Jak se tu mluvilo o nějakém tom pochodovém turistickém eventu... co vypustit barvy? Můžete jít Střelnou až do Hrobu, nebo třeba skrze GC2Q06P Šukačkou až na Onen svět.
Druhá možnost vypadá zajímavě, to by nebyla špatná procházka, jen je otázka, jestli by nebyla lepší až na jaro?
Znám ještě jeden Onen svět, kousek od hráze Orlické přehrady. Je tam rozhledna, poprvé jsem tam byla ještě v dobách předgeocachingových a potom znovu po eventu v elektrárně. To tam byla i keš, schválně se podívám do mapy, jestli tam stále je. Zátoka nad hrází Orlíka se jmenuje Popelíky a začátkem sezony tam bývá slušné koupání. Část je vyhrazená nafukovacím vodním atrakcím , tam by se dalo dobře blbnout při eventu. Zároveň je tam i kemp a restaurace, pro náročnější na druhém břehu příjemný hotel Kostínek. Jen parkování je problém...
Ještě dlužím poděkování všem, co mi poslali v podstatě stejné nebo podobné odkazy na mapy - staženo mám, jen jsem se dnes marně ptala po 2 GB kartě, už prý jen 4. Něco jsem četla, že ta se O450 nelíbí, znovu si projdu Romanem doporučené vlákno. SW mám stále ještě 5.0, takže staříka.
Mr3ska skvěle poradil s kartou, pořídila jsem 4 GB s nižší třídou a rychlostí, ale podle přehledu by O450 měl vzít i 8 GB. Už mám na kartě dvě různé mapy nejen Německa. Ve vlákně jsem se dočetla, že mapa pojede klidně i po přejmenování třeba na 123456 a opravdu jede, nemohla jsem se totiž rozhodnout, kterou radši, proto mám obě a přepínám. Kdo se bál vyzkoušet, jde opravdu jen o stažení, rozbalení a nakopírování. Moc užitečné vlákno, asi ho oživím a vytáhnu nahoru.
PS: Včera ověřeno v terénu - mapy pohodové a starý O450 proti mobilům stále dobrý. Baterky není třeba šetřit a přesnost je v horším terénu lepší.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 12 říjen 2014 - 11:18