Vypusť kávu a uděláš pro své zdraví stejně, jako kdybys každý den sportovala
Proc?
Publikováno 17 říjen 2019 - 11:00
Vypusť kávu a uděláš pro své zdraví stejně, jako kdybys každý den sportovala
Publikováno 05 listopad 2019 - 17:50
Hm, blíží se vánoce a dárkové období. Obvykle mívám po ruce pár drobnějších univerzálních dárků pro ty, co mě nečekaně překvapí. Pro dámy není problém vymyslet, ale pro pány docela fuška, pokud má drobnost udělat radost. Takže se ptám, co připravujete vy nebo co by vás potěšilo - ať mám inspiraci.
PS: Doufám, že Modrák letos nezapomene.
Publikováno 05 listopad 2019 - 18:48
Jé, někde jsme to rozebírali - aha, už vím, s dětma ohledně dárečků pro spolužáky... Oni totiž si mezi sebou dárečky dávají vesměs holčičky, ale kluci ne. No a pak jsou a) bezradní, když mají něco dát holce, tak neví co a za bé) my jsme bezradné, když máme koupit něco klukovi.
Takže, nevím ... nejradši něco malého jedlého, pokud to není asketa. Ehm, něco malého jedlého potěší i mne , nejsem asketa...
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 05 listopad 2019 - 18:49
Publikováno 05 listopad 2019 - 19:18
Dárky, dárky, dárky,... Během let jsem došel k tomu, že až na pár výjimek žádné nedávám. V drtivé většině případů si věci, které potřebuji, koupím sám v průběhu roku, když je potřebuji a též i platí, že si je chci vybrat sám. Vymýšlet komu a co mě nebaví. Na druhou stranu zase já neočekávám, že mi někdo něco bude dávat. Ke štěstí mi stačí, pokud si na mne dotyční vzpomenou a popřejeme si hezké svátky.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 05 listopad 2019 - 19:19
Publikováno 05 listopad 2019 - 21:34
Publikováno 05 listopad 2019 - 22:07
Publikováno 05 listopad 2019 - 22:12
Publikováno 05 listopad 2019 - 23:48
Jako obvykle, budu se snažit zase zveřejnit nějakou keš, aby měli kačeři mezi svátky co dělat. Jestli se to povede i letos, těžko říct, ale něco rozpracováno by bylo .
Publikováno 06 listopad 2019 - 7:41
Jako obvykle, budu se snažit zase zveřejnit nějakou keš, aby měli kačeři mezi svátky co dělat. Jestli se to povede i letos, těžko říct, ale něco rozpracováno by bylo .
Publikováno 06 listopad 2019 - 8:03
Koukni, kde jsou moje ostatní keše, někde v tom prostoru to bude .
Publikováno 06 listopad 2019 - 8:08
Mě osobně jako dárek potěší snad jen knížka - k tomu mám na databázi knih seznam, který jsem rozeslal mezi své nejbližší. Jakýkoliv jiný pokus o dárek většinou moc radosti neudělá. To, co potřebuji, si koupím sám a ostatní se mi stejnak jen někde válí do chvíle, než to vyhodím
Co se týče překvapení, tak většinou není o co stát. Na překvapující osobě vidíš to očekávání radosti, vnitřně žádná radost není a tak z toho vznikne takový podivný škleb, aby se neřeklo
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 06 listopad 2019 - 9:27
Osobne jsem si napsal ježíškovi o vzduchovku vz.47 či znehodnocenou pušku vz.24. Ale počítám, že na to jsem moc zlobil.
Publikováno 06 listopad 2019 - 10:23
Koukni, kde jsou moje ostatní keše, někde v tom prostoru to bude .
Publikováno 06 listopad 2019 - 10:30
Na to je ještě spousta času, ale jestli pojedeš ještě před vánoci do našich krajů, zkus se ozvat.
Publikováno 06 listopad 2019 - 10:34
Publikováno 06 listopad 2019 - 13:17
Dárky, dárky, dárky,... Během let jsem došel k tomu, že až na pár výjimek žádné nedávám. V drtivé většině případů si věci, které potřebuji, koupím sám v průběhu roku, když je potřebuji a též i platí, že si je chci vybrat sám. Vymýšlet komu a co mě nebaví. Na druhou stranu zase já neočekávám, že mi někdo něco bude dávat. Ke štěstí mi stačí, pokud si na mne dotyční vzpomenou a popřejeme si hezké svátky.
Jak pravil Sheldon: "Podstata zvyku je, že já teď musím jít a koupit ti dárek odpovídající hodnoty a představující stejnou míru přátelství jako představuje dárek, který jsi mi dala ty"
Publikováno 06 listopad 2019 - 19:01
Jsem si zřejmě ráno z mobilu smazala svoje dva ranní příspěvky, takže stručně znovu.
Taky si ráda vyberu většinu věcí sama, protože mám vcelku ostrou a nepopsatelnou hranici líbí/nelíbí (třeba bych chtěla termohrnek Contigo, jeden model a žádný jiný ), ale občas se zadaří, moc mne např. potěšil stříbrný pidipřívěsek ve tvaru koloběžky od kamarádky, to bylo moc hezké překvapení. Z vymýšlení jsem taky občas docela nešťastná. Vážně zvažuju, že nejstarší letos už dostane obálku a koupí si, co se jí samotné bude líbit.
Publikováno 07 listopad 2019 - 9:26
Koukám, že jižní/západní Čechy mají předčasné vánoce, vyšlo tam snad 40 nových keší. Teď ještě kdyby se dočkali severočeši... ti už čtrnáct dní neviděli novou keš.
Publikováno 07 listopad 2019 - 10:01
Publikováno 07 listopad 2019 - 10:10
Menší spoiler - něco pípne v Žatci.
Nejde o to, že owneři nedělají kešky... spíš DarkLord nějak nepublikuje.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů