Moment, to ale píšeš o tabletech Yoga, ten znám od kolegy, co měl nejdřív verzi a Androidem a potom i a Windows. Tohle jsou v podstatě výprodejové tablety, kde se mi zdál víc než pěkný poměr cena - užitné vlastnosti a velikost 7 palců šikovná na mapy i do kabely. Starší tablet mám sice větší, ale ....
Nelenila jsem a zjistila, že je mají v jedné větší prodejně u nás, dopoledne tam zajela a překvapilo mě, že na prodejně měli vystavené jiné značky, ale ve skladu prý jsou.
M+la jsem pocit, že se snaží zákazníkům vnutit to, co se jinak moc neprodává, ale zatím čekám na hodnocení od uživatelů z řad kačerů, protože klučina na prodejně mi tvrdil, že konkrétně tahle Lenova jsou nejporuchovější a směřoval mě k jiným tabletům. Okoukla jsem je, ale samozřejmě nepodlehla - z hlediska gc by mi asi Lenovo v sedmipalcové verzi vyhovovalo nejvíc, i když má jen gigovku a 32 GB vnitřní paměť. Co jsem se bavila na eventu v Blatné o Samsungu, který měl sebou jeden shodou náhod písecký kačer, tak mu s parametry 1GB + 16 GB na běžný geocaching stačí.
Jo a ještě jednou díky za radu s bateriemi v Garminu, dneska jsem dala na eventu dál a pomohla tak hned jedné známé + další kačer si nastavení zkontroloval, protože si nebyl jistý.
Opravuji, tak i Lenova mají jen 16 GB. S Yogou jsi mě docela nalomil, teď je za pět tisíc a má RAM 2GB.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 06 leden 2018 - 18:00