Jacko, je ti jasné, že už bys tam skoro mohla k textu přidat naše fotky?
Dneska jsem byla na moc příjemném komorním eventu, vše naprosto bezvadné, včetně kachny k obědu - jsem kanibal nebo ne? - dokonce byla s dvěma druhy knedlíků a zelí - jediný nedostatek byl, že mi skoro všichni VYKALI!
Nejdřív jsem měla snahu opakovat "kačeři si přece tykají", ale ke konci jsem to vzdala - skoro to vypadalo na úctu ke stáří.
Takže pozor, vypadá to, že už to je NAŠE "podzimní léto". Jen člověk nějak nevnímá, jak čas mezi legráckami letí a zapomíná občas mrknout do občanky.....
Koukám, že Toniczech bude "až se zima zeptá, co dělal v létě", důkladně připravený a nic ho nezaskočí. Já radši nějaké ty zásobičky mlsání, takže zavařování - letos jsem sice zanedbala zavařeniny a pečené ovocné čaje ( prý je toho plný sklep, tak jsem jednou stávkovala ), ale hříbků jsem zavařila tolik jako ještě nikdy. Právě jsem jednu skleničku "zkontrolovala", abych věděla, jak se která dávka povedla. Jo, jsou OK, jen jestli vydrží celou zimu.
Paradoxně mám nová místa na houby díky gc - s GPS jsem zkrátila trasu a urychlila hledání při stejném objemu nálezů. A pak že to moje lítání za plastovými krabičkami nemá efekt!