Toho si nevšímej, to je jen takový neškodný místní folklórní kolorit .
Tak tradice se musej dodržovat, o tom žádná!
Publikováno 17 červen 2018 - 22:29
Toho si nevšímej, to je jen takový neškodný místní folklórní kolorit .
Tak tradice se musej dodržovat, o tom žádná!
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 23 červen 2018 - 7:23
Publikováno 24 červen 2018 - 23:50
Publikováno 25 červen 2018 - 7:39
Tak jsem se prokousal všemi, skoro sedmi sty logy ze soboty a mám zase čistý email. Uf! Někdy je to řehole číst poctivě všechno, co mi přijde.
Nejsi masochista ?
Publikováno 25 červen 2018 - 8:52
tolik logů nemám na více jak svých 30-ti fyzických keších za celý rok:-)
Koukám, ještě klika, že u nás není ME (GE).
Stačilo, že musím stále ještě i skoro 2 měsíce poté číst logy "Odloveno během ME (v 25 km vzdáleném městě) celý den jsme strávili.... .... děkuji autorům keší...". Ale těch naštěstí nebylo tolik, vzhledem k vzdálenosti :-).
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 25 červen 2018 - 9:49
Publikováno 25 červen 2018 - 8:59
U mne je to velmi podobné. Většina mích keší takové návštěvnosti také nedosahuje.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 25 červen 2018 - 8:59
Publikováno 05 srpen 2018 - 21:44
Zvedavko nechystas se nahodou sem GC7TTPZ ?
Publikováno 06 srpen 2018 - 13:25
Zatím mám ve WL a možná se jako pozorovatel zastavím. Juniorka zvažuje....
Publikováno 06 srpen 2018 - 21:19
Publikováno 12 srpen 2018 - 12:12
Publikováno 22 srpen 2018 - 20:39
Publikováno 22 srpen 2018 - 23:35
Stává se Vám někdy, že zapomene tužku a prostě se nemáte do cache jak zapsat? Já to jednou vyřešil u letterboxu nemáčením klacíku do polštářku a vypisováním nicku klacíkem. Často mě někdo píše, že se zapsal bahnem, někdo fotí cache, ale většinou je to jednou za dlouhý čas... Dnes se takový log objevil na jedné mé cache. Když jsem mu chtěl napsat, že log akceptuji, že fotolog mi stačí - přeci jen jsem si rozklikl fotky profilu, abych se mrkl o koho jde a musím říct, že mě opravdu pobavilo, když jsem viděl galerii a logy daného hráče... který propisku zapomíná očividně velmi často: https://www.geocachi...73-2c247d09713e
Publikováno 23 srpen 2018 - 6:44
To ja se musim podelit o veskrze pozitivni zazitek z hledani v Holandsku. Nevim, jest-li jsme jen meli stesti, ale od prvni kese do posledni, to byly same skvele kesky! A to bylo celkem 40 nalezu!
Publikováno 23 srpen 2018 - 6:52
Alke04: možná jednou kdysi. Ale teď ve svém EDC batůžku mám stále všechny potřebné krámy, včetně foťáku, čelovky, tužek, pinzet... a ten mám s sebou stále. Vyjímečně, jako včera , se stane, že jsme vyrazili cestou na pivo na novou keš u nás a opět jsem instinktivně sahal po batohu, ale uvědomil jsem si, že je to zbytečnost, tak jsem do kapsy hodil jen tu tužku.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 23 srpen 2018 - 12:43
Také se s sebou snažím vždy nosit nějaké písátko, ale před časem mne zradila propiska, nahradní propiska i razítko (to nějakým zázrakem zůstalo doma). Smůla, no.
Publikováno 23 srpen 2018 - 13:19
Občas zcela výjimečně se mi to stane. Skoro bych mohl napsat, že už je to dlouho, co se mi to stalo naposled, ale zrovna teď asi 14 dnů zpět jsem vyrazil na event bez tužky. Tam to ale tak nevadí.
Publikováno 23 srpen 2018 - 13:22
Občas zcela výjimečně se mi to stane. Skoro bych mohl napsat, že už je to dlouho, co se mi to stalo naposled, ale zrovna teď asi 14 dnů zpět jsem vyrazil na event bez tužky. Tam to ale tak nevadí.
Zejména když eventy nemají mít logbook :-D.
Publikováno 23 srpen 2018 - 13:28
No, když budeme přesnější, konkrétně tam mají napsáno: "Event Cache attendees are not required to sign a logbook." Tedy že účastníci eventu se nemusejí podepisovat do logbooku. Ale fyzicky se účastnit musíš a když už tam jsi, stejně se chceš lognout, že jo ...
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 23 srpen 2018 - 14:40
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů