50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 07 November 2019 - 11:01
Osobně s tím nemám problém, mé eventy byly snad s jednou výjimkou venku velice rychle, takže jsem naopak děkovala za publikaci někdy i kratší než 24 hodin, ale bylo období, kdy někteří owneři čekali na publikace dost dlouho i přes včasné odeslání listingů. U eventů je dost průšvih, když se pustí až pár dní před, lidí už mají jiný program.
No, jsem zvědavá, Alex a Sopdet mají být brzo v Táboře na "grilování". Zvala jsem loni při eventu v Plzni Sopdeta k nám, ale chápu, že po aférce se Lhotami jede do Tábora - my jsme celkem pohodový okres, ne tak akční jako sousedi. Sama patřím tak trochu do obou okresů, na revírníky se dojedu mrknout. A docela uvažuji o pokračování do Rudolce, vidět taškařici kolem předávání Oskara určitě bude stát za to. Jako džin byl Alex kouzelný, film pro GIFF měl nápad, líbil se mi. Neznám všechny naše revírníky, ale tahle role Alexovi sedla, pobavil. :-)
Publikováno 07 November 2019 - 11:27
Nejde o to, že owneři nedělají kešky... spíš DarkLord nějak nepublikuje.
Já tě pochopil. Beru to tak, že DLR má zřejmě dost starostí mimo GC (nebo je na dovolené?), takže klidně ať chvíli nic nevychází, mně to nevadí.
Publikováno 07 November 2019 - 11:34
Jasně, že dneska si člověk průběžně sám vybere, co potřebuje ( také to tak doma děláme, dřív jsme podle dcery věku vybíraly spolu při výletech ), ale jde o nějakou drobnost právě pro ono překvapení. To mám prostě spolu s pohádkami dodnes na svátcích nejradši. A vánoce bez knížek jsem si dřív nedovedla představit - druhý den si ráno přispat, vzít knížku a cukroví do postele......jo, je to zvěrstvo, ale jako dítě jsem to milovala a dopřála si to občas i jako dospělá.
No, tak se Zvěřincem budu mít problém, chtěla jsem připravit na její předvánoční event nějakou kulišárnu.
Jinak v gc mi šlo spíš o univerzálnější dárky, pro "neznámého kačera". Ve svém bližším okruhu vím, co komu udělá radost.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 07 November 2019 - 11:38
Publikováno 07 November 2019 - 11:53
On se určitě žádný kačer neurazí, když mu zaplatíš PM na příští rok .
Publikováno 07 November 2019 - 12:21
máš pravdu. Jen mu nezůstane viditelná památka na tebe. To als vůbec nevadí.Například když uloví FTF, tak si vzpomene: to kvůli tomu že mi xy kačer koupil PM xdOn se určitě žádný kačer neurazí, když mu zaplatíš PM na příští rok .
Publikováno 07 November 2019 - 13:19
Ale je pravda, že jsem první PM kdysi dostala jako naprosto nečekaný dárek po registraci uprostřed léta a měla problém, jak to srovnat. Vyřešila jsem to razítkem a CWG, to tehdy dárce ještě neměl.
Myslela jsem si tehdy, že se GS spletl, když mám být BM a naskočilo mi PM, ještě že se přiznal.
Publikováno 07 November 2019 - 14:53
Publikováno 07 November 2019 - 15:58
Jen jsem ti tam chtěla poslat nějakou drobnost - přes jednu ze společných známých, která by ti předala jako od tajného ctitele.
Ale asi bych se s výběrem dárku netrefila, takže bude lepší k poločasu popřát jinak.
Publikováno 08 November 2019 - 7:26
Jen jsem ti tam chtěla poslat nějakou drobnost - přes jednu ze společných známých, která by ti předala jako od tajného ctitele.
Ale asi bych se s výběrem dárku netrefila, takže bude lepší k poločasu popřát jinak.
uáaaa
Publikováno 09 November 2019 - 18:01
A když jsem si představila chudáka mudlu z trojky, že by narazil u kešky na mě....no, několikahodinová osvěta s registrací by ho neminula! ☺ Žádné seznamování, hezky bych ho vyhnala do terénu na keše, ona by ho depka přeśla. Asi bych ho dorazila hláškou, že je mu přes třicet a je na mě moc starý.
Publikováno 09 November 2019 - 18:40
PS: Nejsem divná, kdyż místo pěkných kačerů obdivuji stromy?
Publikováno 09 November 2019 - 22:49
Nejsem divná, kdyż místo pěkných kačerů obdivuji stromy?
A v duchu: „to by bylo ale CWG, ach!“
Publikováno 09 November 2019 - 23:03
Tahle myšlenka mě u stromů fakt nenapadá, spíš jim obdivné závidím dlouhý život, přemýšlím, co všechno zažily, kolik událostí a lidských generací a přesto jsou tu dál, na jaře znovu omládlé..... Mám ráda listnáče právě i na podzim bez listí, některé jsou opravdu úžasné. K některým se vracím v různém ročním období - bez Lešek bych se o nich tolik nedozvěděla a některé minula. Série památné stromy byla skvělá, ale už asi nepokračuje?
Publikováno 10 November 2019 - 22:54
Publikováno 10 November 2019 - 23:20
Publikováno 11 November 2019 - 7:56
Pokusil jsem se nad mlhu dostat, ale kopce nad Litoměřicemi byly příliš nízké. Musel bych tak o 150 výškových metrů výš. Ale ty staré pokroucené stromy na Plešivci měly v té mlze zvláštní atmosféru.
Publikováno 11 November 2019 - 8:14
Jo, u nás je hnusně celý den. Včera sice pršelo, ale dnešek mi přijde horší - ani jsem nevystrčila nos, léčila jsem si jednu "mužskou smrtelnou nemoc". Jj, rýmićku.
Tady na Klatovsku se včera odpoledne vyjasnilo, ale hned po západu mlha zase spadla a teď ráno je jako mlíko. A rýmu mám celý život pořád, kdybych jí měl léčit, tak nevylezu z baráku...
Publikováno 11 November 2019 - 12:45
V neděli bylo na hřebenu Krušných hor sluníčko a modrá obloha.
Ale něco jsem našel: solární sušičku prádla, která funguje, i když je slunce za mraky. Za pouhých 800 Kč, no nekupte to za tu cenu...
"Nabízím k prodeji solární sušičku prádla. Sušička funguje na podobném principu jako solární panely. Podle slunečního svitu lze nastavit rychlost sušení, funguje ovšem i zcela bez slunce, jen o něco pomaleji. Ideální na chalupu nebo na zahradu, v podstatě stačí k uvedení do chodu mít k dispozici 2 stromy...cena pevná!"
Nelžu, je to inzerát na Bazoši.
Hádejte, jaký je princip této sušičky???
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 11 November 2019 - 12:46
Publikováno 11 November 2019 - 12:51
Ale něco jsem našel: solární sušičku prádla, která funguje, i když je slunce za mraky. Za pouhých 800 Kč, no nekupte to za tu cenu...
"Nabízím k prodeji solární sušičku prádla. Sušička funguje na podobném principu jako solární panely. Podle slunečního svitu lze nastavit rychlost sušení, funguje ovšem i zcela bez slunce, jen o něco pomaleji. Ideální na chalupu nebo na zahradu, v podstatě stačí k uvedení do chodu mít k dispozici 2 stromy...cena pevná!"
Šnůra na prádlo se setem x kolíčků?
Publikováno 11 November 2019 - 13:11
škoda, že tam není fotka
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů