pohádka o bohu alias všemocném šedivém mužíkovi na obláčku, který pozoruje ty čuňárny jaké se ve světě dějí, je dobrá. v televizi už jí moc nedávaji :-)
Znejmileší kolego Chytráku,
buď od té lásky a nedělej ze sebe hlupáka, jímž dle ostatních svých projevů ani zdaleka nejsi !
Ono je ohromně jednoduché, vytvořit si svou vlastní představu o tom, čemu ti druzí věří, pak se té představě vysmát a tím se se záležitostí vypořádat. Jednoduché, leč neefektivní. Věř mi, že za celý svůj život - asi tak dvojnásobně dlouhý než ten tvůj - jsem nepotkala skutečně ani jedinkého člověka, který by věřil v nějakého dědu na obláčku, který to všecko šéfuje a baví se tím, jak se tu mydlíme navzájem.
Pokud tě záležitost skutečně zajímá, považovala bych za rozumnější metodu si zjistit přímo u zdroje, čemu ti podivní exoti, co ti přijdou tak srandovní, věří doopravdy. Pokud tě to nezajímá, nech tak, on ti to fakt nikdo, opakuji, nikdo, nevnucuje! Věnuj se raději dosud naprosto nedostatečné propagaci svého projektu geomiss. Pořád čekám, až budu moci předat geomissákovi ČR kytici růží a on mě přitom políbí na obě líce, a ono furt nic!