Já chápu, že je to blbá sranda. Pro zúčastněné asi ani ne blbá. Ale několikerá zkušenost s poměrně nepříjemnými úpravami pravidel na základě větších hovadin mi radí obezřetnost při hraní si s takovými věcmi.
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 08 listopad 2016 - 11:34
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 09 listopad 2016 - 12:14
Ale několikerá zkušenost s poměrně nepříjemnými úpravami pravidel na základě větších hovadin mi radí obezřetnost při hraní si s takovými věcmi.
jako milovníka nesmyslně-komplikovaně-dlouhze-podivně-zapeklitě-wtf-vět jsi mě potěšil :-)
*
Publikováno 09 listopad 2016 - 14:57
Potvrzení rozhodnutí usnesení o provedení opatření k zamezení marodění?
Publikováno 16 listopad 2016 - 15:30
Kdyby mel nekdo zajem, tak zitra je..
Den otevřených dveří Ministerstva dopravy. Budova bude přístupná ve čtvrtek 17. listopadu od 10 do 16 hodin. Vstup je zdarma a můžete si vybrat, zda si projít vnitřní prostory s průvodci Pražské informační služby či jen tak, volně.
Co Vás na akci čeká:
- Unikátní zadokolesový remorkér Beskydy, který bude kotvit na nábřeží u budovy ministerstva nedaleko botelu Albatros.
- Dva simulátory nárazu a otáčení auta, simulátory řízení auta a motorky, vyzkoušení alkoholových brýlí.
- Historický spolek v dobových armádních uniformách, který Vás provede podzemním krytem.
- Prohlídka služební lodi Státní plavební správy.
- Prohlídka vozidla ŘSD.
- Model kolejiště a vláčků Českých drah.
- Prezentace podřízených organizací a našich odborů.
- Prohlídka kanceláří ministra a bývalého bytu Gustáva Husáka.
Jen si dovolim upozornit, ze kdyz jsem byl na akci pred dvouma rokama, tak na vstup do budovy se stala fronta (muselo se chodit pres bezpecnostni ram).
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 16 listopad 2016 - 15:37
To zní zajímavě... A fronta, jako způsobená jen pomalejším průchodem rámem anebo se čekalo třeba 2 hodiny, protože byl velký zájem?
Publikováno 16 listopad 2016 - 16:06
Tak jsem si trochu hrála - náušničky pro stromolezkyně . Akorát to na fotce vyšlo moc do žluta, v reálu barvy jsou kapku jiný.
Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 16 listopad 2016 - 16:07
Publikováno 16 listopad 2016 - 16:43
To zní zajímavě... A fronta, jako způsobená jen pomalejším průchodem rámem anebo se čekalo třeba 2 hodiny, protože byl velký zájem?
Kdyz jsem byl pred dvouma rokama ja, tak byl velky zajem a ten ram to zpomaloval. Nicmene v te dobe nebyla zadna venkovni aktivita. Ted budou k dispozici zrejme dve lode a nejake auto rsd, takze bych rekl, ze se lidi rozprostrou. Jen jsem na to chtel upozornit, ze me to cekani stvalo. Nicmene navstevu budovy urcite muzu doporucit. Zrovna minul vikend se pred vstupem natacel nejaky film.
A jeden z mnoha filmu, co byl v budove natacen:
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 17 listopad 2016 - 18:57
No, tak nakonec jsme nikam nejeli... Jen jsem zas po 14 dnech vytáhla koloběžku, bylo to fajn a moc doufám, že vydržím zdravá do příští neděle, kdy mám v plánu větší výlet ... Jen musím vyladit oblečení...
Publikováno 17 listopad 2016 - 19:45
Kdyby mel nekdo zajem, tak zitra je..
Den otevřených dveří Ministerstva dopravy. Budova bude přístupná ve čtvrtek 17. listopadu od 10 do 16 hodin. Vstup je zdarma a můžete si vybrat, zda si projít vnitřní prostory s průvodci Pražské informační služby či jen tak, volně.
Co Vás na akci čeká:
- Unikátní zadokolesový remorkér Beskydy, který bude kotvit na nábřeží u budovy ministerstva nedaleko botelu Albatros.
- Dva simulátory nárazu a otáčení auta, simulátory řízení auta a motorky, vyzkoušení alkoholových brýlí.
- Historický spolek v dobových armádních uniformách, který Vás provede podzemním krytem.
- Prohlídka služební lodi Státní plavební správy.
- Prohlídka vozidla ŘSD.
- Model kolejiště a vláčků Českých drah.
- Prezentace podřízených organizací a našich odborů.
- Prohlídka kanceláří ministra a bývalého bytu Gustáva Husáka.
Jen si dovolim upozornit, ze kdyz jsem byl na akci pred dvouma rokama, tak na vstup do budovy se stala fronta (muselo se chodit pres bezpecnostni ram).
Tak jsem vyrazil na pohodovou vychazku na Beskydy a stalo to za to, lidi malo a tak jsem cely remorkem mohl pekne prohlednout, prikladam foto motoru.
Pak jsem se sel jen tak podivat na frontu u Ministerstva dopravy a on tam nikdo nebyl a tak jsem nakonec absolvoval i tu komentovanou prohlidku, jen Tok byl v madarsku a tak jsem si vzal jen jeho fotku. Bezpecnostni ram tu byl, ale nikdo u nej a tak jsem rychle vysapal obsah kapes a zas za nim je plnil, nastesti vim kde jake zelezo mam po kapsach.
Husákuv stůl v podzemním krytu:
Předsálí pana ministra
Dik za dobrý tip.
Tento příspěvek byl upraven od Solim: 17 listopad 2016 - 19:49
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 17 listopad 2016 - 19:53
Škoda, že jsem dnes nebyl v Praze, určitě bych se na Ministerstvo dopravy i na Beskydy vypravil. Nu což, budu doufat, že se akce napřesrok zopakuje.
Publikováno 27 listopad 2016 - 15:33
Připomněla si mi vtip: Začíná období „Nežerte to!“, které potrvá do 24. prosince večer. Pak začne období „Vy to vůbec nežerete!“.
Publikováno 27 listopad 2016 - 16:05
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 27 listopad 2016 - 16:51
Nojo, já mam už měsíc v garáži těsto na perníčky, pomalu abych ho vytáhla, když máme ten Advent !
Publikováno 27 listopad 2016 - 19:54
Připomněla si mi vtip: Začíná období „Nežerte to!“, které potrvá do 24. prosince večer. Pak začne období „Vy to vůbec nežerete!“.
tak to u nás neplatí. Jen si schovávám vzorky od všeho na slavnostní stůl (plus na různé geoakce) a zbytek ať si snědí, kdy chtějí
Publikováno 27 listopad 2016 - 20:20
Nojo, já mam už měsíc v garáži těsto na perníčky, pomalu abych ho vytáhla, když máme ten Advent !
To se chystáš upéct si perníkový auto, že toho máš plnou garáž?
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 27 listopad 2016 - 21:42
1. nerikala, ze toho ma plnou garaz
2. nerikala, jak je garaz velika, resp. pro jake auto je urcena
:-)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 27 listopad 2016 - 23:08
1. nerikala, ze toho ma plnou garaz
2. nerikala, jak je garaz velika, resp. pro jake auto je urcena
:-)
Jacka nejezdí autem, ale na kole. :-)
Publikováno 28 listopad 2016 - 12:56
To vim, take jsem nikde netvrdil, ze autem jezdi (i kdyz si vzpominam, ze tu nekdy prispevek o sve jizde autem mela). Ale to od pohodoveho vlakna odbocujeme do slovickarskeho tematu.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 listopad 2016 - 14:54
Autem jezdím ze závažných technických příčin, například, když mám za úkol udělat nákup pro celou komunitu na čtrnáct dní. To na kole fakt neuvezu. Nebo dovézt nemocnou sestru k lékaři. Tu bych sice asi uvezla, ale mohlo by se jí přitížit. V ostatních případech jezdím obvykle na kole, případně hromadnou dopravou. Těsto na perníčky mám v garáži, neb je tam situována stará lednice, která takto moc nežere elektřinu. Těsta není plná garáž, nýbrž jedna středně velká mísa. Ještě nějaké dotazy? Ne-li, děkuji za pozornost.
12 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů