým dalším bych se třeba mohl potkat, když už se tam vypravím.

• 0

#3757 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2016 - 10:48

Pár dní už tu zase nepřibyl žádný příspěvek, tak mne napadlo to tu trochu oživit. Nuže, trochu v předstihu, ale s kým se potkám na nadcházejících dvou ME v Praze (Cimrman a Skořápky)? :)

Notifikace Skořápek mi nějak unikla... Ale tam chodím tradičně, tradičně ale s dětmi, případně s výběrem z dětí :), a tam je teda možnost konverzace trochu omezená (aneb nejdřív je musím zabavit, aby mne nechaly konverzovat).

Na Cimrmana jsem přihlášená, jak, kdy a s kým tam půjdu netuším... Dala bych vědět...

• 0

#3758 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2016 - 10:50

Ještě budu na Vánocích na Horce, tradiční kladenská akce, kdybyste se někdo chtěl přijít podívat :)

• 0

#3759 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 6:51

Ahoj,

přemýšlela jsem, jestli do georadostného, ale tady je to pro mne víc domácí, takže georadost mi minulý týden udělala industriální procházka GC2C0WR, viz log.

Děti mají prázdniny, já dnes dovolenou a taky 15. výročí svatby :), takže dieta-nedieta, padla čtvrtka dortu... Doufám, že i nějaké keše se o víkendu zadaří...

• 3

#3760 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 7:09

Gratuluji k takovému výročí, můžeme závidět.

• 0

22 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 22 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka