Batoh nenosíš?
Promiň, připomněl jsi mi, že mne fascinuje, jak někteří chlapi rvou všechno do kapes, klíče, peníze, mobil, cigarety, zapalovač a kdoví co ještě
Batoh nosím, ale ne vždy. Přiznám se však bez mučení, že jsem si celkem zvykl na tašku přes rameno., v níž nosívám od jara do podzimu peněženku, powerbanku, klíče, papírové kapesníky a pak pár drobností. Jedná se pro mne o takovou náhradu batohu, když jdu někam na půl dne na keše či tak podobně. S přehledem se mi tam vejde lahev s vodou, svačina nebo i foťák (zrcadlovka). Nicméně, telefon nosívám zásadně v pravé kapse u kalhot/kraťasů. A když na to přijde, vyrazím ven klidně jen s telefonem a klíči (můj hlavní svazek čítá pouze tři klíče). Peněženku nepotřebuji, stačí si vytáhnout kartu.
Mimochodem, cigarety a zapalovač vážně neřeším. V kouření nevidím žádný smysl a je to navíc jen prachsprosté vyhazování peněz za něco hnusného.
Tlacitkove telefony se daji porad normalne sehnat a pouzivat. Zatimco rozumny maly smartphone se sehnat neda, protoze ho nikdo nevyrabi.
Souhlasím, rozumné malé smartphony prostě neexistují.