Tak oni ti zombíci bývají většinou rychlí a pohotoví.
Nějaký suvenýr jsem zřejmě během logování obdržel, ale nevím, nesleduji to.
Publikováno 20 červenec 2017 - 22:10
Tak oni ti zombíci bývají většinou rychlí a pohotoví.
Nějaký suvenýr jsem zřejmě během logování obdržel, ale nevím, nesleduji to.
Publikováno 20 červenec 2017 - 22:12
Mno, já zatím čekám, jaká ptákovina ze hry vyleze
Já čekám, že jenom poroste počet bodů, které je potřeba za týden získat.
Publikováno 21 červenec 2017 - 7:31
Mno, já zatím čekám, jaká ptákovina ze hry vyleze a když stačí v podstatě pár běžných nálezů nebo návštěv eventů, tak proč ne? Ona ti asi stejně díky nálezům přišla první zpráva v láhvi?
Zombinka má smysl pro humor a je pohotová, ta by na tvůj komentář jistě rychle a vtipně zareagovala. Možná bys byl rád, kdyby ti šlapala na paty. Njn, jen ty nicky máme nějak trochu víc crazy: Zvedavka, Zombinka a Kikinka24 - tu docela zlobím, když jí napíšu 23 místo 24.
Tak napiš Kikinka 25, třeba bude ráda, že je o level víš .
Publikováno 21 červenec 2017 - 12:32
Tak napiš Kikinka 25, třeba bude ráda, že je o level víš .
To tedy nevím .
Publikováno 21 červenec 2017 - 18:50
Publikováno 22 červenec 2017 - 9:05
Mno, já zatím čekám, jaká ptákovina ze hry vyleze a když stačí v podstatě pár běžných nálezů nebo návštěv eventů, tak proč ne? Ona ti asi stejně díky nálezům přišla první zpráva v láhvi?
Tobě přišlo něco dalšího? Resp. co se má dělat v tom příštím týdnu? U mě od toho prvního ticho po pěšině. Ani týdení newsletter nepřišel. (myslím)
Publikováno 22 červenec 2017 - 16:33
Tobě přišlo něco dalšího? Resp. co se má dělat v tom příštím týdnu? U mě od toho prvního ticho po pěšině. Ani týdení newsletter nepřišel. (myslím)
A pro nás, co jsme mimo, o co že to jde?
Publikováno 22 červenec 2017 - 19:07
A pro nás, co jsme mimo, o co že to jde?
Jestli jsem to dobře pochopil, tak pokud máš v seznamu přátel dost aktivních kačerů a sama něco odlovíš, tak ti přibude nějaký suvenýr.
BTW: Na Netřebu dnes bylo pěkně .
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 22 červenec 2017 - 19:07
Publikováno 22 červenec 2017 - 20:02
Zvedavka a Kulisek: Tak to ja se docela flakam co se kesek tyka. Minuly mesic mam pocit 4 a tenhle mesic 3 Jezdim na kole, ale kdyz ono se mi vetsinou tak pekne jede, ze se mi ani u kesky okolo ktery jedu jednoduse nechce slejzat
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 22 červenec 2017 - 20:49
Zvedavka a Kulisek: Tak to ja se docela flakam co se kesek tyka. Minuly mesic mam pocit 4 a tenhle mesic 3 Jezdim na kole, ale kdyz ono se mi vetsinou tak pekne jede, ze se mi ani u kesky okolo ktery jedu jednoduse nechce slejzat
Jak to zvládáš v tomhle vedru? Já tydle dny vystrčím nos z baráku jen ráno nebo pozdějc večer.
Publikováno 22 červenec 2017 - 21:06
Jestli jsem to dobře pochopil, tak pokud máš v seznamu přátel dost aktivních kačerů a sama něco odlovíš, tak ti přibude nějaký suvenýr.
BTW: Na Netřebu dnes bylo pěkně .
Děkuji ... Já tento týden neodlovila ani prd... A nevím, jestli zítra aspoň něco...
Publikováno 22 červenec 2017 - 21:32
Jak to zvládáš v tomhle vedru? Já tydle dny vystrčím nos z baráku jen ráno nebo pozdějc večer.
No horko tezko nektere dny. PO jsem nedelal nic, UT jsem si byl zabehat, ST a CT kolo, PA zase zabehat. Dneska jsem delal jen domaci uklid a 4 kilaky pesky na nakup a zpet a zitra se uvidi
Mimochodem stale jsme se nepotkali a stale tu pro Tebe neco mam Nechystas se nahodou na Perseidy do Pisku?
Publikováno 22 červenec 2017 - 21:51
Pražští, nechcete se zítra spíš dopoledne projít po Suchdole?
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 22 červenec 2017 - 21:52
Publikováno 22 červenec 2017 - 22:21
To ani nemusím nikde hledat. Z tama pochází rodina mý ženyNepovedlo
Tak pokus č. 2... Jen je kapku velký...
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 23 červenec 2017 - 21:31
Pražští, nechcete se zítra spíš dopoledne projít po Suchdole?
Tak jsem byl nakonec v podstatě pracovně mimo město. Bohužel
Publikováno 23 červenec 2017 - 21:44
Někdy i slepé kuře najde zrno: https://www.geocachi...62-230cc47b3240
Ani jsem nechtěl věřit, že to může být sedm let staré, krabička nepoškozená, vnitřek suchý, možná v lepším stavu než ta správná .
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 23 červenec 2017 - 21:44
Publikováno 24 červenec 2017 - 17:33
Tak jsem byl nakonec v podstatě pracovně mimo město. Bohužel
Můžeme se domluvit na jindy... Tu keš jsem neodlovila, nějak mne mé kroky zavedly jinam
Publikováno 24 červenec 2017 - 18:38
Mimochodem stale jsme se nepotkali a stale tu pro Tebe neco mam Nechystas se nahodou na Perseidy do Pisku?
To je paráda, když se Pražáci budou scházet v Písku, aby si něco předali.
Silně mi to připomnělo, jak jsem se seznamovala a domlouvala na noční keš s píseckým Minayou kdysi na eventu v ČB.
Ani já to s odlovy nijak nepřeháním, spíš se bavím na eventech a občas kochám přírodou. Od pátku do neděle mám jeden event a dvě tradičky fakt na pěkných místech a to na nějakých 350 - 400 km. Oregon keše sice pilně hlásil, ale....na jednu jsem zastavila, jenže mě sledovali z venkovní hospody, tak jsem předvedla scénku "unavený řidič" a abych keš neohrozila, bez odlovu pokračovala. Podobně jsem dala přednost rychlé večeři před keškou - už se ani nedivím, že se mi kolega směje, že mám žrádýlko mezi zájmy o hodně výš než kešky.
Publikováno 24 červenec 2017 - 18:45
Někdy i slepé kuře najde zrno: https://www.geocachi...62-230cc47b3240
Ani jsem nechtěl věřit, že to může být sedm let staré, krabička nepoškozená, vnitřek suchý, možná v lepším stavu než ta správná .
Pepo, nemohl bys jednotlivé fotky z pohledu zvětšit a dát sem? Třeba by je někdo poznal.
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů