Pred Vanocema? To bych bejt tebou nedelala Ted jsem zkusila Zasilkovnu - vcera objednano a dneska jdu vyzvedavat
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 17 December 2014 - 12:45
Publikováno 17 December 2014 - 14:26
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 17 December 2014 - 14:26
Publikováno 17 December 2014 - 22:26
Já tam taky byla a kulový jsem viděla!
Miláčkové a zlatíčkové, škoda, že na místě Skořápek vládla tma tmoucí, v níž jsme měli problém rozeznat kačery dobře známé, natož pak poznat kačery známé jen z fotografií. Možná, že jsme třeba se zvědavkou.noční stály pár metrů od sebe a mohly se osobně seznámit, možná, že ........
Tak třeba příště!
Publikováno 17 December 2014 - 22:30
Pred Vanocema? To bych bejt tebou nedelala Ted jsem zkusila Zasilkovnu - vcera objednano a dneska jdu vyzvedavat
To ani neznam. Použival jsem jen Uloženku. Poslání na SK do Bratislavy co jsem řešil bylo za pár šupů oproti Č.Poště
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 17 December 2014 - 22:54
Oli, máš naprostou pravdu, tma taková, že naše šestice měla zvolené místo, kde se v případě "ztracení" sejdeme ( a využili jsme ho téměř hned ). Neustále jsme se přepočítávali a zjišťovali, kdo chybí - ale zase na druhou stranu byl dobrý přístup k vodě a bylo dost místa, krásný pohled na druhý břeh a na mosty. Jak jsem nejdřív Skořápky neměla v plánu, tak jsem byla moc ráda, že jsem jela, blesková výprava se mi moc líbila. Jen škoda, že GC nebylo víc - sice je nesbírám, ale jeden ze stromečků bych si pořídila hned.
Publikováno 17 December 2014 - 22:58
Jen škoda, že GC nebylo víc - sice je nesbírám, ale jeden ze stromečků bych si pořídila hned.
Naštěstí jsem nezaváhal a jako památeční si objednal jeden stromeček
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 18 December 2014 - 7:35
Já tam taky byla a kulový jsem viděla!
Miláčkové a zlatíčkové, škoda, že na místě Skořápek vládla tma tmoucí, v níž jsme měli problém rozeznat kačery dobře známé, natož pak poznat kačery známé jen z fotografií. Možná, že jsme třeba se zvědavkou.noční stály pár metrů od sebe a mohly se osobně seznámit, možná, že ........
Tak třeba příště!
JJ, to na Růžovém eventu, ticho, teplo, světlo, to je hnedle o něčem jiném. Ale příští rok už snad bude zase Čertovka a tam bylo vidět víc.
I když, já, pokud mám s sebou malý Zvěřinec, tak si stejně skoro s nikým nepopovídám, labky neodlovím ... lumpové... Až u vody se zabavili, takže většinu času jsem jen tušila, kde jsou a doufala, že je zase najdu... (každopádně oni se drží spolu a dostali jasné pokyny, co dělat, když se ztratí ...
Kulíšku, já už České poště důvěru nesvěřila a dárky na poslední chvíli zásadně jiným dopravcem (do práce) a už bohužel i na dobírku...
A jinak už mne to předvánoční shánění všeho docela štve, včera jsem lítala po městě v dešti s dětma a sháněla dárky pro x spolužáků a y učitelek; což v 5 večer, kdy už v některých cílových obchodech zavírali, nebyla sranda... Odnesla jsem to pěknou rýmou, tak doufám, že se z toho brzo vyhrabu, neb pokud vydržíme zdraví a dostanu dovolenou, chystám se
v pondělí 22.12.2014 do pražské ZOO (taková malá pozvánka, vstup za 1Kč pro všechny), kdybyste někdo náhodou nevěděl, co s volným předvánočním časem
Publikováno 18 December 2014 - 8:28
Podle online sledování už je zásilka v místě určení a čeká na doručení. Jen mě udivuje, že do vedlejšího města (cca 10 km) putoval dopis skoro týden a tady urazí přes noc skoro 150 km... No, hlavně, že je na místě a možná jej dneska i doručí do rukou majitelky.
Publikováno 18 December 2014 - 8:41
Nebuďte vůči České poště tak negativističtí. veškeré mnou objednané balíčky byly dva dny po objednání a následující den po podání na poště v tom našem P.......vě.
Jenom jednou nemohli najít oznámenou obálku z Číny, ale to jsem je trošku zmátl svými třemi doručovacími adresami.
Mimochodem, osobně znám lidi, co si objednají zboží, které není skladem a pak nadávají na poštu...
Jo a nakupuji na druhých koncích republiky, nákupy v sousedním městě řeším osobně.
Tento příspěvek byl upraven od Pnov: 18 December 2014 - 8:43
Publikováno 18 December 2014 - 9:30
Pondělní ZOO zní dobře, ale já budu ovšem celý den v práci a 23.12. také, znáte to zoufalá snaha dohnat co se za celý rok nestihlo, byť je to marné. :-)
Souhlas s Pnov, riskla jsem tento týden ještě Českou poštu a zásilka poslaná v pondělí byla v úterý u mě v práci, takže pohoda.
Publikováno 18 December 2014 - 9:42
v pondělí 22.12.2014 do pražské ZOO (taková malá pozvánka, vstup za 1Kč pro všechny), kdybyste někdo náhodou nevěděl, co s volným předvánočním časem
To zní dobře, jdeš tam?
Jak to tak čtu, tak mě skorem mrzí, že jsme Skořápky letos fakt nezvládli (předělávka pokoje mládeže a moje viroza :-()
Publikováno 18 December 2014 - 10:08
Traničko, ráda bych, ale znáš to...
Pokud se z mého nastydnutí nic nevyvine, pokud toto a tamto... Takže jisté to bude tak v pondělí ráno
Publikováno 18 December 2014 - 10:20
Nebuďte vůči České poště tak negativističtí. veškeré mnou objednané balíčky byly dva dny po objednání
Ano, balíčky dorazí. Ale člověk se musí naučit, že mu balík nepřinesou a ani nedostane zprávu o tom, že už přišel, a že má prostě chodit na poštu se ptát, jestli už dorazil (a tam dostane vyhubováno, proč sem chodí, když ještě nebyl vyzván). Pak to "funguje".
(Jasně, všechno je o konkrétních lidech a věřím, že míst, kde to funguje bez problémů, je naprostá většina. Ale bohužel míst, kde to nefunguje, bude stále ještě dost.)
Publikováno 18 December 2014 - 10:28
Já mám ještě zkušenost, že když se ráno v den dodání zprudí hlavní vedoucí kladenské pošty, tak pak balík přivezou i domů. A co se týče balíků do ruky, tak ty jsem v posledních dnech dostal dva a oba pošta přivezla až v podvečer, kdy nebyl problém nás zastihnout doma.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 18 December 2014 - 11:25
Ano, balíčky dorazí. Ale člověk se musí naučit, že mu balík nepřinesou a ani nedostane zprávu o tom, že už přišel, a že má prostě chodit na poštu se ptát, jestli už dorazil (a tam dostane vyhubováno, proč sem chodí, když ještě nebyl vyzván). Pak to "funguje".
(Jasně, všechno je o konkrétních lidech a věřím, že míst, kde to funguje bez problémů, je naprostá většina. Ale bohužel míst, kde to nefunguje, bude stále ještě dost.)
Já s poštou nemám problém. Smsku o doručování pošlou, někdy i email, pokud je uveden u objednávky. Asi záleží jaké služby použije odesílatel a co vše vyplní do doručovacího lístku.
Publikováno 18 December 2014 - 12:10
Já obvykle taky ne - ovšem nejsem objektivní, protože si nechám vše posílat do práce, jen před Vánoci předpokládám, že budou zavaleni...
Publikováno 18 December 2014 - 13:35
Traničko, ráda bych, ale znáš to...
Pokud se z mého nastydnutí nic nevyvine, pokud toto a tamto... Takže jisté to bude tak v pondělí ráno
Jasně, tak se když tak domluvíme v neděli večer? Jeslti se zbavím té virozy, se kterou bojuju už přes týden a nenastane nějaká jiná pohroma...
Publikováno 18 December 2014 - 13:46
Mně chodí oznámení esemeskou. "Balíky na poštu" jsou pro mne poslední dobou jasnou volbou. Moje docházka domů není kompatibilní s prací doručovatelů.
V nouzi používám jiné firmy, ale ty obvykle jezdí, když jsem v práci a tam, kde pracuji, zase jezdí, když jsem doma.
Publikováno 18 December 2014 - 17:57
Pane jo, právě mi od ČP přišla zpráva, že zásilka byla předána příjemci. Já snad na to "dnes podáte, zítra dodáme" začnu skutečně věřit.
Publikováno 18 December 2014 - 19:07
Právě jsem po čase vložil důvěru České Poště, tak doufám že mě nezklame (naposledy mi balíček z Liberce skončil v Brně...).
Musím se zapojit do debaty o ČP , poslední dobou s ní mám jen dobré zkušenosti a dneska...přišla jsem z práce a vytáhla ze schránky oznámení, že jsem nebyla zastižena doma. Nic jsem odnikud nečekala a tak jsem při nabíhání počítače dumala, co mě po páté hodině na poště čeká. Event, jehož publikaci zatím marně vyhlížím, se zatím neobjevil a tak jsem si alespoň před odjezdem na nákupy početla v růžovém vlákně... a dozvěděla se hned první dobrou zprávu - podle textu Pňova předpokládám, že obal na moji Kindl čtečku se přece jen neztratil. Kulíškova informace o kamarádce 150 km daleko už mi nasadila brouka do hlavy, podle map je Žatec a Písek skoro 200 km, hm. Mno, přiznám se, že jsem se nemohla dočkat, kdy už bude pět a mysterku vyřeším, čekala jsem jak malé dítě na dobu, kdy už bude smět ke stromečku. Na poště bylo přímo narváno, chvíli mě napínali při čekání, potom paní nemohla dlouho najít a já nevěděla, co má hledat...když našla, tak jsem se začala smát, protože zásilka byla víc než milým překvapením, přestože už jsem podezření na odesílatele měla. Moc děkuji, Kulíšku - Ježíšku. Jak to nemám ve zvyku, hned na poště jsem obálku otevřela a culila se nad obsahem jak měsíček - veřejně slibuji, že se o nový TB zodpovědně postarám, vezmu ho na malý výlet na 2-3 eventy a vypustím na cestu. Později napíšu SZ nebo mail a s ownerem se domluvíme. Za krásnou sovičku a další dříví díky, pošlu něco podobného směr Žatec - uvidíme, jak rychle zafunfuje pošta obráceným směrem.
Kulíšku, udělal jsi mi velkou radost - dopis psaný rukou s příběhem Vendelína mě opravdu potěšil. Krásný a nečekaný dárek. Víc v mailu.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů