Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3861 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 17:59

Když jsi se tak zeptal,  TUHLE sadu si určitě pořizovat nebudu, protože do železářství chodím poměrně často a zhruba tak polovinu nebo možná i víc věcí už dávno mám a používám. :D Jen minikleště :wub:  mám na drátky minimálně čtvery....

Navíc mi občas někdo věnuje i nějaké to multifukční dárkové - kabelkové nářadí firmy - největší fór je, že se pak občas nějaký kačer ptá, co v kabele nosím, že je tak těžká. :D Takže nářadíčko vyndám a někam šikovně uklidím doma ( samozřejmě že pak několik měsíců nebo i let nenajdu ) a zrovna by se v terénu šiklo....

• -1

#3862 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 18:03

Růžové nářadí? V Americe se prodávají i růžové revolvery.

• 0

#3863 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 18:06

Opravuji, kleště mám patery. :D Štípačky dva druhy, troje různé ketlovací.  

Hm, ale multifunkční nářadí v kabele momentálně fakt žádné, jen obvyklý nůž. Njn, budu se muset polepšit a doplnit výbavu.

• -1

#3864 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 19:37

"Člověče přičiň se - a Pán Bůh se ti odvděčí."

Láďo, děkuji za obsáhlý výklad, jen to úsloví musím uvést na pravou míru, ve skutečnosti zní: "Člověče, přičiň se, a Pán Bůh ti pomůže". O odvděčování tam nic není :D.

Tak jsem dnes vlezl do výsloveně klučičího obchodu (DAMA) j...

Jak by mohl obchod, kterej se jmenuje Dáma, bejt výslovně klučičí? :D :D :D

Osobně chodím do železářství podstatně radši (a taky častěji) než do obchodů s hadrama nebo botama (s výjimkou outdoor hadrů :D) Ale přiznam, že z růžovýho nářadí bych dostala nejspíš cukrovku, spíš je to asi recese vhdná na dárek. Naopak v galanterii se najde i spoustu věcí, užitečných i pro pány - např. jehly na kůži a režná nit, různý šňůry, suchý zipy, přezky atd.

Nicméně tohle je docela dobrý téma k diskusi: Do kterejch obchodů máte tendenci lízt i tehdy, když tam nic nepotřebujete, a jdete jen tak očumovat?

U mě: výtvarný potřeby a lepší papírnictví, kutil, knihy (dle zaměření knihkupectví), CD - klasická hudba, Rockpoint a podobné, případně látky.

• 0

#3865 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 19:39

Hm, ale multifunkční nářadí v kabele momentálně fakt žádné, jen obvyklý nůž. Njn, budu se muset polepšit a doplnit výbavu.

Vždy, když se mluví kabelce, vzpomenu si na tenhle obrázek. :D
Kabelka.jpg
  • 2

#3866 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 19:43

Vždy, když se mluví kabelce, vzpomenu si na tenhle obrázek. :D

Nejlíp jsme na tom my, co žádnou kabelku nensíme :D. Klíče, mobil, občanka a šnuptychl se vlezou do kapes a za pásek.

• 2

#3867 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 19:59

Nejlíp jsme na tom my, co žádnou kabelku nensíme :D. Klíče, mobil, občanka a šnuptychl se vlezou do kapes a za pásek.

Za pásek? tam by se mohl pohodlně vejít i větší hasák, nebo sekyrka :D .

• 2

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#3868 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 20:22

Za pásek? tam by se mohl pohodlně vejít i větší hasák, nebo sekyrka :D .

To asi jo, ale já pro případ nutné sebeobrany za páskem nosím spíše jinou zbraň :D !

• 1

#3869 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 20:24

...

Podíváme-li se na aktuální horoskop, tak vidíme, že Slunce je ve znamení Střelce a 21. 12. vstoupí do znamení Kozoroha. Měsíc, ještě nedávno ve znamení Blíženců, je již ve znamení Raka. Co to znamená?

Z hlediska duše a mezilidských vztahů představuje úplněk protiklad (a přímo tenzi) mezi vnitřním světem jednotlivce a vnějším světem. V partnerském vztahu to může znamenat, že muž, dosud ovlivňovaný Střelcem - nutí ho stále někam cestovat, snovat plány do budoucnosti, ale odkládat, co se dá, bude v Kozorohu zralý k tomu, aby ho partnerka přiměla se usadit a nenápadně ho donutila starat se též o hmotné zabezpečení budoucí rodiny (o které ale asi zatím neví). A ona podněcována Blíženci (vzdušné znamení - tlachání s přítelkyněmi, upovídanost...) bude ovlivněna Rakem znamenajícím touhou po vytvoření domova, rodiny a její city budou hrát konečně důležitější úlohu než dosud.

Takže dámy, teď - nebo nikdy! Kout "železo", dokud je žhavé. Venuše a Mars ve Vodnáři = domluvíte se (resp. ho ukecáte), Neptun v Rybách = hrajte na city, Saturn ve Střelci - už mu netrpte žádné eskapády. Uran v Beranu ho sice může ponoukat k razantnímu odporu a zmatenému úniku, ale Jupiter ve Vahách = vemte rozum do hrsti a myslete hlavou - a ať se děje vůle Boží. Křesťané hezky říkají: Člověče přičiň se - a Pán Bůh se ti odvděčí.

Amen

... sorry, ještě napůl spím a při přečtení mne napadlo jen "aha, tak z toho plyne, že jsem chlap :)...

P.S.: 21.12. mám narozky

• 0

#3870 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 20:28

To asi jo, ale já pro případ nutné sebeobrany za páskem nosím spíše jinou zbraň :D !

Sorry, ale na to se mi automaticky vybaví scéna ze Tří mušketýrů... Takža ano, máš pravdu...

• 0

#3871 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 20:40

Nějak se mi vybavilo tohle. Asociace jsou krásná věc. :D

• 0

#3872 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 20:44

T

Nějak se mi vybavilo tohle. Asociace jsou krásná věc. :D

Tak tohle neznám :D . V kterým díle se na to mohu podívat v patřičných souvislostech? :D

• 0

#3873 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 21:50

Jsem si to musel dohledat, těch dílů je tolik, že si to také všechny nepamatuji. Je to z dílu Pařanka Marge (S18E17). :D

• 0

#3874 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 22:53

Já jsem se to hned automaticky pokusil vyluštit.

Ale žádné souřadnice jsem z toho fakt nevydoloval  :D

• 1

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

#3875 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2016 - 23:00

Já jsem se to hned automaticky pokusil vyluštit.

Ale žádné souřadnice jsem z toho fakt nevydoloval  :D

mayské korálkové pésmo

• 1

#3876 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2016 - 9:38

To mi připomíná, jak jsem kdysi na nějakém eventu v hospodě půjčoval nějaké slečně svůj notebook s komentářem pozor je to linux a se starostí, zda si ten soubor dokáže otevřít... a skončilo to tím, že mi zkompilovala nový kernel a rozchodila nefunkční ovladač na wifinu, se kterým jsem předtím tři dny neúspěšně zápasil...

Úžasné, takovou bych obratem požádal o ruku :wub:

• 1

#3877 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 138 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2016 - 9:50

A jsi si jisty, ze bys byl vyslysen? Mozna by nasledovaly 3 pohadkove ukoly z oblasti pocitacove scifi (pro tebe!). :-)

• 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#3878 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2016 - 22:20

Zajímavé kriterium :)

Jacko, co těsto v garáži? Trocha inspirace...

• 0

#3879 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2016 - 6:55

Jacko, co těsto v garáži? Trocha inspirace...

Změnilo se na perníčky v kameninovým hrnci ve sklípku ve stráni :D. Letos jsem experimentálně dala dvojnásobek medu a vůbec žádnej cukr. Strašili mě, že budou tvrdý, ale naopak jsou mnohem měkčí. Většinu nemam zdobenou, páč ta cukrová patlanina nikomu moc nechutná, vždycky na to nahoře prsknu jen oříšek nebo půlku ořechu. Akorát tu poslední várku z odřezků, která neni tak dobrá, ale zato líp drží tvar, jsem nechala k ozdobení, aby bylo něco na stromeček.

• 0

#3880 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2016 - 7:24

JJ, ta zdobicí hmota mně také nechutná, ale krásně to vypadá :)... Líbí se mi ty červené a pak ty vitrážové. Ale ony ani perníčky samotné moc nejím, takže u mne asi zůstane jen u teorie...

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 16 prosinec 2016 - 7:25

• 0

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama