Tak popořadě:
Houbová série vypadá zajímavě, mrknu na ní někdy za delších zimních večerů, teď jsem stále ještě radši venku než u počítače.
Gumičkujeme zatím jen jedním způsobem - zrovna při víkendových přejezdech autem jsem coby vyjímečně neřidič vyráběla známým náramky pro vnučky. Kdyby bylo víc času, mrkla bych na net na další možnosti, docela mě to baví - stav zatím doma nemáme, ale "nikdy neříkám nikdy".
A nejpodstatnější - logování - právě že si uvědomuji, že logy jsou odměna pro ownery, málokdy píšu krátší než pět řádek, spíš podstatně delší a většinou lehce crazy, protože někteří známí to prý mají jako četbu před spaním - mno nevím, každý máme nějakou úchylku, ale číst si, co zase kde vyváděla nějaká zvědavá baba? Teď ještě nemám zalogovaných pár nálezů z minulé středy a o víkendu bylo něco kolem 15 keší, to tedy nevím, nevím. Jen mám dilema (a třeba mi tu poradíte) jak zalogovat německé keše. Němčinou nevládnu, proto uvažuji buď o mateřském jazyce nebo Aj - říkám si, že Němci u nás klidně logují ve svém jazyce, tak bych je možná párřádkovým logem v Čj mohla donutit zabavit se luštěním, co jim překladač připraví za mysterku?