Už jsem tam měl i něco dražšího (než ty klíčky, ne to auto)... Je ale pravda, že ta keška tedy nebyla ještě publikovaná :-).
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 23 září 2019 - 13:09
Publikováno 23 září 2019 - 13:02
Už jsem tam měl i něco dražšího (než ty klíčky, ne to auto)... Je ale pravda, že ta keška tedy nebyla ještě publikovaná :-).
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 23 září 2019 - 13:09
Publikováno 23 září 2019 - 15:36
Tak to byly klice od bytuUž jsem tam měl i něco dražšího (než ty klíčky, ne to auto)... Je ale pravda, že ta keška tedy nebyla ještě publikovaná :-).
Publikováno 23 září 2019 - 16:37
Publikováno 23 září 2019 - 17:12
Publikováno 23 září 2019 - 17:30
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 23 září 2019 - 17:35
Publikováno 23 září 2019 - 17:47
Tak to byly klice od bytu
Publikováno 23 září 2019 - 17:56
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 23 září 2019 - 18:04
Publikováno 23 září 2019 - 19:44
Nejhorší je, že se na svůj věk necítím
Proč nejhorší? To je naopak úžasné, ne?
Publikováno 23 září 2019 - 21:01
Možná je dobře být mezi lidmi různého věku -jeden z bonusů gc.
I jiných koníčků, nejsem schopná si vybavit, jestli jsem se po skončení školní docházky vůbec kdy životě pohybovala mezi lidmi stejného věku.
Nicméně další komentář vzdávám, tak jako ve vedlejším vlákně kalubrovi, páč dneska mě napadají samý morbidní odpovědi, věkově hodný buď tak sedmnáctiletýho intoštýnejdžra zrovna sjíždějícího Havrana, a nebo anglického lorda těsně před smrtí. Bych si tu pokazila reputaci. :-)
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 23 září 2019 - 21:02
Publikováno 23 září 2019 - 22:29
......líbil se mi poměr užitné vlastnosti/cena, Redmi 7,baterie 4000, RAM 3GB, 32GB vnitřní paměť, rozšíření do 256.
Trošku jsi mě nalomila, přijde mi, že mi v mobilu začíná odcházet baterie, už nevydrží tolik co dřív a parametry za ty peníze vypadají opravdu schopně, tak možná místo baterie vyměním celý telefon. Počkám, co budeš říkat za měsíc .
Publikováno 24 září 2019 - 6:54
I jiných koníčků, nejsem schopná si vybavit, jestli jsem se po skončení školní docházky vůbec kdy životě pohybovala mezi lidmi stejného věku.
Nicméně další komentář vzdávám, tak jako ve vedlejším vlákně kalubrovi, páč dneska mě napadají samý morbidní odpovědi, věkově hodný buď tak sedmnáctiletýho intoštýnejdžra zrovna sjíždějícího Havrana, a nebo anglického lorda těsně před smrtí. Bych si tu pokazila reputaci. :-)
Ha... jednoho takového/takovou 17 mám zrovna doma , nesjíždí teda zrovna Havrana, ale Villona a Baudelaira... ale zase si rozšiřuju obzory, že je Zdechlina vlastně milostná poezie jsem opravdu nevěděla.
Publikováno 24 září 2019 - 6:56
Celodenní kešování si s mobilem nedokážu představit, to by moje baterka nedala (dost fotím), takže na plánované výlety Garmin a neplánované mobil (já měla tedy při pořizování jako hlavní a skoro jediná podmínka, aby dělal hezké fotky.
Publikováno 24 září 2019 - 7:20
Ha... jednoho takového/takovou 17 mám zrovna doma , nesjíždí teda zrovna Havrana, ale Villona a Baudelaira... ale zase si rozšiřuju obzory, že je Zdechlina vlastně milostná poezie jsem opravdu nevěděla.
Je! To si náhodou pamatuju ze školy, kde jsem už tehdy tvrdě zastávala pozice neintošství (na humanitním gymplu, ehm...)
Celodenní kešování si s mobilem nedokážu představit, to by moje baterka nedala (dost fotím), takže na plánované výlety Garmin a neplánované mobil (já měla tedy při pořizování jako hlavní a skoro jediná podmínka, aby dělal hezké fotky.
Co já budu dělat, až mi odejde můj Xiaomi Redmi 4x z doprodeje za 3.300... Jeden den chození/cykloježdění po keších s téměř nepřetržitou navigací po naplánované cestě a s občasným připojením se na net vůbec neřeším. Ze začátku jsem s sebou pořád tahala power banku, ale použila jsem ji jen asi dvakrát, když jsem si zapomněla dát přes noc mobil nabít.
Ten Asus se mi papírově líbí asi víc než nový typy Xiaomi, protože má oproti Xiaomi ono NFC.
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 24 září 2019 - 7:33
Publikováno 24 září 2019 - 8:27
Jestli dnes není intoš skoro každý, kdo čte
Jinak, zcela materiálně vřele doporučuju vyzkoušet https://www.brydova....inske-rohlicky/
(z menší dávky se zakysanou smetanou, víc náplně, roztírám před rolováním po celé ploše, doporučuju nechat vychladnout a trochu propojit chutě s cukrem, ale ne vždy se zadaří
Publikováno 24 září 2019 - 9:48
Je! To si náhodou pamatuju ze školy, kde jsem už tehdy tvrdě zastávala pozice neintošství (na humanitním gymplu, ehm...)
Co já budu dělat, až mi odejde můj Xiaomi Redmi 4x z doprodeje za 3.300... Jeden den chození/cykloježdění po keších s téměř nepřetržitou navigací po naplánované cestě a s občasným připojením se na net vůbec neřeším. Ze začátku jsem s sebou pořád tahala power banku, ale použila jsem ji jen asi dvakrát, když jsem si zapomněla dát přes noc mobil nabít.
Ten Asus se mi papírově líbí asi víc než nový typy Xiaomi, protože má oproti Xiaomi ono NFC.
Taky mám to samé. Ale po nějakých 10 hodinách navigace v autě už to nedává (ani po 100% nabití a 2 rocích provozu). A hlavně zkusil jsem 2 tvrzená skla, jedno se samo slouplo po asi 2 měsících a nešlo už dát, druhé se mi rozbilo po asi dvou měsících a s ním i displej. Po roce se mi na něm udělala první pavučina a teď už je s pavučinama skoro celý... :-( Jenže se mi zase nechce vyhazovat peníze za nějaký další mobil, tak zatím ještě mám tenhle...
Přesnost celkem ucházející, v normálním provozu vydrží tak den a půl (pokud ho moc nepoužívám.
Jinak ohledně keškování, nedám dopustit na starou dobrou GPSku. Nedokážu si představit, kde jinde bych si mohl značit body, kde jinde by se mi zaznamenávala trasa jako v GPSce celý den, aniž bych měl baterku na hadry. Krom toho v mobilu se většinou trasa někde přeruší atp. A já ji potřebuji třeba už jen k párování a popisu fotek :-). I když ta GPSka je pak trochu dražší špás. Jen mě teď zrovna trápí, že ta moje poslední už po nějakých 5-ti letech asi dosluhuje, když občas vypadává signál (prostě třeba půl hodiny nebo půl dne, zatím se to za poslední půl rok stalo asi 4x) ho nemůže najít, nebo se sekne a pak zase najednou běží jako by se nic nestalo a signál je naprosto přesný).
Publikováno 24 září 2019 - 11:41
Publikováno 24 září 2019 - 13:30
Ten ASUS Pro M1 sice sam nepouzivam, nicmene jich spravuju asi tricet ve firme. Uzivatele si stezuji na:
Publikováno 24 září 2019 - 15:21
Publikováno 24 září 2019 - 16:37
Já mám taky už několik let starý Xiaomi Redmi Note 4, 64 GB. Loví se mi s ním dobře, výdrž baterie tedy bývala lepší, teď po letech už nevydrží tolik, co dříve, takže nosím power banku s sebou.
Ale jinak si myslím, že pokud člověk nepotřebuje na telefonu nějaké opravdu speciální programy, je Xiaomi v poměru cena-výkon na špičce.
Publikováno 24 září 2019 - 17:07
Trošku jsi mě nalomila, přijde mi, že mi v mobilu začíná odcházet baterie, už nevydrží tolik co dřív a parametry za ty peníze vypadají opravdu schopně, tak možná místo baterie vyměním celý telefon. Počkám, co budeš říkat za měsíc .
Až se potkáme, klidně si ho můžeš vyzkoušet v terénu. Zatím mě štve, že mi vnucuje svůj prohlížeč - třeba když se dívám na keš. Nabídne sice i stažení do Locusu, jenže pokud se chci prokliknout na web gc.com, nedovedu zatím přes mnou vybraný prohlížeč. Jo a ještě při prohlížení oseká logbook na pět logů, což by také nemusel - zkouším na wifině, chtěla bych se podívat, kdo všechno už logoval a jaké k eventu přidal fotky, jenže ....to nedělá ani levný tablet Lenovo s Androidem 5. Tohle je 9, jenže má nadstavbu Miui 10 a tu bych asi nejradši poslala....no třeba k čertu.
PS: opravuji, teď mě u jiného eventu na logy normálně pustil, tak netuším, proč minule ne.
Baterie zatím mile překvapuje, uvidím třeba za rok používání. Dneska už fakt není problém mít sebou pwb, obvykle jich mám i víc než jednu - jak se objevovaly, koupila jsem s různou kapacitou a osobně mi to vyhovuje víc než jedna velká, protože dobíjím 2-3 zařízení.....a když jsem třeba dva dny mimo domov, hodí se.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů