Ru, vítej do klubu! Právě jsem ti vyrušila červený palec od A12. :-)
Že by konečně nová letní láska? ;-)
Jo, čekala jsem to. Díky. :-))
Publikováno 28 červenec 2019 - 8:20
Ru, vítej do klubu! Právě jsem ti vyrušila červený palec od A12. :-)
Že by konečně nová letní láska? ;-)
Jo, čekala jsem to. Díky. :-))
Publikováno 28 červenec 2019 - 10:24
Tipoval bych, že se potkali na nudapláži a Zvědavka Ádvanáctkovi řekla, že ho má malého...
... ale kompenzuje to výdrží.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 28 červenec 2019 - 10:29
Jinak příští sobotu pořádáme s kolegou na hlavní pískovně event,
Zvědavko, ty pískovny vám závidím. My máme velké jezero v zatopeném povrchovém dole Milada u Chabařovic (u Ústí n. L.) a tam navezli na pláže kamínky velikosti 1-3 cm. Opticky to sice vypadá jak na Makarské riviéře, ale ty kamínky strašně tlačí a kdo není zvyklý chodit bos, tak se bez botek do vody téměř neobejde.
Ale má to i své výhody: Nabídnout ruku dámě lezoucí z vody po čtyřech může být vítaná příležitost k navázání kontaktu. I téma bezrizikového rozhovoru se přímo nabízí... (Jen předtím nenápadně udělejte několik předklonů. Vaše plotýnky by nemusely takovou zátěž vydržet. Jo, a zatáhněte břicho! Jednak to líp vypadá, jednak si zpevníte svaly kolem páteře)
Na Barboře (u Oldřichova) je písek, ale zato tam bývá narváno.
Publikováno 28 červenec 2019 - 15:55
Jen aby! ;-)... ale kompenzuje to výdrží.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 28 červenec 2019 - 15:56
Publikováno 28 červenec 2019 - 16:02
Jen aby! ;-)
No, hodně mladí kluci většinou moc nevydrží, to je kolikrát rychlejší než vzdech...
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 28 červenec 2019 - 16:04
Publikováno 28 červenec 2019 - 16:35
Publikováno 28 červenec 2019 - 16:57
Už jsem pátrala mezi známými, proč mají dneska kluci tak podivné nápady a dozvěděla se pár vysvětlení.
Publikováno 28 červenec 2019 - 17:32
To nesmíš lovit v řadách patnáctiletých. :-D
Nelovím v žádných řadách a hospodský a přírybniční zájemce o sex a společné koupání bez plavek (tak jo, tak já to teda přiznám, že já na nudu jo) ve věku mých synů odmetám bez nároku na cokoli, ale pro sebe si nárokuju mít vzpomínky na zkušenosti (než přijde alzheimer a senilní demence). :-)
Herdek, zatím přišla teda bouřka a zalila sousedce prádlo a mně kuchyň, páč jsem zapomněla otevřený okno...
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 28 červenec 2019 - 17:41
Publikováno 28 červenec 2019 - 17:40
Hlavní důvod je, že mladé holky neumí vařit. :-)
Hlavní důvod je, že mladí se dneska nechtěj s ničím moc namáhat. Kluci s balením holek a případným trvalým vztahem a holky otravováním se s nemajetnejma troubelama, natož ještě s rizikem nějakých trvalých vztahů.
Ale poslední dobou mi přijde, že ti kluci by o vážný až trvalý vztahy včetně zakládání nějaké rodiny stáli snad i častějc než ty holky. Aspoň ti moji jo. Ale ti taky spadají do kategorie nemajetných troubelů, holt. (Po mamince.) (Akorát mamince to na rozdíl od nich nevadí, ehm...)
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 28 červenec 2019 - 17:44
Publikováno 28 červenec 2019 - 18:38
Klidně investuji veškeré úsilí, všechnu kreativitu i všechen svůj volný čas - a myslím, že to takhle nemám sám -, když uvidím alespoň nějakou malou šanci na úspěšné dosažení nějakého cíle. Stejně tak si myslím, že je i velké množství těch, kteří by riziko trvalého vztahu uvítali.
P.S. Vaření je výhoda vždy, ne že ne. (Nicméně, rozhodně jsem od nikoho z okolí neslyšel tuhle podmínku jako zásadní, spíše naopak, je to bonus.)
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 28 červenec 2019 - 19:58
Publikováno 28 červenec 2019 - 20:08
Klidně investuji veškeré úsilí, všechnu kreativitu i všechen svůj volný čas - a myslím, že to takhle nemám sám -, když uvidím alespoň nějakou malou šanci na úspěšné dosažení nějakého cíle. Stejně tak si myslím, že je i velké množství těch, kteří by riziko trvalého vztahu uvítali.
P.S. Vaření je výhoda vždy, ne že ne. (Nicméně, rozhodně jsem od nikoho z okolí neslyšel tuhle podmínku jako zásadní, spíše naopak, je to bonus.)
Viď, že jo? Se hlásím, že to mám podobně. Ale já jsem marnej, mám ve škole ve třídě 80 holek (na 4 kluky včetně mě, přičemž dva již partnerku/a mají) a je mi to stejně houby platný. Blbý je i to, že se (de facto) téměř žádné vrstevnice (nemyslím izohypsy) nenacházejí v kačerské komunitě - vrstevníků přitom znám celkem dost. A Zvědavka promine, o archiválie jevím zájem jen v GC.
Už jsem pátrala mezi známými, proč mají dneska kluci tak podivné nápady a dozvěděla se pár vysvětlení.
Cožeco, jaké nápady...? Já mám jistě samý skvělý
Publikováno 28 červenec 2019 - 20:49
P.S. Vaření je výhoda vždy, ne že ne.
To každopádně, taky bych se nezlobil, kdybych to uměl. ;-)
Známému se ale povedl nejspíš unikátní kousek - celý život to dokázal utajit před svoji manželkou. Nebo taky někoho takového znáte?
Publikováno 28 červenec 2019 - 21:04
Kluci, krásný. Všechno. :-)
To, co jsem napsala, bylo na podkladě informací jiných kluků (nejen z rodiny), tak je možný, že lokálně (nejen rodinně) jsou množiny zkreslené. :-)
Rozhodně bych všem přála, aby se správně a včas potkali...
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 28 červenec 2019 - 21:04
Publikováno 28 červenec 2019 - 21:49
Teprve před chvilkou jsem přijela a jsem utahaná, takže snad jen ty hlavní:A povíš nám je?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 28 červenec 2019 - 21:53
Publikováno 28 červenec 2019 - 22:01
To každopádně, taky bych se nezlobil, kdybych to uměl. ;-)
Známému se ale povedl nejspíš unikátní kousek - celý život to dokázal utajit před svoji manželkou. Nebo taky někoho takového znáte?
Publikováno 28 červenec 2019 - 22:02
Prvních pět bodů dtto. Až mi občas přijde že to mladí kluci od sebe opisujou, aby se jim ty starý baby na ten sex líp lovily.
Poslední dva body mi zatím žádný mladší muž nezmínil.
Možná nenápadné info, že to elegantní oblíkání zas tak moc ani ve svých letech nezvládám a že radost z toho, že po odchodu synků z domu už nemusím vařit klasickou českou kuchyni, bych mohla aspoň občas nesobecky oželet? :-)
Publikováno 28 červenec 2019 - 22:11
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 28 červenec 2019 - 22:12
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů