Jé, naše Rusálka - bu bu bu, máš copyright ?
Huš, huš, že dám palec dolů !
Publikováno 30 srpen 2018 - 22:06
Jé, naše Rusálka - bu bu bu, máš copyright ?
Huš, huš, že dám palec dolů !
Publikováno 30 srpen 2018 - 22:21
Tento příspěvek byl upraven od jessie.r: 30 srpen 2018 - 22:21
Publikováno 30 srpen 2018 - 22:29
Jestli dáš palec dolů, budu ti chodit v noci pod okno zpívat "Ubohá rusalko bledááá, běěěda, běěěda!" Já jsem holt kruťák...
Dobrou muziku já rád, mě bys potrestala tak akorát Evou a Vaškem nebo Michalem Davidem .
Publikováno 30 srpen 2018 - 22:46
A co Honza Nedvěd ;p? Toho taky umím ;D!
Před lety dobrý, ale nějak nám zblbnul a zdětinštěl.
A radši si poslechni ty R.E.M ať přijdeš na jiné myšlenky .
Publikováno 31 srpen 2018 - 22:27
A ještě jedna hudební:
Tak mi dnes město Klatovy, ale hlavně Hudba Praha aka Jasná páka dali krásný hudební dárek. Nevěřil bych , že dědka starýho vtáhne chumel před pódiem a pustí až nakonec .
Publikováno 01 září 2018 - 6:41
Zdravím
Včera jsem si vzpomněla na Kulíška, u nás jsou dny města, takže oni budou mít určitě Dočesnou
Publikováno 01 září 2018 - 13:45
Přes tři hodiny nic a jen dám odkaz sem, najednou je dvanáct stažení.
Publikováno 08 září 2018 - 20:07
Nevím do kterého vlákna to patří, asi sem :
Tak jsem si na dnešek naplánoval pětikilometrovou procházku po keších a tumáš čerte kropáč, ráno chytil kačer housera . To nic to rozchodím. Rozchodil, slovil co si předsevzal, ale teď se nějak nemůžu hnout, uvidím jak bude zítra.
Ale abych neměl špatnou náladu, přistál mi na jedné keši log tohoto znění:
Odlovena misto ucasti na svatbe, znate to...."svatba se nekona, tchyne se zblaznila"
https://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=b151617e-9068-45df-bb07-7de1645cd4a3
Publikováno 08 září 2018 - 20:54
Publikováno 09 září 2018 - 18:31
Nevím do kterého vlákna to patří, asi sem :
Tak jsem si na dnešek naplánoval pětikilometrovou procházku po keších a tumáš čerte kropáč, ráno chytil kačer housera . To nic to rozchodím. Rozchodil, slovil co si předsevzal, ale teď se nějak nemůžu hnout, uvidím jak bude zítra.
Ale abych neměl špatnou náladu, přistál mi na jedné keši log tohoto znění:
Odlovena misto ucasti na svatbe, znate to...."svatba se nekona, tchyne se zblaznila"
https://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=b151617e-9068-45df-bb07-7de1645cd4a3
To logoval ženich?
Publikováno 10 září 2018 - 13:14
... natrhala jablka na hraběnčiny řezy ...
Někdy budu muset otestovat obsah piknikového košíku .
Publikováno 10 září 2018 - 14:28
Pozdě!
Vzhledem k tomu, čeho jsem se lekla na letošních fotkách ( i tvých, jinak jsou téměř profi - vianney by měl radost), přestávám košík vozit a přidávám podle možností pohyb.
No, řezy možná budou na říjnovém eventu - slíbila jsem něco jiného než minule a Šolimovi svačinu na cestu domů. Minule vezl vzorky cukroví manželce KacikTT, tak to prostřídáme. Nebo že bych upekla na Čerchov? Ale tam budou tradiční buřty..... Tak do Bechyně pod věž? Uvidíme, jak bude čas.
Publikováno 13 září 2018 - 22:31
Nechtěl bych to zakřiknout, ale zdá se , že moje křížové obratle po skoro pěti dnech konečně opustil houser a zvedám se a sedám zas jak dřív !
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů