Nojo, ta výročí. Dneska máme sedmadvacáté výročí svatby.
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 27 říjen 2016 - 9:19
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 27 říjen 2016 - 12:42
Hlavně jestli je co slavit :-)
A jestli jsi na to vzpomenout večer ;-).
Publikováno 27 říjen 2016 - 19:21
Mno a začínám přemýšlet, jestli bych nemohla na eventy chodit s nějakým hadem - líbí se mi dlouho, prvního jsem měla kolem krku kdysi ve Vietnamu na hadí farmě a naposledy předloni v ZOO na Hluboké se mnou hodně kamarádila jedna krásná červená ( korálová? )užovka zaměnitelná s jedovatým hadem - ale ošetřovatel mi ji nenechal zcela zalézt do rukávu a vzal si ji zpátky. :-(
Ani doma by mi asi podobné zvířátko neprošlo. :-((( Proti krůtě v letadle by přitom had byl drobnost, ne?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 27 říjen 2016 - 19:24
Publikováno 27 říjen 2016 - 20:40
Publikováno 01 listopad 2016 - 14:39
Publikováno 02 listopad 2016 - 0:30
Přiznejte se, kdo připravoval stromovku?
Včerejšího dne jsem tento počin zaregistroval na Facebooku. Tuším, že byl chvíli i dohad, že se nejedná o sušičku.
Publikováno 02 listopad 2016 - 8:23
Mě trošku vyděsilo, že každá krabka může být považována za černou skládku... pravda některé tak vypadají .
Publikováno 02 listopad 2016 - 8:33
Zítra jedeme služebně do Bohumína, skoro celá firma (firmička)... Tak nám organizátorka sdělovala, že po skončení exkurze bude půl hodina na přesun na nádraží - navrhovala jsem kapku delší čas (bez specifikace proč) a na to mi odpověděla, že ať na nějaké kešky rovnou zapomenu... No toto, že už bych byla tak profláknutá? . Ještě jsem navrhovala, že si vezmu malou koloběžku, abych byla rychlejší; to mi taky nevím proč neprošlo
No cestou od nádraží jedna je, tak tu musím mít
Publikováno 02 listopad 2016 - 20:01
Památník jsem si prohlédla ještě za šera, ale na pěkně umístěnou keš už jsem musela vytáhnout baterku - nejdřív jsem si myslela, že úkryt je prázdný, ale owner využil lepší než padl do oka jako první. Zaměření i provedení také pěkné, takže jsem ráda, že mám jeden bod, který mohu poslat. Tahle keška se i hodila k Památce zesnulých, jen mě mrzelo, že jsem si už neužila výhled. No a střelba o kus dál mě přesvědčila přidat do kroku. Ale celkově stačila k radosti jedna keš.
Publikováno 02 listopad 2016 - 20:42
.... u památníku Američanům z II. světové války...
.... No a střelba o kus dál mě přesvědčila přidat do kroku...
To byli určitě podzimní lovci... a né nějaký zapomenutý nácek... :-) :-)
Publikováno 02 listopad 2016 - 21:27
Uvědomila jsem si, že mám na sobě bundu v nenápadné barvě, vylézám z lesa, takže pokud by se jednaloo exemplář, který nedodržuje pravidlo, že smí střílet jen na to, co bezpečně identifikuje....
Publikováno 02 listopad 2016 - 23:25
Ale celkově stačila k radosti jedna keš.
V poslední době jsem měl taky docela štěstí na krásné kešky - zejména pro ty, co si rádi zaluští v terénu.
Předminulý víkend jsem byl v okolí Pecerad u Týnce nad Sázavou, kde je parádní Zaokapovka (GC64T3A) - multimysterka s několika pestrými úkoly s příjemně krátkými přesuny mezi jednotlivými stanovišti. V okolí jsou pak i další krásné kešky stejného autora.
Minulý víkend jsem zavítal na kraj Libereckého kraje do okolí Dubé a objevil tam SKLADANKY (GC3E4MT) - několik puzzlí v krásném prostředí skalního města. Sice jsme někde udělali chybu a nenašli finálku (moje jubilejní DNF č.100), ale i tak to bylo moc fajn. Aspoň bude důvod tam zajet ještě jednou.
Publikováno 03 listopad 2016 - 7:17
Asi pokus o rekord v počtu NA logů... http://coord.info/GC6R4HB
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 03 listopad 2016 - 7:17
Publikováno 05 listopad 2016 - 0:02
Asi pokus o rekord v počtu NA logů... http://coord.info/GC6R4HB
Romane, ty jsi to opět nepochopil a přitom všechny znáš osobně. Nebo tě snad štve, že má Bohouš víc NA, než tvoje první Subtery?
Publikováno 06 listopad 2016 - 20:28
Mě je jasné, že v hospodě na Prdě si z legrace řekli, že se navezou do anonyma, co požaduje často nesmyslné NA na keších některých z nich...
Ale myslím, že NA log není zrovna nejlepší způsob si dělat legraci. A proto to tam i píšu...
Publikováno 08 listopad 2016 - 10:41
Souhlasím s Romanem. Křeččí roboti hlídající případnou rozladěnost mezi kačery si dělají za každý NA čárku. A když vyhodnotí, že se nějaký typ akce nelíbí nadkritickému množství "obyčejných" kačerů, začnou konat. Tedy zařezávat a ořezávat možnosti. Neberou ohled na souvislosti, nemají smysl pro náš humor. Není radno dráždit křečka bosou nohou...
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 08 listopad 2016 - 11:18
Některé hračky vážně nepatří do ruky dětem! Kam bychom došli, kdyby si každý tropil blbou srandu - navíc i z takhle vážných, řekl bych i životně důležitých věcí!!!
Na druhou stranu je někdy těžké odolat žádostem samotného ownera, jenž se cítil opomenutý citovaným geofízlem.
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů