Greenhair, je dobře, že jsi se zapojila s nápady.
Osobně bych si vybrala Knihokešku v ČK, ta je super a už vznikla i druhá, ovšem v Horažďovicích. V ČK je na V. nádvoří možnost odlovit i novou virtuálku a doporučila bych keš od Denisa60 - jedna stage, ovšem originální a krabka na místě, kde bys ji nečekala - tahle keš je OK, lovila jsem před pár týdny.
Pokud bych měla doporučit něco přímo u hráze Lipna, mám tam odloveno jen málo, ale krásná procházka byla na Cikánský hrad ( jak Zvěřince znám, ta by se jí líbila, ale možná by mě proklínala za terén v horní části ) a na Poustevnu.
Petro, pokud budeš chtít, dohledám odkazy - netuším, jestli jsou keše aktivní, byla jsem tam před cca třemi roky. Hm, tak opravuji, v srpnu 2013 a přidávám odkazy. Dobře schovaná tradička přímo uprostřed obce Lipno, která mě tehdy dost pobavila, už na mapě nesvítí, škoda.
Jinak sama mám momentálně trochu smůlu, sice chodím do práce, ale zobu ATB......Uvidím, jestli se o víkendu někam vypravím - hodně mě láká Drakiáda v Klatovech, kde už by bylo načase, aby konečně zafoukalo. Draka už mám v autě, hezky holčičího ( teda tak na 5 let ) a kostým na Halloween v Plzni je připravený, ale možná víkend spíš prospím.
https://coord.info/GC15G06 a ještě mě napadá procházka ke keši Mariánská kaplička za Výtoní, ovšem taky kopeček
U keše od Denisa60 v ČK se podívej na počet favoriťáků, už to dost napoví.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 26 October 2017 - 19:22