Ad. překlepy: já kdysi prodával Š125 a do inzerátu jsem napsal: rok výorby. A ve škole v pisemce z fyziky na otázku Co je v přírodě vodorovné, jsem suverénně odpověděl že hladní vodina. A byl jsem za jedničku nejen tím "překlepem", ale i tím že jako jediný ze třídy jsem věděl odpověď.
Tak jsme se dnes zúčastnili koloběžkového eventu http://coord.info/GC75JJ1 (my sice na kolech), ale připravil nám milé překvapení Toniczech, který na nás cestou čekal s malým občerstvením a protože nedávno měl narozeniny, tak i s dortem, takže tímto mu ještě jednou gratulujeme a děkujeme.
To bylo opravdu moc milé, jenom mi ho bylo trochu líto, že 90 % připraveného občerstvení si zase odvezl zpátky. Tak ještě jednou gratuluji k narozeninám a nechť zdraví slouží.
Během cyklodovolené se mi povedlo vybarvit 11 stupňů z české 360° challenge. To je při 26 odlovených keškách moc hezký výsledek. Když se mi toto podaří každý rok, tak za 9 let budu mít splněno. :-)))
Při psaní popisů pátrání po pokladech podél přehrady potkávám popisy pyckinav. Parádní práce! Prima potěšující počteníčko!
Pro pohodlné pátrače - https://www.geocachi...spx?ul=pykcinav
Phrkt a Jacka: Zklamu vás, osobně ho neznám - stačí mi jeho texty ( obzvlášť starší byly dost síla, proto jsem si všimla...). Dobrá, přiznám se vám, že dávám přednost trochu jiné kategorii.
Mno, navíc jsem odhalila, že jde v podstatě stále o jednu stejnou akci u hřbitova na miniplácku a pozvala ho, jestli nechce malovat u nás ( barvitě jsem popsala plochy, kde celé třídy léta malovaly křídami a když tak trvá na hřbitovu, přiblížila jsem i super rozměry místního parkoviště ) a smazal mi krásný log , takže tady asi sympatie nebudou.
Přečtěte si můj původní příspěvek k eventu ještě jednou - obzvlášť poslední část. Nerozumím tomu, proč stále trvá na něčem, na co v místě nemá podmínky - je tolik her, ke kterým stačí louka a nějaká drobnost jako míč, frisbee atd.
Jacko, vždyť jsem ti už doporučovala, aby ses přihlásila, výtvarné činnosti jsou přece tvá parketa.
Ale jinak teda nevim, pokud očekává na event dle místních poměrů kolem 20 lidí a plechovky si nechají kus dál, tak tam na malování mají místa dost a dost, první déšť to stejně spláchne, tak nechápu, proč by to mělo komukoliv vadit. Nejsou dušičky, takže ve všední den odpoledne pochybuju, že by autem na hřbitov jezdly mraky lidí, když už, tak nějaká babička na kole, a tý fakt překážet nebudou.
Takže mně naopak místo připadá vhodné, nikdo je tam nebude otravovat a očumovat, budou tam v té aleji mít klid a stín a na hřbitově zřejmě i teče voda použitelná na následné umytí rukou. A zrovna takovejhle event pořádá asi proto, že chce malovat a ne čutat do meruny, což plně chápu, hry na louce by mě zvláště v těchto vedrech, ale ani jindy, taky nijak nepřitahovaly . Ostatně je na rozhodntí každého soudruha, jestli mu tam pude nebo ne.
A neboj, tvůj log si před smazáním určitě vytiskl, zarámoval, a teď ho má pověšenej nad postelí! Jen se o to sladké tajemství prostě nechtěl s nikým dělit!
Fíha, netušil jsem, že už se tady rozebírají i Zvědavčini nápadníci. To se nám ta diskuse nějak rozeběhla.
Ad. překlepy: já kdysi prodával Š125 a do inzerátu jsem napsal: rok výorby. A ve škole v pisemce z fyziky na otázku Co je v přírodě vodorovné, jsem suverénně odpověděl že hladní vodina. A byl jsem za jedničku nejen tím "překlepem", ale i tím že jako jediný ze třídy jsem věděl odpověď.
Pamatuješ na zadání slohovek napsané učitelkou na tabuli? Už si sice nevybavím přesně, o jaké šlo téma, ale obsahovalo v názvu byl(a), kdy já měl samozřejmě užít variantu bez toho a na konci. No, ale jak jsem tak byl zamyšlen, opsal jsem název samozřejmě i s tou závorkou. Po opravě jsem pak byl dotázán, zda-li se jedná o nepozornost, anebo jestli si nejsem jistý pohlavím. A když už jsme u toho, na gymplu se pak jeden spolužák přehlédl v podobném názvu tématu, a aniž by mu to přišlo minimálně podezřelé napsal celou slohovku v ženském rodě.
Když jsme u byl(a), tak nezapomenu, jak na mě o svaťáku před maturitou divně koukal spolužák, že jsem se ho cestou na relaxační zmrzlinu ptala něco jako "a co už jsi stihla z matiky projít"
A co že je to ten nápadník? Jsem taková archiválie, že už si nějak nepamatuji.
Ale jinak dobrý, zatím vím, co je geoparťák nebo lépe řečeno kolega dohlížející, aby si stará dáma někde neublížila nebo se rovnou neztratila.
Přeji pěknou neděli a mizím, PQ stažena, tak možná cestou i něco odlovím. Jacko: NĚCO ne NĚKOHO.
To bylo opravdu moc milé, jenom mi ho bylo trochu líto, že 90 % připraveného občerstvení si zase odvezl zpátky. Tak ještě jednou gratuluji k narozeninám a nechť zdraví slouží.
Možná proto, že největší žrouti nemohli přijet?
Když zmiňuješ 360°, tak kouknu, jestli jsem něco přivybarvila... Akorát si nepamatuji poslední stav
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 30 červenec 2017 - 18:26
Uf, naivně jsem si myslela, že na svůj další event jsem důkladně připravená a zároveň, že kačeři ze sousedního okresu už mě nemohou ničím překvapit. Jak hluboce jsem se mýlila!
Včera mi v poště přistálo WN roztomilého znění :
Napište mi prosím přes profil kdo by měl zájem svést na event PP15 ze Strakonic.
Jako owner tedy netuším, jak mám zareagovat. To mi tedy poraďte, jestli někdo máte podobnou zkušenost.
Napadá mě několik možností od hlášení speciálně protuhle skupinku přes všeobecné upozornění, že doprovodným programem eventu je pozorování Perseidů a ne harašení.
Další možnost je nedělat nic, protože podobných perliček už mi v mailu z dané oblasti přistálo víc a zatímco běžný tvor luští, co chtěl autor vyjádřit, oni zřejmě jjen mají trochu jiný pravopis a rozumí si navzájem. Skoro by se mohlo založit nové vlákno na vtipné logy nebo by se mohl inspirovat Tiskař pro další příspěvek do svého komiksového vlákna.
Tak koukám, koukám, oni v Praze zase zrušili vlakové nádražíčko Na Knížecí a znovu funguje Smíchov, severní nástupiště... (?)
Na Knížecí byla provizorní zastávka kvůli tramvajové výluce do Řep a stalo se dost oblíbeným, tak tam zůstalo několik let, jak to developer dovolil. Teď by se tam měly začít stavět nové byty, tak zastávka skončila a vlaky jezdí zase na severní nástupiště.
A aby toho nebylo málo, vlaky z Kladna přes Dejvice už nejezdí na Masaryčku a minimálně dva roky nepojedou, místo toho končí opět na provizorní zastávce Praha-Bubny Vltavská. Doufám, že ji stihne podobný osud jako Na Knížecí (mám na mysli tu první fázi) a že zůstane natrvalo.
V nějaké televizní soutěži jsem zahlédl tým z Bruntálu, který si říkal "Zubatá žába". Říkal jsem si, že to asi nebudou kačeři a že tam bude nějaká větší souvislost. A fakt že jo. Věděli jste, že ta souvislost vznikla v seriálu Comeback a Bruntál si tu myšlenku přisvojil a udělal ze zubaté žáby symbol města?