Na druhou stranu se přiznám, že co je to ten pravý tramping vlastně nemám ani ponětí a je mi to celkem líto... I když miluji Ryvoly, starý trampský písničky a i další písničky hlavně z těch 60-tejch a 70-tejch let...
Já si myslím, že není důležité vědět, co je pravý tramping, ten je potřeba prožívat. Definice není určitá. Vždyť za první republiky stačilo vyjet na výlet na Svatojánské proudy a už jsi byl tramp. Každý má tu definici jinou. Podle mě je tramp člověk, který se vrací do přírody jako domů. Má to tam rád, váží si toho prostředí, ctí ho. To jakým způsobem prožívá volný čas v přírodě je jen rozšiřující. Někdo v rámci oddílu skautů nebo roverů, jiný zase toulkami po kopcích, další zvelebuje místo společných setkání osadu nebo osadní chatu nebo v neposlední řadě v dnešní době třeba jede za keškami.
Ryvolovky, to jsou moje krevní skupina. Kvůli nim jsem se kdysi začal učit hrát na kytaru. desku Tunel jménem čas jsem si pouštěl pořád dokolečka. Sakra - musím si jít teď alespoň jednu písničku zahrát.
Tento příspěvek byl upraven od Tha Family: 25 únor 2014 - 9:28