Vyzkoušejte si, jak se slaví jom-kipur. Jarmulky a pravá sádrokartonová synagoga zajištěny."
To by byl zajímavý event, to je totiž spojené s celodenním postem
Publikováno 25 únor 2014 - 12:00
Vyzkoušejte si, jak se slaví jom-kipur. Jarmulky a pravá sádrokartonová synagoga zajištěny."
To by byl zajímavý event, to je totiž spojené s celodenním postem
Publikováno 25 únor 2014 - 12:31
Abys pak v těch hodnotách neměla hokej.
nebo fotbal...
ale vážně jaký sou to teda ty hodnoty. Jestli to není tajný...
Publikováno 25 únor 2014 - 12:46
ale vážně jaký sou to teda ty hodnoty. Jestli to není tajný...
Je to tajný ....
Publikováno 25 únor 2014 - 13:12
Publikováno 25 únor 2014 - 13:17
myslíš TRAMPa? To je pěkná písnička.
Tento příspěvek byl upraven od Paprikas(i): 25 únor 2014 - 13:17
Publikováno 25 únor 2014 - 13:18
Brdská definice trempingu: Trempové serou v lese.
Ono ani toto není bez toaletního papíru, stejně jako rozdělání ohně jednou zápalkou bez Rudého práva, triviální záležitost pro masňáky.
PS: co používá pravý tremp
Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 25 únor 2014 - 13:20
Publikováno 25 únor 2014 - 13:28
Veverku?
Nedoporučuju. Sice se utřeš, ale skamarádí se s tebou malinká přítulná zvířátka
Publikováno 25 únor 2014 - 14:16
Ehm... toaleťák. Problémy nastanou, když ho a) zapomene doma a zároveň b ) zapomene ukrást v hospodě cestou v les. Což je téměř vždy. Pak nastupuje c) vyžebrá od kamarádů, kdež se ovšem pravidelně aplikují body a) a b ). Pak nastupují rostlinné produkty a potok... fuj to je téma.
Nohavica o tom nemá páru, šupák.
Chytals někdy veverku? A dokážeš si to představit v akutní situaci??? Dokážeš si to představit s těma drápkama a zoubkama?
zato to s tou sirkou, to se používá... i když to dost často nevyjde. Třeba zrovna nedávno o tom točili na jednom trempským blogu a tam jsem se, starej pes, dozvěděl třeba o fíglech s dámskejma tamponama... to taky nenosim...
Je to tajný ....
Kecá, předseda. Ono je to totiž tak tajný, že na to ještě nikdo nepřišel
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 25 únor 2014 - 14:22
Tak ted jste me asi dokonale zmatli. Jsem teda tremp nebo ne?
Publikováno 25 únor 2014 - 14:41
Tak ted jste me asi dokonale zmatli. Jsem teda tremp nebo ne?
Viz http://www.youtube.c...h?v=ymbZ_h1-KgM popřípadě kanál KOKO-BRDY http://www.youtube.c...abaabebu/videos - odtud především série Trempové na Brdech.
(např. v dílu srpen III. je patrná vysoká infiltrace kačerů do trempských řad - nejen že tam najdete hned dvě třetiny našeho týmu, ale i celý tým Tasovci )
PPS: ehm... oprava informace: já se od trempů infiltroval sem
Tento příspěvek byl upraven od Citecka: 25 únor 2014 - 14:51
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 25 únor 2014 - 15:03
Ehm... toaleťák. Problémy nastanou, když ho a) zapomene doma a zároveň b ) zapomene ukrást v hospodě cestou v les. Což je téměř vždy. Pak nastupuje c) vyžebrá od kamarádů, kdež se ovšem pravidelně aplikují body a) a b ). Pak nastupují rostlinné produkty a potok... fuj to je téma.
Tady má výhodu kačer, který má vytištěné listingy multin, co chce odlovit. Když se takový listing několikrát zmačká a narovná, je pak hebký jako kačátko. Blbý je, když se musí použít listing multiny, kterou právě lovíš.
Publikováno 25 únor 2014 - 15:11
Taky už jsem jednou použil. Listing jsem ale našel narvaný v té multině. Nejdřív jsem nadával, pak jsem toho kačera velebil.
Publikováno 25 únor 2014 - 17:45
Citecka napsal/a 25 Úno 2014 - 14:16:
zato to s tou sirkou, to se používá... i když to dost často nevyjde. Třeba zrovna nedávno o tom točili na jednom trempským blogu a tam jsem se, starej pes, dozvěděl třeba o fíglech s dámskejma tamponama... to taky nenosim...
No, trochu mám obavy se zeptat, ale zvědavost je zřejmě silnější...
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 25 únor 2014 - 17:46
Publikováno 25 únor 2014 - 17:52
Jojo, jednou jsem takhle při přípravě vrčel nad tím, že se mi celý listing nevmáčknul na jeden list a kousek ho zabíral ještě začátek listu druhého - a jakpak jsem potom v terénu za ten nevyužitý kus lejstra byl rád. Zlatý papír, jsou situace, kdy i ten nejmodernější dotykáč není použitelný ani na dvě věci! :-) Ale jednak se tahle epizoda odehrála v Krušných horách, ne v Brdech, druhak stejně nemyslím, že bych se takhle kvalifikoval na trampa. Asi ta definice bude ještě chtít dopracovat (jak to v téhle zemi funguje, nepochybuju, že nějaký odpovědný orgán, např. MMR nám jistě časem pro klasifikaci účastníků cestovního ruchu stanoví tabulkově nějaké minimální procento defekace, realizované ve venkovním prostředí :-)). Takže s chutí si pak v lese posloužit nějakou tou úřední vyhláškou....
Publikováno 25 únor 2014 - 18:33
Super, tak to se můžu přihlásit Kapsovi na ten eventopotlach
To vypadá, že si dáme sraz u Kapsy a konečně se všichni poznáme. Po návratu ze zahrady, kde jsem si druhý den hrála na Soptíka ( dneska to jednou zápalkou fakt nebylo, i když suchých rostlin je tam pořád dost ), jsem vám chtěla vyprávět, že na trempské osadě jsem byla jednou jedinkrát kousek od Adršpachu - známý rodičů mé spolužačky nás tam vzal cestou mezi stádem krav, jen se asi dost blbě podíval , protože skoro když jsme zkratku přes ohradu měli za sebou, uvědomily jsme si my dvě tehdy osmnáctileté holky, že tohle krávy fakt nebudou! Mno, ve zdraví jsme to tehdy zvládli. Jenže jsem si uvědomila, že na osadě jsem nebyla jen jednou, na trempskou osadu v Brdech mě zrovna vloni po eventu Studený vrch vzal právě Čitečka - my jsme si totiž s jeho ženou udělaly dámskou kešovací výpravu se srazem na eventu a cestou zpátky k autu jsme si u trempů pochutnaly na jejich večeři nebo co to bylo. Docela ráda vzpomínám a pokud Kapsa riskne si takovou skvadru někam pozvat, asi padne moje předsevzetí, že eventy omezím.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 25 únor 2014 - 18:39
Publikováno 25 únor 2014 - 19:14
Nedoporučuju. Sice se utřeš, ale skamarádí se s tebou malinká přítulná zvířátka
Pamatujete, čím utíral zlý tatínek dupku Pepínovi ve filmu S tebou mě baví svět?
Co nevidím, nahmatám . . .
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů