Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1901 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4198 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2014 - 21:21

Jo, balík na poštu by byl volbou, v případě, že by se u nás na poště nečekalo na balíky min. 20 minut i mimo období vánoc (1 pošta pro spádovou oblast > 16 tisíc obyvatel).

Dnes jsem marně čekal, až pošta přijede k nám do práce, kam jsem si nechal poslat balík... 16.12. mi odesílatel poslal mail, že 17.12. mi balík bude prostřednictvím pošty doručen pomocí balíku do ruky... Vzhledem k tomu, že jsem měl být do 5  v práci, nechal jsem si ho poslat do práce. Trochu jsem se divil slibovanému doručení do druhého dne, ale říkal jsem si, že třeba vědí co dělají...

Teprve 17.12. ve 23:30 večer mi přišel od pošty email, že převzali balík k přepravě. Tak jsem čekal dnes že dojde... Poté, co dnes dopoledne s normální poštou nepřijel, zkusil jsem otevřít odkaz na sledování zásilky v aplikaci "Česká pošta" v telefonu. Odkaz se otvíral 10 minut, ale neotevřel. Nakonec jsem se na Internetovém odkazu dozvěděl, že balík stále leží na podací poště a čeká na dopravu... Po poledni už byl na cestě - nyní ještě stále putuje na dodací poštu. Doufám, že zítra přijde... Místo slibovaného 17.12. až 19.12. (doufám). Jen doufám, že to stihnou s ranním rozvozem, protože pak už nebudu v práci, kam jsem si to nechal poslat, protože slibovali doručení 17.12.

• 0

#1902 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 10:27

v pondělí 22.12.2014 do pražské ZOO (taková malá pozvánka, vstup za 1Kč pro všechny), kdybyste někdo náhodou nevěděl, co s volným předvánočním časem :)

Můžu se zeptat, odkud je info? Na jejich stránkách nic nevidím... Volné pondělky měli do 15. Díky. Jinak bych o tom docela uvažovala.

• 0

#1903 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1086 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 10:41

Jo, balík na poštu by byl volbou, v případě, že by se u nás na poště nečekalo na balíky min. 20 minut i mimo období vánoc (1 pošta pro spádovou oblast > 16 tisíc obyvatel).

Dnes jsem marně čekal, až pošta přijede k nám do práce, kam jsem si nechal poslat balík... 16.12. mi odesílatel poslal mail, že 17.12. mi balík bude prostřednictvím pošty doručen pomocí balíku do ruky... Vzhledem k tomu, že jsem měl být do 5  v práci, nechal jsem si ho poslat do práce. Trochu jsem se divil slibovanému doručení do druhého dne, ale říkal jsem si, že třeba vědí co dělají...

Teprve 17.12. ve 23:30 večer mi přišel od pošty email, že převzali balík k přepravě. Tak jsem čekal dnes že dojde... Poté, co dnes dopoledne s normální poštou nepřijel, zkusil jsem otevřít odkaz na sledování zásilky v aplikaci "Česká pošta" v telefonu. Odkaz se otvíral 10 minut, ale neotevřel. Nakonec jsem se na Internetovém odkazu dozvěděl, že balík stále leží na podací poště a čeká na dopravu... Po poledni už byl na cestě - nyní ještě stále putuje na dodací poštu. Doufám, že zítra přijde... Místo slibovaného 17.12. až 19.12. (doufám). Jen doufám, že to stihnou s ranním rozvozem, protože pak už nebudu v práci, kam jsem si to nechal poslat, protože slibovali doručení 17.12.

Mě taky přišel mail od odesílatele, že to dali na poštu i s číslem balíku, tak jsem dal sledování zásilky a a tohle číslo balíku prý aplikace nezná.

• 0

#1904 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 10:50

Takže včera kolem 18:30 podáno někde v České Lípě, teď jsem koukal na web České pošty a balíček je na poště v Trhových Svinech. Za mne má pošta palec nahoru. 

• 2

P%C5%88ov.png

#1905 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14531 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 10:56

nevim jak vam, ale me prijde toonline sledovani baliku posty tak o den spozdene. Mam v ruce cislo baliku, ale podle webu neexistuje. Priste uz existuje, podle webu je na ceste mezi postami, a ja mam oznameni ve schrance. Vyzvednu si balik na poste, a podle webu se jej pokouseji dorucovat...

Asi mam jine predtavy o pojmu "online".

nene, kdyz je moznost zasilkovny nebo ulozenky, tak volim je. Levnejsi, a oboje mam vyrazne bliz nez postu. jeste ze v tom durucovani baliku vladne konkurence, jinak byste se divili, jak by s vama posta zachazela.

• 2

#1906 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 11:01

Jo, na to info spoleh není, bývá se zpožděním. Ale nikdy nebývá napřed, takže (viz. můj předchozí příspěvek) já jsem pořád spokojenej.

• 0

P%C5%88ov.png

#1907 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 11:17

Můžu se zeptat, odkud je info? Na jejich stránkách nic nevidím... Volné pondělky měli do 15. Díky. Jinak bych o tom docela uvažovala.

Díky za upozornění, máš pravdu, pouze do 15.12. :(. Já vycházela z toho, že jsme tam předloni také v tomto čase byli...

• 0

#1908 mrca 62

mrca 62

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 11:20

Pošťáci jsou tvrdě tlačeni k získávání nových pojistek, úvěrů a podobných tzv. produktů a  pak šikanováni za neplnění plánu a na doručování balíků nemají čas. Znám to z vlastní, naštěstí už bývalé rodinné zkušenosti.

• 1

#1909 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 11:49

Přidám se troškou do mlýna. Zásilkovna super, za pár dní jsem šla vyzvedávat. Ale objednali jsme před 14 dny postele pro děti, na stránkách garantovali dodání do 21.12. Dneska jsem už lehce vytočená volala, slečna se omlouvala, že mají zpoždění, že nejsou na skladě. Pochybuji, že to do štědrého dne stihnou, takže štědrý den bude v silném provizoriu. Blbý je, že ty postele měly ten správný rozměr, takže je jinde koupit nemůžem...

• 0

#1910 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 18:12

Test ČP pokračuje  ;) , dnes jsem kolem čtvrté posílala obálku směr Žatec - podle posledních podobných zásilek do Trutnova a Prahy bych si dovolila odhadnout, že by mohla být na místě v pondělí nebo pokud bereme v úvahu zvýšené předvánoční množství zásilek pro přetřídění, tak snad v úterý. 

• 0

#1911 preshing

preshing

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 20:20

moc povedené video, musela to být super akce  :rolleyes:

• 1

#1912 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4198 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 21:13

Jo, tak nakonec místo 17.12. pošta doručila balík 19.12. Kolem 11. přišel balík... Ve 12. hodin přišla SMS, že mi budou balík doručovat. Ve 2 hodiny přišel email, že mi balík bude doručen. Už 3 hodiny jsem ho měl u sebe...

Do on-line sledování zásilky jsem se raději vůbec nedíval.  :-)

Ale hlavně, že balíček dorazil...

• 1

#1913 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 21:54

Shodou náhod zrovna dnes probíhalo další Zdobení vánočního stromečku - GC5H9R1.  :) Jó Kladno, to je to město......

• 0

#1914 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 22:11

Jestli je tu někdo kdo si sem tam rád zahraje nějakou tu střílečku, mohlo by tohle pobavit... Jak podělat nepřátele:

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 19 December 2014 - 22:12

• 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1915 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2014 - 23:53

Zvedavka: nemohu ti z nejakeho duvodu zaslat PM, ze tys skadlila moderatory? Napsalo mi to ze nemuzes pouzivat komunikacni system.  ;)

• 0

#1916 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 20 December 2014 - 0:09

moc povedené video, musela to být super akce  :rolleyes:

A což teprve ta dnešní jaká byla skvělá!

• -1

#1917 preshing

preshing

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 20 December 2014 - 7:59

A což teprve ta dnešní jaká byla skvělá!

A máte zase nějaké pěkné video? Příští rok bych se šel taky podívat jestli mě sebou vezmete...
  • 0

#1918 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 20 December 2014 - 9:09

A máte zase nějaké pěkné video? Příští rok bych se šel taky podívat jestli mě sebou vezmete...

V listingu eventu se pár fotek objevilo už včera večer, ale hlavní runda přijde, až vrchní umělec Semik zveřejní svoje výsledky. Vzhledem k tomu, že nás tam trápil přes půl hodiny (až mi málem zčernaly a upadly nožišky), předpokládám, že toho bude dost a i video se snad nějaké objeví.

• -1

#1919 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 21 December 2014 - 2:18

ceska posta, dnes podate, zitra cekate a pozitri hledate!!!

:lol:  :lol:

• 1

#1920 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 21 December 2014 - 11:57

Zvedavka: nemohu ti z nejakeho duvodu zaslat PM, ze tys skadlila moderatory? Napsalo mi to ze nemuzes pouzivat komunikacni system.  ;)

Už jsi druhý , kdo mě upozorňoval - nejspíš to bude moje chyba při odesílání poslední odpovědi, moderátoři jsou k nám vánočně tolerantní, ty bych za tím nehledala. :)  Měla jsem poštu nejspíš omylem vypnutou, už je opět funkční.

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama