Pak má tedy pan Tříska povinnost se z toho do sedmnáctého vykurýrovat.
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 06 březen 2018 - 7:48
Kulíšku, oznamují, že dopravu na tvůj zelený event mám vyřízenou a teď už jen lákám Zvěřince, aby se přidala.
A co pan Tříska?
Zvěřinec by rád!
Pan Tříska by třeba i rád, ale zatím ví prdlajs co bude jelikož a protože je na antibiotikách
To už je tady skoro jako cestovka :-)
Publikováno 06 březen 2018 - 22:32
To už je tady skoro jako cestovka :-)
Proč tě napadla zrovna cestovka?
Publikováno 07 březen 2018 - 7:33
Proč tě napadla zrovna cestovka?
Bo (protože) si to tady domlouváte jak na zájezd.
Ale rozhodně jsem to nemyslel ve zlém.
Publikováno 07 březen 2018 - 15:19
Však my to tak nikdo nebereme. Jen to k sobě máme daleko a než si psát maily........ Tady každý hned ví, kdo se chystá a pokud ho chce vidět, zapíše si termín do diáře.
Publikováno 07 březen 2018 - 17:06
Ani já to nebrala ve zlém, jen jsem pátrala, jak k té "asociaci" došlo... Když už, tak mi to připomnělo spíš seznamku než cestovku
Publikováno 07 březen 2018 - 21:38
Ani já to nebrala ve zlém, jen jsem pátrala, jak k té "asociaci" došlo... Když už, tak mi to připomnělo spíš seznamku než cestovku
Tady tato věta- dopravu na tvůj zelený event mám vyřízenou a teď už jen lákám Zvěřince, aby se přidala
To vlákno je tady super :-)
Publikováno 10 březen 2018 - 7:50
Jj, už to vidím a chápu...
Zvědavko, podle čeho zkoumáš základy Geogetu? Hodilo by se kolegovi, vlastně i mne... Bylo kdysi nějaké školení s Peťulinkou, z toho jsou nějaké materiály?
Publikováno 10 březen 2018 - 8:20
Materiály jsou na webu Geogetu- https://www.geoget.cz/doku.php/user
Publikováno 10 březen 2018 - 21:29
Materialu je spousta. Jednak je to dokumentace (popisy, funkce, ...) a pak jsou to materialy (vetsinou prezentace), ktere pouzivame pri eventech jako podklady pro to, co povidat - ono je toho hodne, tak abychom to meli nejak rozumne usporadane a na moc veci nezapomneli. Vse najdes na www.geoget.cz a nebo se optat zde na foru. Pripadne lze primo kontaktovat mailem treba mne.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 březen 2018 - 22:50
Ja jsem si porad rikal jestli GSAK nebo Geoget vubec k necemu potrebuju, pak jsem byl na jednom z Vami poradanych skoleni a od ty doby Geoget i docela vyuzivam. Diky
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 11 březen 2018 - 7:54
Díky za tipy. Dokumentace je asi fajn, ale pro mne jako skoro začátečníka s nevalným vztahem k návodům budou lepší ty prezentace (keše si nahraju, vyfiltruju i zobrazím na mapě, ale není to dokonalé)... Ono ale obecně jsem tak úplně nedokázala poradit už se stahováním keší, protože narozdíl ode mne je BM, a ještě to byly rady-nerady na dálku, takže prvotní řešení bylo přes (moje) PQ oblasti, kde zase musí vyzkoušet, jak se mu zobrazí mnou odlovené keše.
Chystá se nějaké školení v Praze?
Publikováno 11 březen 2018 - 8:53
Publikováno 11 březen 2018 - 18:38
Chystá se nějaké školení v Praze?
Nevim v tuto chvili o zadnem a jelikoz uz jich tu par pro zacatecniky bylo, je otazka, zda ma smysl tu zacatecnickou uroven jeste poradat.
Pokjud chces neco v Praze, nabizim ti treba nejake osobni posezeni u GG :-) Tedy neco jako soukrome skoleni.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 11 březen 2018 - 21:12
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 březen 2018 - 20:58
Za sklenici naložených kyselých hub může být v Praze i soukromá lekce přímo od autora!
Publikováno 11 březen 2018 - 23:59
Tento příspěvek byl upraven od Toulavej Hypnos: 11 březen 2018 - 23:59
Publikováno 12 březen 2018 - 6:03
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 12 březen 2018 - 6:04
Publikováno 12 březen 2018 - 8:11
Kysele houby v krame? Jedl jsi je nekdy? To je nesrovnatelne. Zadny zahranicni recept se sotva nasim houbickam vyrovna. Jednak je to jen z hub, ktere se dobre celorocne pestuji, takze je to jen samy zampion, supinovka a houzevnatec... zadne hribky a klouzci. A kvalita nalevu je primo otresna.
Oproti tomu, co jsem dostal na poslednim skoleni, to byly primo excelentni kousky!
Publikováno 12 březen 2018 - 9:29
To nejsou muchomůrky. Prodávám je už 20 let a ještě si nikdo nestěžoval.
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů