Od odlovu první kešky mi letos uplyne devět let, avšak pokud bych měl počítat skutečně aktivní roky, uplyne mi letos "jen" sedmý rok. Nicméně, ani mě to běhání po krabičkách zatím nepřestalo bavit. Uvidím, jestli letos pohřbím už třetí koťátko, anebo ještě ne (a nebudu ten honibod )
Mimochodem, asi před týdnem jsem oprášil pět let starou myšlenku na založení jedné keše. Jen pořád nevím, zdali udělat tradičku, multinku, mysterku, letterbox nebo wigo. Do letterboxu se mi moc nechce, ale nějaké triviální wigo, aby ta keš byla trochu ozvláštněna i ikonkou, se mi celkem zamlouvá. Hmm, jak nad tím teď přemýšlím, i když budu mít rozhodnutý typ keše, zbude mi ještě fůra práce. Zkusit obejít domorodce v dané lokalitě, zdali nemají nějaké info či historické fotky, vyrobit skrýš, dokopat se ji umístit...a k tomu budu potřebovat najít holinky...jejej, to se mi to najednou nakupilo! Inu, tak ani letos, po pěti letech, se ona zamýšlená keš možná nestane realitou.
Mimochodem, zvědavko, kdyby ses nudila, můžeš mi přečíst listing mé dnes publikované keše. Sice jsem jej četl asi šestkrát, ale před chvílí jsem si v něm našel překlep, kterého jsem si předtím nevšiml, takže ani, teď už sedminásobná, kontrola možná neodhalila vše.