A co že je to ten nápadník? Jsem taková archiválie, že už si nějak nepamatuji.
...a občas kecá
Publikováno 04 srpen 2017 - 21:36
A co že je to ten nápadník? Jsem taková archiválie, že už si nějak nepamatuji.
...a občas kecá
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 04 srpen 2017 - 21:49
Jj, o opravě Negrelliho viaduktu vím, muž jezdí do práce a naše K. na brigádu... A zrovna by se jí hodilo dojet až na Masaryčku a dojít pěšky . Bubny mi přijdou mrtvé nádraží už dlouho .
Zubatou žábu a Comeback znám
Zvědavko, tak svést by chtěli, jo? :)Takže vstup pouze starším 15. let. Kdože tam to z těch pražských jede?
Publikováno 05 srpen 2017 - 7:57
Jj, o opravě Negrelliho viaduktu vím, muž jezdí do práce a naše K. na brigádu... A zrovna by se jí hodilo dojet až na Masaryčku a dojít pěšky . Bubny mi přijdou mrtvé nádraží už dlouho .
Zubatou žábu a Comeback znám
Zvědavko, tak svést by chtěli, jo? :)Takže vstup pouze starším 15. let. Kdože tam to z těch pražských jede?
Já to nebyl (nepsal), ale nápad to neni uplně blbej
Publikováno 05 srpen 2017 - 20:11
Že bych taky přijela?
P.S.: vy tam budete spát?
My jo.
Publikováno 06 srpen 2017 - 7:30
Děti budou totiž do soboty 12. na táboře jen 55 km od místa konání eventu - to se Zvědavce docela daří, plánovat si eventy na termíny a "místa" táborů mých dětí , s modrým to bylo taky tak... Sice se mi vrací s celou skupinou autobusem zpátky do Prahy, mají už i místenky, ale ta možnost je vyzvednout přímo na místě a dojet se za vámi podívat je lákavá. Musela bych to nadhodit doma a vymyslet, jak vyzvednout tu třetÍ, která se taky vrací v sobotu a nechce se mi ji hnát s báglem a lukem někam autobusem se dvěma přestupy...
Publikováno 17 srpen 2017 - 15:57
Pokud byste se někdo chtěl projet po ČR doslova za pár kaček (a odlovit si nějakou tu kešku), využijte akční nabídku FlixBusu aneb "kamkoli" po ČR za 25 Kč.
Publikováno 17 srpen 2017 - 19:30
Hezký, že bych si konečně udělala výlet do Prahy? Jen mě neustále cpe do Mnichova, Písek se mu nelíbí - asi bude chybka mezi klávesnicí a židlí. :-( Zatím jsem se jen chtěla mrknout na časy, co by nabídli o víkendu příští týden....
Publikováno 17 srpen 2017 - 21:55
Mnichov nebo Písek...no, já nevidím rozdíl. Já se rozhodl vyrazit do Znojma. Kdysi jsem jej sice už navštívil, i jsem shodou okolností počátkem léta nad cestou tím směrem jednou přemýšlel, ale nakonec to nedopadlo (zejména časově). Avšak, aktuální nabídka cesty za takovou směšnou cenu? To vážně nejde odmítnout.
Publikováno 19 srpen 2017 - 22:12
Tak jsem dnes odlovil mizerné 4 keše a přistál mi tu suvenýr, už šestý za srpen. Když k tomu přičtu ty dvě krabice nashromážděných CWGéček, co já budu s tím vším haraburdím dělat? A vůbec, nemá někdo zájem mi probrat knihovnu?
I když tedy, bojím se, že zrovna ty knížky, o které by byl zájem, si jako na potvoru budu chtít nechat .
Publikováno 19 srpen 2017 - 22:44
To já pro změnu překonávám v keškách jeden svůj rekord... Ještě mi chybí 3 dny a budu mít nejdelší období bez nalezené kešky (přes měsíc)... Kupodivu taky z letoška.
Kvůli suvenýrům přece nepojedu lovit kešky, když mám důležitější věci na práci... Takže z těch suvenýrů nemám ani jeden...
Publikováno 20 srpen 2017 - 9:09
Šestý suvenýr v srpnu? To mi asi něco uniklo nebo máš nový navštívený stát/ zemi? Mám vedle dne gc čtyři Mary Hyde - dva byly už v červenci, takže jsem na pěti, což je na jeden měsíc až až.
S knihovnou bych moc neriskovala, dost kačerů jsou knihomolové a někteří z nás se dost často vyskytují i dost blízko. Vypadá to, že letos budu u vás i na Silvestra - silvestrovský event jsem předala novým ownerům a jestli nebude ledovka, nakouknu k Arthurovi a na deskovky.
Publikováno 20 srpen 2017 - 18:57
Jestli máš 4 Mary Hide, tak bys měla mít i pátý "bonusový" s pirátem.
Publikováno 20 srpen 2017 - 19:16
Asi jsem to nenapsala dost jasně: K Mary Hyde mám celkem šest suvenýrů, ale dva z nich byly už v červenci. Takže v srpnu mám 4 Mary Hyde + 1 suvenýr ke dni gc, celkem 5 suvenýrů v srpnu. Proto mě překvapilo, že píšeš, že máš v srpnu už šest suvenýrů a napadlo mě, že jsi byl někde v zahraničí a přibyl ti nový stát nebo země např. v Německu.
Publikováno 20 srpen 2017 - 22:04
Nj, ten první byl už 26.7. Ale kdo by takové detaily řešil, před lety jsme na vodě na dotaz "kolik je hodin ?" odpovídali "červenec" .
Publikováno 21 srpen 2017 - 7:32
V nějaké televizní soutěži jsem zahlédl tým z Bruntálu, který si říkal "Zubatá žába". Říkal jsem si, že to asi nebudou kačeři a že tam bude nějaká větší souvislost. A fakt že jo. Věděli jste, že ta souvislost vznikla v seriálu Comeback a Bruntál si tu myšlenku přisvojil a udělal ze zubaté žáby symbol města?
Jasně, mají s tím spoustu reklamních předmětů.
Zubatá žába dokonce skákala přes celu ČR- https://coord.info/GC3220Z
Publikováno 21 srpen 2017 - 9:42
Jj, skakala - a bylo to decela sranda ji vyhlizet Dneska uz takovej event neudelas. A kdyz jo, tak si zalogujes oficialne jenom na jednom miste :/ Ale to uz je do depresivniho koutku...
Publikováno 21 srpen 2017 - 9:59
Jasně, mají s tím spoustu reklamních předmětů.
Zubatá žába dokonce skákala přes celu ČR- https://coord.info/GC3220Z
A ten díl Comebacku, kde zubatá žába přišla na svět, se jmenoval Zlatá ledvina. :-)
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 21 srpen 2017 - 13:30
Kulíšku, Znojmo je moc krásné, doporučuji!
Co nevidím, nahmatám . . .
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů