Fotka je moc velka,jak to zmenším?
Jestli chceš zmenšit fotku, tak ji uprav v nějakém editoru. Bo nahraj originál na nějaký server poskytující úložiště obrázků v jakékoliv velikosti - třeba http://imageshack.com
Publikováno 17 únor 2014 - 19:32
Fotka je moc velka,jak to zmenším?
Jestli chceš zmenšit fotku, tak ji uprav v nějakém editoru. Bo nahraj originál na nějaký server poskytující úložiště obrázků v jakékoliv velikosti - třeba http://imageshack.com
Publikováno 17 únor 2014 - 19:36
Publikováno 17 únor 2014 - 19:48
Kulíšku, na Imageshack už musíš mít účet jesi se nemýlím, ale na Imgup.cz ne
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 17 únor 2014 - 20:09
Kulíšku, na Imageshack už musíš mít účet jesi se nemýlím, ale na Imgup.cz ne
Proto říkám třeba. Jelikož na Imageshack účet mám, tak ani nevím, jestli potřeba je nebo není - přijdu, nahraju a odejdu.
Publikováno 17 únor 2014 - 20:32
To červený kolem toho prasete je ta šípková vomáčka? Ale nějak jsem furt nepohopila to s těma příbuznejma - tak snad jestli má ten kňour příbuzný, tak aspoň tý kýty bude pro nás víc, ne?CCI4695:
Mešní víno se v našich krajích zpravidla používá bílý a zas za tolik nestojí, to už bude lepší obyčejnej Portugal.Modrák:
Publikováno 17 únor 2014 - 20:45
Snad je to dobré.
IMG_20140217_195427.jpg
Hodilo by se něco jako poměrové měřítko, vedle toho zvířátka, např. krabička od zápalek.
Publikováno 17 únor 2014 - 21:18
Hodilo by se něco jako poměrové měřítko, vedle toho zvířátka, např. krabička od zápalek.
OK začnu vozit metr a mohl bych ještě přibalit váhu
Publikováno 17 únor 2014 - 21:24
To červený kolem toho prasete je ta šípková vomáčka? Ale nějak jsem furt nepohopila to s těma příbuznejma - tak snad jestli má ten kňour příbuzný, tak aspoň tý kýty bude pro nás víc, ne?
Mešní víno se v našich krajích zpravidla používá bílý a zas za tolik nestojí, to už bude lepší obyčejnej Portugal.
No Jacko,pokud vím tak jsi z vesnice,ne? Měli jste doma čuníka?Určitě,no a když se zabíjelo tak kolik se vás sešlo? Určitě víc než na vybírání brambor.Nejsem z vesnice ale už 30 let na vsi žiju a tahle zkušenost fungovala na 100%. Dneska už nikdo prase nemá,musí se vše koupit,není kde co seknout . Kýty jsou bohužel jen dvě,to by nebylo špatný, prase se čtyřma kýtama Fakt mám věřit tomu,že pan farář pije nějaké patoky,jako třeba Pražský výběr?
Publikováno 17 únor 2014 - 21:29
OK začnu vozit metr a mohl bych ještě přibalit váhu
To máš jistě v oku (říkal známý myslivec, že se střílí jen do určité velikosti - váhy, pak že se to jednak nesmí a druhak nedá jíst :-). )
Publikováno 17 únor 2014 - 22:02
Taky se vám sbíhají sliny? Buňky slinných žláz jsme si náležitě procvičili - nedáme si teď (nebo zítra v práci ) něco pro buňky mozkové?
Pamatujete hru LOGIK? Jestli chcete, tak si můžete zaluštit a zavzpomínat na časy svého mládí...
appl.l.sweb.cz/Brutal/Logik-5b.xls
Heslo je 88. Asi si soubor budete muset napřed někam uložit a pak ho otevřít, aby do něj bylo možné psát.
Je to pro keš GC2YBKM
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 17 únor 2014 - 22:09
Publikováno 17 únor 2014 - 23:31
Aplikaci nelze spustit.Taky se vám sbíhají sliny? Buňky slinných žláz jsme si náležitě procvičili - nedáme si teď (nebo zítra v práci ) něco pro buňky mozkové?
Pamatujete hru LOGIK? Jestli chcete, tak si můžete zaluštit a zavzpomínat na časy svého mládí...
Heslo je 88. Asi si soubor budete muset napřed někam uložit a pak ho otevřít, aby do něj bylo možné psát.
Je to pro keš GC2YBKM
Publikováno 18 únor 2014 - 6:33
Že je to jeden z těch čuníků, které se mi chodí krmit pod keš?
Publikováno 18 únor 2014 - 8:06
Taky se vám sbíhají sliny? Buňky slinných žláz jsme si náležitě procvičili - nedáme si teď (nebo zítra v práci ) něco pro buňky mozkové?
Je to pro keš GC2YBKM
Tak tohle luštění je směšně jednoduché :-)
Najít si, které čísla tam jsou bylo otázkou 2 minut... Kéž by byly všechny mysterky takhle jasné - co se má luštit :-).
Ale přiznám se, tu hru si nepamatuji.
Publikováno 18 únor 2014 - 10:47
Já se k Láďově aplikaci nemůžu dostat, nejde otevřít, ale je to to, co si pamatuju - taková ta deska s barevnejma kolíčkama, jejichž kombinaci bylo třeba uhodnout pomocí hodnocení černejma a bílejma kolíčkama? Tak jestli je to ono, tak to bejvalo přímo kultovní hrou našich středoškolských soustředění .
Publikováno 18 únor 2014 - 11:05
Ale přiznám se, tu hru si nepamatuji.
Jestli je to, co si myslím, ta se to jmenovalo Logik.
Publikováno 18 únor 2014 - 11:44
Tak tohle luštění je směšně jednoduché :-)
Najít si, která čísla tam jsou, bylo otázkou 2 minut... Kéž by byly všechny mysterky takhle jasné - co se má luštit :-).
Jak je ctěná libost!
Tak co takhle ryby GC4MJVQ , jestli se někomu už kančí či vepřové přejedlo .
Jacka: můžeš luštit i Ty, máš soubor ve své schránce. Příště pro Tebe uložím takový soubor pod názvem třeba Ezechiel-12-35.zip, ten snad váš PC-cenzor pustí... .
Prosím, neprozrazujte řešení, ani náznakem . Děkuji.
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 18 únor 2014 - 11:56
Publikováno 18 únor 2014 - 12:29
Ještě ad zmenšování fotek: Mně se osvědčil prográmek jménem JPEG Resizer. Tuze praktický, pokud člověk potřebuje najednou zmenšit plnou složku fotek.
Publikováno 18 únor 2014 - 12:35
Mešní víno se v našich krajích zpravidla používá bílý a zas za tolik nestojí, to už bude lepší obyčejnej Portugal.
My kupujeme každý rok v létě v Brně mešní růžové a to je moc dobré Ale že jsi to ty, tak vyberu manželovi jeho zásoby červeného, které občas dostává a ani jeden z nás to nepije
Ale když nám CCI4695 udělal čáru přes rozpočet, budeme muset vymyslet jinou příležitost...
Publikováno 18 únor 2014 - 12:39
Ještě ad zmenšování fotek: Mně se osvědčil prográmek jménem JPEG Resizer. Tuze praktický, pokud člověk potřebuje najednou zmenšit plnou složku fotek.
Já používám Irfanview, kromě tohohle umí ještě spoustu dalších věcí.
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů