Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3761 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 9:19

Nojo, ta výročí. Dneska máme sedmadvacáté výročí svatby.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#3762 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 12:42

Hlavně jestli je co slavit :-)

A jestli jsi na to vzpomenout večer ;-).

• 0

#3763 Raduz68

Raduz68

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 13:50

https://www.novinky....ve-sedadlo.html

• 3

#3764 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 19:21

Díky, pobavila jsem se u obou článků. culím se na počítač až tak, že se rodina přišla ptát, co kde čtu tak veselého.
Mno a začínám přemýšlet, jestli bych nemohla na eventy chodit s nějakým hadem - líbí se mi dlouho, prvního jsem měla kolem krku kdysi ve Vietnamu na hadí farmě a naposledy předloni v ZOO na Hluboké se mnou hodně kamarádila jedna krásná červená ( korálová? )užovka zaměnitelná s jedovatým hadem - ale ošetřovatel mi ji nenechal zcela zalézt do rukávu a vzal si ji zpátky. :-(
Ani doma by mi asi podobné zvířátko neprošlo. :-((( Proti krůtě v letadle by přitom had byl drobnost, ne?

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 27 říjen 2016 - 19:24

• -1

#3765 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 20:40

Mė trochu znervóznilo, že v USA musí mít kačeři v letadle pleny. Asi poletím jinam :-).
  • 3
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#3766 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2016 - 14:39

Přiznejte se kdo připravoval stromovku ?

http://zpravy.aktual...term=position-2

• 0

#3767 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 0:30

Přiznejte se, kdo připravoval stromovku?

Včerejšího dne jsem tento počin zaregistroval na Facebooku. Tuším, že byl chvíli i dohad, že se nejedná o sušičku.

• 0

#3768 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 8:23

Mě trošku vyděsilo, že každá krabka může být považována za černou skládku... pravda některé tak vypadají :( .

• 2
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#3769 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 8:33

Zítra jedeme služebně do Bohumína, skoro celá firma (firmička)... Tak nám organizátorka sdělovala, že po skončení exkurze bude půl hodina na přesun na nádraží - navrhovala jsem kapku delší čas (bez specifikace proč) a na to mi odpověděla, že ať na nějaké kešky rovnou zapomenu... No toto, že už bych byla tak profláknutá? :ph34r: . Ještě jsem navrhovala, že si vezmu malou koloběžku, abych byla rychlejší; to mi taky nevím proč neprošlo :)

No cestou od nádraží jedna je, tak tu musím mít :)

• 6

#3770 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 20:01

Zveřinec, tvůj příspěvek mě pobavil - obzvlášť po tom, co letos sice keše flákám, ale zrovna dneska, při návštěvě dvou hřbitovů, kam jsem vezla věnečky a jela rozsvítit svíčky otci a prarodičům, mi to prostě nedalo a mrkla jsem do GPSky. To tedy až po návštěvě druhého hřbitova, kam už se mnou nejela juniorka ( i když tedy poslední dobou je už zase tolerantnější a občas slyším "tak si zastav na nějakou tu tvou kešku" ). Dopadlo to tak, že když jsem viděla keš věnovanou památníku Američanům z II. světové války, neodolala jsem, otočila auto a vrátila se, abych jela o něco delší cestou.
Památník jsem si prohlédla ještě za šera, ale na pěkně umístěnou keš už jsem musela vytáhnout baterku - nejdřív jsem si myslela, že úkryt je prázdný, ale owner využil lepší než padl do oka jako první. Zaměření i provedení také pěkné, takže jsem ráda, že mám jeden bod, který mohu poslat. Tahle keška se i hodila k Památce zesnulých, jen mě mrzelo, že jsem si už neužila výhled. No a střelba o kus dál mě přesvědčila přidat do kroku. Ale celkově stačila k radosti jedna keš.
  • 0

#3771 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 20:42

.... u památníku Američanům z II. světové války...
.... No a střelba o kus dál mě přesvědčila přidat do kroku...

To byli určitě podzimní lovci... a né nějaký zapomenutý nácek... :-) :-)

• 1

#3772 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 21:27

Spíš jeden myslivec na čekané na posedu.
Uvědomila jsem si, že mám na sobě bundu v nenápadné barvě, vylézám z lesa, takže pokud by se jednaloo exemplář, který nedodržuje pravidlo, že smí střílet jen na to, co bezpečně identifikuje....
  • -1

#3773 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 21:36

Kachny se možná taky můžou střílet:)
  • 0

#3774 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2016 - 23:25

Ale celkově stačila k radosti jedna keš.

V poslední době jsem měl taky docela štěstí na krásné kešky - zejména pro ty, co si rádi zaluští v terénu.

Předminulý víkend jsem byl v okolí Pecerad u Týnce nad Sázavou, kde je parádní Zaokapovka (GC64T3A) - multimysterka s několika pestrými úkoly s příjemně krátkými přesuny mezi jednotlivými stanovišti. V okolí jsou pak i další krásné kešky stejného autora.

Minulý víkend jsem zavítal na kraj Libereckého kraje do okolí Dubé a objevil tam SKLADANKY (GC3E4MT) - několik puzzlí v krásném prostředí skalního města. Sice jsme někde udělali chybu a nenašli finálku (moje jubilejní DNF č.100), ale i tak to bylo moc fajn. Aspoň bude důvod tam zajet ještě jednou.

• 1

#3775 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 7:17

Asi pokus o rekord v počtu NA logů... http://coord.info/GC6R4HB

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 03 listopad 2016 - 7:17

• 0

#3776 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2016 - 9:18

Dala jsem ji :) a radost udělala...

• 0

#3777 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2016 - 0:02

Asi pokus o rekord v počtu NA logů... http://coord.info/GC6R4HB

Romane, ty jsi to opět nepochopil a přitom všechny znáš osobně. Nebo tě snad štve, že má Bohouš víc NA, než tvoje první Subtery? :D

• 1

#3778 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2016 - 20:28

Mě je jasné, že v hospodě na Prdě si z legrace řekli, že se navezou do anonyma, co požaduje často nesmyslné NA na keších některých z nich...

Ale myslím, že NA log není zrovna nejlepší způsob si dělat legraci. A proto to tam i píšu...

• 0

#3779 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2016 - 10:41

Souhlasím s Romanem. Křeččí roboti hlídající případnou rozladěnost mezi kačery si dělají za každý NA čárku. A když vyhodnotí, že se nějaký typ akce nelíbí nadkritickému množství "obyčejných" kačerů, začnou konat. Tedy zařezávat a ořezávat možnosti. Neberou ohled na souvislosti, nemají smysl pro náš humor. Není radno dráždit křečka bosou nohou...

• 1

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#3780 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2016 - 11:18

Má pravdu, ten chlapec!
Některé hračky vážně nepatří do ruky dětem! Kam bychom došli, kdyby si každý tropil blbou srandu - navíc i z takhle vážných, řekl bych i životně důležitých věcí!!!
Na druhou stranu je někdy těžké odolat žádostem samotného ownera, jenž se cítil opomenutý citovaným geofízlem. ;)
  • 0

15 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama