50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 23 prosinec 2018 - 21:38
Publikováno 23 prosinec 2018 - 22:11
Mygrant dostal ban
a pak byl přejmenován,
na Šamana3?
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 23 prosinec 2018 - 22:20
Zobrazované jméno si změnil sám. Jde to v nastavení. Ale to je jedno, už dlouho se vědělo, kdo je Mygrant. A ví se i o jiných účtech.
Publikováno 23 prosinec 2018 - 22:36
Ale díky za odpověď. Když si Šaman ten nick změnil sám, tak OK, dobře mu tak.
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 30 prosinec 2018 - 12:42
Znáte FutureMe.org? Před chvílí mi do e-mailové schránky dorazila zpráva, kterou jsem napsal sám sobě a to přesně před rokem. Samozřejmě jsem byl příchozím psaním překvapen, neboť se mi z hlavy dočista vykouřilo, že jsem něco na sklonku minulého roku odesílal. Docela zajímavé přečíst si některé své rok staré myšlenky i to, co jsem si myslel či očekával v nadcházejícím (právě ulynulém) roce. Dokonce jsem zapomněl, že už jsem obdobnou věc udělal i rok předtím, jak jsem následně zjistil. Nuže, budu muset sepsat další zprávu, abych měl pro sebe za rok opět překvapení.
Publikováno 30 prosinec 2018 - 17:08
Znáte FutureMe.org? Před chvílí mi do e-mailové schránky dorazila zpráva, kterou jsem napsal sám sobě a to přesně před rokem. Samozřejmě jsem byl příchozím psaním překvapen, neboť se mi z hlavy dočista vykouřilo, že jsem něco na sklonku minulého roku odesílal. Docela zajímavé přečíst si některé své rok staré myšlenky i to, co jsem si myslel či očekával v nadcházejícím (právě ulynulém) roce. Dokonce jsem zapomněl, že už jsem obdobnou věc udělal i rok předtím, jak jsem následně zjistil. Nuže, budu muset sepsat další zprávu, abych měl pro sebe za rok opět překvapení.
Trošku jsi mi připomněl, jak si v Červeném Trpaslíkovi Lister posílal sám sobě přání ke dni otců, když je svuj vlastní táta
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 30 prosinec 2018 - 18:27
Z nás tří jeden chystá keše na zítra a my zbylí se přejídáme! :-)
Kolega vytáhl poznámky za několik let, takže máme i stage multin, které jsou dnes ztracené. Má můj obdiv, proti mým různým cárům papíru neskutečně systematicky a krasopisně vedené.
Ovšem hláška dne zní: Kdybysme se někdo ztratili, sejdeme se na náměstí! :-) Přemýšlím, jestli je možné se v Klenčí ztratit.
PS: Zatím jsme pili jen nealko.
Publikováno 30 prosinec 2018 - 22:52
Přípravy? Zítra uložíme děti a jediná změna proti normálnímu večeru bude, že se v noci budu modlit, aby je o půlnoci nic neprobudilo :-).
No, možná se vyjdu podívat na střechu, jestli vyletí pár petard...
Publikováno 30 prosinec 2018 - 23:25
Jak u vás probíhají geo přípravy na Silvestra?
Publikováno 30 prosinec 2018 - 23:34
Tak se mi dnes podarilo splasit kone, ach jo .
Klidne si hledam v takove dire, samozrejmne nic nenachazim a mezitim prijizdi mlada dama na koni. A jak jsem zaujaty hledanim, tak mne ani nenapadne, ze se tu nekdo muze, dnes v tom mrholivem pocasi, vyskytnout. A tak jsem se, nic netuse, vztycil a jen jsem videl vzpinajiciho kone . Nastesti to mlada dama zvladla. No ten kun si asi musel myslet ze jde po nem medved kdyz z te diry vylezlo neco 120kg tezkeho, zeleneho, zarostleho (uz jsem asi mesic neholil) a jeste s cervenou cepici na hlave.
Vim, ze jsem nenapadny, pokud se nepohnu. Jednou okolo mne prosel houbar, kdyz jsem ukladal cache do parezu a malem mne slapl na ruku. Kdyz jsem se pote vztycil (cache uz byla bezpecne zamaskovana), tak malem dostal infarkt. A ja si myslem, ze mne vidí, jen se mnou nechce mluvit.
Dnes jsem si to zas overil na kacerech, asi pul minuty hledali asi 5m ode mne, aniz by mne videli a terpve kdyz jsem promluvil, tak mne zaregistrovali, ach jo.
Ach jo, co mam udelat, aby mne lide obcas videli? Ja si myslel, ze pri mych rozmerech jsem neprehlednutelny .
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 30 prosinec 2018 - 23:58
Šolime, hlásím se do učení v nenápadnosti.Jsem zhruba poloviční, ale tvá kouzla neumím! Kdykoliv si myslím, ze jsem nenápadná, ozve se zákeřné " A co v tady?" a mám po fialkách. :-(
Publikováno 31 prosinec 2018 - 0:01
Ten je pěknej! Jakej má nick? ;-)
PS: Už je Silvestr, k tomu vtípky patří, jsem v podstatě neškodná, jen si tak bloumám s GPS. :'(
Publikováno 31 prosinec 2018 - 0:26
Ten je pěknej! Jakej má nick? ;-)
PS: Už je Silvestr, k tomu vtípky patří, jsem v podstatě neškodná, jen si tak bloumám s GPS. :'(
Jesi se nemejlim tak mu řikaj "Kobra"
Publikováno 31 prosinec 2018 - 7:06
Tak se mi dnes podarilo splasit kone, ach jo .
Ach jo, co mam udelat, aby mne lide obcas videli? Ja si myslel, ze pri mych rozmerech jsem neprehlednutelny .
No já jsem se tě taky docela lek když jsi u těch hub na pařezu vylez z lesa. Jo a po dlouhém hledání jsme si museli u Bludného kořene zavolat přítele na telefonu, asi stejně jako tebe a ostatní nás to navigoval na opačnou stranu cesty.
P.S. Ale potěšilo mě když jsem cestou viděl, že nemám jen já z osobáku náklaďák
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 31 prosinec 2018 - 7:09
Publikováno 31 prosinec 2018 - 8:29
Tak historka s koněm je dost dobrá , ještěže jezdkyně byla zdatná a nemusel jsi ji sbírat a honit koně po polích .
Jinak chystačka nic moc, jsem v práci
Publikováno 09 leden 2019 - 9:33
Moc pěkná statistika roku 2018 na gc.com:
https://www.geocachi.../?newsletter=PM
Zajímavosti:
23 872 kačerů založilo svou první kešku,
86,9% kešek bylo aspoň 1x odloveno
742 kačerů keškuje od roku 2000
GC13Y2Y- má nejvíce favo bodů
43 042 eventů (4 628 logů má nejnavštěvovanější event)
Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 15 leden 2019 - 11:02
Publikováno 09 leden 2019 - 10:57
V naší krajině docela divné, že víc jak 13% keší nebylo za poslední rok vůbec odloveno.
Zajímalo by mne, kolik je takto neodlovených v ČR. 1-2% :-).
Publikováno 09 leden 2019 - 12:05
V naší krajině docela divné, že víc jak 13% keší nebylo za poslední rok vůbec odloveno.
Zajímalo by mne, kolik je takto neodlovených v ČR. 1-2% :-).
Rok bez nalezu je k dnesnimu dni v CR 411 kesi z 59283, tedy 0.69%
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů