50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 07 červenec 2023 - 20:23
Ty v..e!
Dr.Vota odlovil mojí kešku! Jsem poctěn.
To je teda zajímavý, že ze mě jsi takhle nejásal
Publikováno 01 srpen 2023 - 21:47
Je to už pár dní, ale měla jsem event.
V takovou tu dobu, kdy na to maj čas jen ty šílený matky s kočárky. (a ti co pracují blízko).
Přišel chlapík, mluvil anglicky. Tak se ho někdo ptal, odkud je. Tak se zatvářil stylem "hodně složitý" a vypadlo z něj: "Jsem angličan s irským pasem, žiju ve Španělsku a jsem reviewer pro Francii.
Já z toho měla teda málem druhý Vánoce!
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 01 srpen 2023 - 22:38
Nj, říká se tomu globalizace. Koneckonců, když u nás zklamal český i slovenský georevírník. přišel na řadu polský a třeba to bude fungovat...
Publikováno 02 srpen 2023 - 18:56
Je to už pár dní, ale měla jsem event.
V takovou tu dobu, kdy na to maj čas jen ty šílený matky s kočárky. (a ti co pracují blízko).
Přišel chlapík, mluvil anglicky. Tak se ho někdo ptal, odkud je. Tak se zatvářil stylem "hodně složitý" a vypadlo z něj: "Jsem angličan s irským pasem, žiju ve Španělsku a jsem reviewer pro Francii.
To je pěkné
Publikováno 03 srpen 2023 - 16:57
Že nezmiňuješ tu část, jak dostal po hlavě... Aneb perfektní přivítání v Čechách.Je to už pár dní, ale měla jsem event.
Jo a to jsem byl já, kdo se ptal, odkud je.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 03 srpen 2023 - 17:08
Publikováno 06 srpen 2023 - 17:24
Ač nemám TB hotel, přesto se mi v kešce najednou narodilo 9 TB, mezi nimi i MARS ROVER PERSEVERANCE. Ten jsem si na chvíli vzal, ostatní ponechávám pro další lovce
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 06 srpen 2023 - 17:35
Publikováno 06 srpen 2023 - 22:00
Připomnělo mi to jednoho kačera z eventu na Ukrajině, to byl pro změnu Švéd žijící v Austrálii s manželkou z Ukrajiny, s níž se poznal v Karibiku.Je to už pár dní, ale měla jsem event.
Publikováno 05 září 2023 - 13:12
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů